מיואש מאקסטרימר פרודיגי
נתתי לזה עוד צ'אנס. חיברתי הרד דיסק פנימי שהיה לי מהמחשב הנייח ובינתיים אין קרטועים. לא צפיתי סרט מלא אלא בסצינות של מספר דקות עתורות אקשן.Lior_M כתב:אם אתה יכול להחזיר תחזיר. לי יש גם כונן פנימי אז "המחיר" זה רק הזמן להעביר חומר לכונן הפנימי.......
לא היתי קונה את המכשיר הזה היום....
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
·toxin כתב:יש לי גם מקרן וניסיתי גם REMUX וגם 1080P ולא ממש הבחנתי בהבדלים גדולים מבחינת התמונה. החלטתי להמשיך עם 1080P אבל בביטרייט גבוה....
כן רק שאני מתקשה בדרך כלל למצוא גם 1080p דחוס h264 וגם פורמטי אודיו hd.
זה לא שאין אבל קצת קשה יותר למצוא אותם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Lior_M כתב:·......
כן רק שאני מתקשה בדרך כלל למצוא גם 1080p דחוס h264 וגם פורמטי אודיו hd.
זה לא שאין אבל קצת קשה יותר למצוא אותם....
למה אתה בכלל מחפש אותם? למה לא ללכת על התכנים המלאים ,כל עוד שניתן ?
הרי ענין של מקום אחסון באמת שלא מהווה אישו היום אז למה לא ללכת על הכי טוב וזהו ?
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
גם אצלי הפרו התחיל לגמגם בפורמטי הסאונד החדשים.רכשתי את הדיון 303 חיברתי לרשת ומושך את הסרטים מהפרו שמשמש כNAS.
סה"כ עובד יפה מאוד.
כמו שיואב כתב חוץ מזה שהוא לא מנגן תפריטים של בלוריי וכ"ו.
מומלץ!!!!
סה"כ עובד יפה מאוד.
כמו שיואב כתב חוץ מזה שהוא לא מנגן תפריטים של בלוריי וכ"ו.
מומלץ!!!!
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
·istarmini כתב:·......
למה אתה בכלל מחפש אותם? למה לא ללכת על התכנים המלאים ,כל עוד שניתן ?
הרי ענין של מקום אחסון באמת שלא מהווה אישו היום אז למה לא ללכת על הכי טוב וזהו ?...
מוריד מלא. זה בדיוק מה שעניתי. לא שווה את המאמץ לחפש כשיש לך את ה bd המלא או remux תוך כמה שעות במחשב.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
עם הפרודיג'י כמה שנים ולא ברור לי על מה אתם מדברים כל כך
שמתי כונן של טרה וחצי בתוך הפרודיג'י, מוזיקה אני מנגן מכונן NAS וזה הכל. סרטים יורדים ישירות (עם Transmission) לפרודיג'י ומוזיקה ותמונות מנגן מכונן NAS חיצוני. יש קבצים שפשוט לא כדאי לנגן מכונן חיצוני בטח שלא עם USB או רשת אלחוטית וגם לא עם רשת חוטית.
מנגן סרטים ב DTS וגם ב DTS-HD ואין שום בעיה.
הממשק של הפרודיג'י נוראי ואין שום תוספים מעניינים אבל מבחינת ניגון סרטים הוא עושה את העבודה.
ולגבי שאר הסטרימרים... אל תקנה שום דבר חדש, שום דבר לא באמת שווה את זה כרגע. תחסוך את הכסף ל HTPC או שפשוט תחכה שמישהו ירים את הכפפות ויוציא מכשיר שכמות היתרונות שלו גבוהה על החסרונות. כרגע זה לא קיים.
מנגן סרטים ב DTS וגם ב DTS-HD ואין שום בעיה.
הממשק של הפרודיג'י נוראי ואין שום תוספים מעניינים אבל מבחינת ניגון סרטים הוא עושה את העבודה.
ולגבי שאר הסטרימרים... אל תקנה שום דבר חדש, שום דבר לא באמת שווה את זה כרגע. תחסוך את הכסף ל HTPC או שפשוט תחכה שמישהו ירים את הכפפות ויוציא מכשיר שכמות היתרונות שלו גבוהה על החסרונות. כרגע זה לא קיים.