התחדשתי - bezzera magica
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תתחדש !
מכיוון ויש לי ג'יוליה והמאג'יקה והג'יוליה הן אותה גברת בדיוק רק בשינוי אדרת בלבד.
ההבדל בין הלחץ שאתה רואה בשעון לבין הלחץ בראש הוא 0.5Bar ולא 2Bar.
בדקתי את זה עם שעון לחץ לפני כחודש וההבדל הוא 0.5Bar.
במכונות סינגל בוילר של בזארה ההבדל באמת עומד על 2Bar, כפי שגלעד שמחי מצא.
במכונה שלך, בכל מקרה, ההבדל הוא 0.5Bar.
עכשיו הכיוון: אתה צריך לפרק את גוף המכונה באופן הבא:
1. להוריד כיסויים עליונים ומיכל.
2. לפתוח 4 ברגים כדי להוריד את הכיסוי העליון.
3. לשחרר 2 ברגים בחלקה הקדמה של המכונה (הם יושבים מבפנים לבחוץ ומחזיקים את הכיסוי מקדימה).
4. לשחרר 4 ברגים בתחתית המכונה תו"כ החזקה של הכיסוי.
זהו. עכשיו הכיסוי ירד בלי בעיה.
הOPV ככל הנראה נמצא בצד ימין אם אתה מסתכל על המכונה מקדימה, מעין "צומת T" בצבע זהוב עם צינורות שאחד מהם חוזר אל המיכל. בחלקו הקדמי יש בורג, בערך בגודל של 0.5Inch שמסתובב ויוצא ממנו צינור. זה הOPV, את זה אתה מסובב וזה משנה את הלחץ בראש.
אצלי, לאחר משחקים קלים, החלטתי לשים על 9.5Bar. קיבלתי את הטעם, לטעמי, הטוב ביותר.
אם תהיה לך את בעיית השריקה, אל תתרגש. זו הגומיה מהOPV, אחרי זמן מסוים היא מתיישבת במקום והשריקה נעלמת.
@zivw, אין הבדל בין הג'יוליה לבין המאג'יקה. שתיהן אותן מכונות עם עיצוב טיפה שונה. הג'יוליה S זו עם החיבור הישיר ? אם כן, ההבדל הוא ההזנה בלבד.
מכיוון ויש לי ג'יוליה והמאג'יקה והג'יוליה הן אותה גברת בדיוק רק בשינוי אדרת בלבד.
ההבדל בין הלחץ שאתה רואה בשעון לבין הלחץ בראש הוא 0.5Bar ולא 2Bar.
בדקתי את זה עם שעון לחץ לפני כחודש וההבדל הוא 0.5Bar.
במכונות סינגל בוילר של בזארה ההבדל באמת עומד על 2Bar, כפי שגלעד שמחי מצא.
במכונה שלך, בכל מקרה, ההבדל הוא 0.5Bar.
עכשיו הכיוון: אתה צריך לפרק את גוף המכונה באופן הבא:
1. להוריד כיסויים עליונים ומיכל.
2. לפתוח 4 ברגים כדי להוריד את הכיסוי העליון.
3. לשחרר 2 ברגים בחלקה הקדמה של המכונה (הם יושבים מבפנים לבחוץ ומחזיקים את הכיסוי מקדימה).
4. לשחרר 4 ברגים בתחתית המכונה תו"כ החזקה של הכיסוי.
זהו. עכשיו הכיסוי ירד בלי בעיה.
הOPV ככל הנראה נמצא בצד ימין אם אתה מסתכל על המכונה מקדימה, מעין "צומת T" בצבע זהוב עם צינורות שאחד מהם חוזר אל המיכל. בחלקו הקדמי יש בורג, בערך בגודל של 0.5Inch שמסתובב ויוצא ממנו צינור. זה הOPV, את זה אתה מסובב וזה משנה את הלחץ בראש.
אצלי, לאחר משחקים קלים, החלטתי לשים על 9.5Bar. קיבלתי את הטעם, לטעמי, הטוב ביותר.
אם תהיה לך את בעיית השריקה, אל תתרגש. זו הגומיה מהOPV, אחרי זמן מסוים היא מתיישבת במקום והשריקה נעלמת.
@zivw, אין הבדל בין הג'יוליה לבין המאג'יקה. שתיהן אותן מכונות עם עיצוב טיפה שונה. הג'יוליה S זו עם החיבור הישיר ? אם כן, ההבדל הוא ההזנה בלבד.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
צור
תודה
בצעתי את זה ביום רביעי והורדתי ל-9 באר.
עשיתי משהו לא חכם וקודם סגרתי ואחר כך טעמתי כך שכל שינוי יחייב פתיחה מחדש אבל בינתיים 9 בר מתאים לי מבחינת הטעם כך שזה בסדר.
לא מבין לא הגישה צריכה להיות כל כל קשה לopv, סתם מעצבן להוריד את כל הכיסוי בשביל שינוי לחץ חליטה.
שאלה
בג'יוליה מיכל המים הוא עם הזנה מהתחתית או. שאיבה מצינורית ? איך אתה מרכך את המים ?
כרגע אני על מי בריטה , מקווה שזה מספק עד שאמצא פתרון אחר.
תודה
בצעתי את זה ביום רביעי והורדתי ל-9 באר.
עשיתי משהו לא חכם וקודם סגרתי ואחר כך טעמתי כך שכל שינוי יחייב פתיחה מחדש אבל בינתיים 9 בר מתאים לי מבחינת הטעם כך שזה בסדר.
לא מבין לא הגישה צריכה להיות כל כל קשה לopv, סתם מעצבן להוריד את כל הכיסוי בשביל שינוי לחץ חליטה.
שאלה
בג'יוליה מיכל המים הוא עם הזנה מהתחתית או. שאיבה מצינורית ? איך אתה מרכך את המים ?
כרגע אני על מי בריטה , מקווה שזה מספק עד שאמצא פתרון אחר.
Nemesis
תודה, לא חושב שזה עד כדאי כך גרוע במיוחד שאת המכונה הקודמת (גאגיה קולור) הזנתי רק מבריטה ושפתחתי אחרי כמה שנים כדי להחליף אטם לא ראיתי סימני אבנית קשים.
בכל מקרה אני מחפש פתרון שהוא לך מרכך 8 ליטר.
אשמח לעצות
תודה, לא חושב שזה עד כדאי כך גרוע במיוחד שאת המכונה הקודמת (גאגיה קולור) הזנתי רק מבריטה ושפתחתי אחרי כמה שנים כדי להחליף אטם לא ראיתי סימני אבנית קשים.
אשמח לעצות
- TsurTriger
- כתב צילום

הבריטה לא מספיק.
אני מזין מים שעברו סינון בבריטה + פילטר רזין בתוך המיכל.
את המכונה שלי קניתי אצל קדמה ויש להם פטנט נחמד שמחליף את הפילטר האדום בתוך המיכל במתאם לצינור שאליו מחובר פילטר רזין 15L. ממליץ לך בחום לקפוץ אליהם עם המיכל ולשלם את הכמה עשרות שקלים בשביל המתאם. הם יכולים להרכיב לך את זה במקום קרוב לוודאי.
אני מזין מים שעברו סינון בבריטה + פילטר רזין בתוך המיכל.
את המכונה שלי קניתי אצל קדמה ויש להם פטנט נחמד שמחליף את הפילטר האדום בתוך המיכל במתאם לצינור שאליו מחובר פילטר רזין 15L. ממליץ לך בחום לקפוץ אליהם עם המיכל ולשלם את הכמה עשרות שקלים בשביל המתאם. הם יכולים להרכיב לך את זה במקום קרוב לוודאי.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
גם אני מחפש פתרון שבשלב זה אינו מרכך 8 ליטר.elisha75 כתב:Nemesis
אשמח לעצות...
האם אין מרככים קטנים יותר שעושים את העבודה למכונת E61 ?
·
Barakdan
לא הזמנתה מכונה בחיבור ישיר?
כרגע יש 3 אפשרויות
1. חיבור מתאם במיכל שיאפשר עבודה עם מרכך קטן.
2. קנית מרכך 8 ליטר ולשם אותו במחסן בחצר ולהשתמש בבקבוקים.
3. ראיתי באתר של חברת המטהר ײמרכך מים תרמיליײ. זה זה בית מסנן 10 אינץ שיש בו פילטר עם רזין והוא אמור לרכך 400 ליטר מים. לדבריהם העלות היא כ-150 - 200 שײח.
זה מאוד דומה למרכך שמשתמש בשם אבישי אני חושב הרכיב לפני כמה שנים.
הכי קרוב למימוש היא אופציה מספר אחת רק חסר לי צינורית גומי 6 ממ.
כרגע יש 3 אפשרויות
3. ראיתי באתר של חברת המטהר ײמרכך מים תרמיליײ. זה זה בית מסנן 10 אינץ שיש בו פילטר עם רזין והוא אמור לרכך 400 ליטר מים. לדבריהם העלות היא כ-150 - 200 שײח.
הכי קרוב למימוש היא אופציה מספר אחת רק חסר לי צינורית גומי 6 ממ.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
·barakdan כתב:גם אני מחפש פתרון שבשלב זה אינו מרכך 8 ליטר.......
האם אין מרככים קטנים יותר שעושים את העבודה למכונת E61 ?
·...
יש מרככים של 5 ליטר, קשה להשיג, הפרש המחיר זניח בגודל דיי דומה וצריך לרענן לעיתים יותר תכופות.
אז למה ?
·המכונה שהזמנתי (ושאני מקווה שתגיע השבוע+-) היא אבולוציונה שיש לה את שתי האפשרויות. בנתיים, עד שיפוץ מטבח/מעבר דירה אני אשתמש במיכל (לכן קניתי כזאת).elisha75 כתב:Barakdan
כרגע יש 3 אפשרויות
הכי קרוב למימוש היא אופציה מספר אחת רק חסר לי צינורית גומי 6 ממ....
אין לי כל כך מקום למסנן גדול ולכן מחפש פתרונות חליפים לשלב הקרוב. יש לי בריטה ושקית רזין.
פתרון מספר 1 נראה לא רע בנתיים. היכן משיגים מתאם לחיבור מסנן רזין ישירות ליציאת המים של רוקט? אולי בקדמה?
אבדוק גם עם בריטה אם יש להם פתרונות נוספים
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
מבצע פילטר נגמר
אתמול הרכבתי את המתאם במיכל על מנת לעבוד עם פילטר רזין קטן.
החלקים הם זווית 1/4 נקבה ,מחבר נעץ 1/8 , מתאם הברגות 1/8 ל-1/4 וצינור פלסטי 6 מ"מ גמיש.
את חלקי המתכת היה לי כבר מיום ראשון אבל לא מצאתי צינור עד שהייתה לי הברקה שאולי בחנות מוצרי חיות יש צינור אוויר לדגים.
עכשיו המכונה מוזנת מקנקן בריטה ומים הללו עוברים סינון בפילטר שרף.
בתמונות שראיתי באתר ובשאר מקומות ראיתי ששרף נראה שחור, זה המצב שלו אחרי שימוש ? או שזה תלוי בסוג השרף.
החלקים הם זווית 1/4 נקבה ,מחבר נעץ 1/8 , מתאם הברגות 1/8 ל-1/4 וצינור פלסטי 6 מ"מ גמיש.
את חלקי המתכת היה לי כבר מיום ראשון אבל לא מצאתי צינור עד שהייתה לי הברקה שאולי בחנות מוצרי חיות יש צינור אוויר לדגים.
בתמונות שראיתי באתר ובשאר מקומות ראיתי ששרף נראה שחור, זה המצב שלו אחרי שימוש ? או שזה תלוי בסוג השרף.
-
- מחבר פליז
-
- מורכב במיכל
Re: מבצע פילטר נגמר
elisha75 כתב:אתמול הרכבתי את המתאם במיכל על מנת לעבוד עם פילטר רזין קטן.
היי
איך חיברת את צינור הפליז ליציאה של המיכל?...
דני ברק = barakdan
- TsurTriger
- כתב צילום

מסתבר שיש שני סוגים של רזין.
השחור שניתן לחדש והלבן\קרם שהוא חד פעמי.
השחור שניתן לחדש והלבן\קרם שהוא חד פעמי.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com