המלצה לזוג רצפתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #21 

ערב טוב לכולם! רק רציתי להגיד תודה לכל מי שתרם לי מהיידע שלו באשכול הזה! עזרתם לי המון ואני מעריך!, הגעתי לחנות של זיו ובקצרה (רק כי אין לי זמן כרגע) ה EPIC 5 של EPOS נרכשו היום, הגעתי מאוחר ולכן לא הספקתי לקבל רשמים ולתת חוות דעת מסודרת אבל מחר זה יקרה באשכול מסודר עם תמונות והתלהבות ייתר!. אז שוב תודה ענקית לכולם :) שיהיה לילה טוב (((:
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #22 

בהצלחה איש , ותתחדש !

הייתי בטוח שתלך על הסרווין ווגה , אבל כל אחד עם ההעדפה שלו

ממתינים לתמונות

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #23 

ת.ת.ת. (Y) 8) 8)

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #24 

תודה לכולם על התגובות החמות! פסיק גם אני הייתי דיי בטוח שהפור יפול על הסרווין אבל ברגע שהאפוס התחיל לנגן התמכרתי לדיוק שלו, ביחס למיימדים שלו הוא מוציא באס עמוק ומדוייק (הכל רשמים מהחנות, כמו שאמרתי-אתן את דעתי על מה שקורה בחדר כשאחזור מהעבודה היום), עד כדי כך שבשלב מסויים ניגשתי לזיו ואמרתי לו "אני אשמח אם תנתק את הסאב ככה שאוכל להתרשם מהרמקול עצמו בלי תוספות" זיו הסתכל עלי בהלם וענה "אין סאב בחדר!" התרגשתי והתעלמתי מהעובדה שבאמת לא היו סאבים בחדר ונדהמתי, את המשך הרשמים תקבלו אחרי שאחזור מהעבודה בצורה מסודרת :) המשך יום נפלא ושיעבור במהירות!
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #25 

ת.ת.ת(b)
כיף חיים.

freedom_il
חבר ותיק