פטיפון ממוחשב
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
אצלי זה היה הפטיפון שהדביק בוירוס, אבל לאחר שנדבקתי הוירוס נעשה "אלים"
, מקווה שידביק גם את הברנש כאן
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

דרך אגב טומי אשמח להתייעץ איתך בבעיה שיש לי
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

בפונו כמובן
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
מזל שציינת כי כבר עמדתי להגיד:Obi-Wan כתב:בפונו כמובן...
נו? יש פורום בשביל זה... מה? אתה רוצה לבוא אצלי בקליניקה, לחכות בתור, לדבר עם הפקידה, לערבב ביטוח של קופת חולים, טופס 17 וכל השיבאנג? או שאתה בא פרטי?תראה. אני אמנם למדתי שלוש שנים מדיצינה אבל אני לא הוסמכתי לרופא...
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
סבירות הסיכויים שבביצוע מעקב קצר אחר ההיסטוריה האינטרנטית שלך, הייתי מגיע לפורום HifiMusic ולהודעה הספציפית הזו (שאין בה שום אזכור ל-Project) הוא נמוך מאוד.Obi-Wan כתב: מחכה להתנצלות
http://www.hifimusic.co.il/mysetup-t7545.html
אם לא אני לא אסלח לך על זה....
אני שמח שכתבת את דבריך בהומור, אבל לא הייתי מצליח לנחש זאת מראש.
ולדני לפותח השרשור:
יש לך 2 כניסות רבע אינץ' Line בכרטיס הקול, אני מצטרף להמלצות של קודמיי: מדוע לא לרכוש פטיפון יד-שנייה וקדם מגבר?
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

·טום תודה, באמתtomyeshuah כתב:סבירות הסיכויים שבביצוע מעקב קצר אחר ההיסטוריה האינטרנטית שלך, הייתי מגיע לפורום HifiMusic ולהודעה הספציפית הזו (שאין בה שום אזכור ל-Project) הוא נמוך מאוד.......
לא ממש הבנתי כאן את הבדיחה.![]()
ולדני לפותח השרשור:
יש לך 2 כניסות רבע אינץ' Line בכרטיס הקול, אני מצטרף להמלצות של קודמיי: מדוע לא לרכוש פטיפון יד-שנייה וקדם מגבר?...
הפרוגקט היה רק הטריגר שהכניס אותי לכל הבלאגן הזה לפני כ-15 שנה בלימודי באב"ג (אוניברסיטת בן ג...,
חלק מההווי היה לאסוף תקליטים מהשוק הבדואי, ולשמוע אותם בהתחלה על שרתון (כן סוג של פטיפון מדבקה), ואז עשיתי יבוא אישי של פרוגקט דיבואט משבדיה (יבוא בתוך המזוודה),
כמות התקליטים ששמעתי על הפרוגקט הזה, והשירים שנוגנו במסיבות הסטודנטים דרך פטיפון (אריק סיני הגדול....., עם רמקולים של טנוי שאז ניקנו ממחסן מעופש ומחיר מעופש לסטודנט מניופאן (נתקעו עם סטוקים של אלפים....
מה אני רוצה להגיד, פטיפון הוא חוויה, נוסטלגיה, והרבה דברים טובים אחרים, החיים קצרים מדי בשביל לנגח אחד את השני.
ולפותח השרשור, קנה פטיפון של פרוגקט או רגה, הכי פשוט והכי זול שיש (בין 1000 ל1500 שקל) ותהנה... זו חוויה לצעירים, מבוגרים קשישים ולינקותא (תשאלו את בנותי הקטנטנות כמה הם נהנות ממוסיקה.
דרך אגב חודש הבא אני יעבור לקידומת חיפה- כבוד
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

·:lol: לפעמים אנחנו שוכחים לתת שירותyairf כתב:נראה לי שפותח השרשור התייאש והלך לקנות "סטנטון" במחיר מציאה....
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

לדני,
גם אם לא תקנה לבסוף פטיפון כלשהו, תמיד תוכל להתנחם ששניים מהמומחים הגדולים באמת בתחום (יאיר וטומי), הגיבו לשרשור שלך,
כל עצה שלהם "זהב", אני קורא הדוק במשך שנים של הפוסטים שלהם (זה חלק מהתחביב),
גם אם לא תקנה לבסוף פטיפון כלשהו, תמיד תוכל להתנחם ששניים מהמומחים הגדולים באמת בתחום (יאיר וטומי), הגיבו לשרשור שלך,
כל עצה שלהם "זהב", אני קורא הדוק במשך שנים של הפוסטים שלהם (זה חלק מהתחביב),
-
dany75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
אני לא כל דקה פה
אבל הבנתי שלקנות פטיפון זה כמו לקנות חלק למחשב (אני בעצמי מחזיק שרת ותחנת עבודה.
את המחקר שלי על זה אני כבר אעשה ואחפור על העניין.
לא חשבתי שלקנות מכשיר מכני כמו פטיפון זה כזה סיפור.
אגב יאיר לא התייאשתי אני פשוט מחושב.
וקראתי את הסטנטון יש לו חיסרון שאין לו מיכסה נגד אבק וזה בעיה רצינית.בכל מיקרה אם אני אשקול אחד מסורתי אני מחפש משהו מאד מיוחד
DUAL 1229 וזה לדעתי יהיה עסק יקר.כי למצוא אחד כזה שמור כמו חדש זה בעיה היום.
אבל אני בטוח שהחברה הכבדים פה כבר ישלפו אחד כזה מהבוידעם כמו שפן מהכובע...
אבל הבנתי שלקנות פטיפון זה כמו לקנות חלק למחשב (אני בעצמי מחזיק שרת ותחנת עבודה.
את המחקר שלי על זה אני כבר אעשה ואחפור על העניין.
לא חשבתי שלקנות מכשיר מכני כמו פטיפון זה כזה סיפור.
אגב יאיר לא התייאשתי אני פשוט מחושב.
וקראתי את הסטנטון יש לו חיסרון שאין לו מיכסה נגד אבק וזה בעיה רצינית.בכל מיקרה אם אני אשקול אחד מסורתי אני מחפש משהו מאד מיוחד
DUAL 1229 וזה לדעתי יהיה עסק יקר.כי למצוא אחד כזה שמור כמו חדש זה בעיה היום.
אבל אני בטוח שהחברה הכבדים פה כבר ישלפו אחד כזה מהבוידעם כמו שפן מהכובע...