אני משוכנע כבר שנים, שהרכב ה"ביסטי בויז" גנבו את הרעיון לקליפ מלהקת "בנזין":
יסכימו איתי חברי הפורום?
JBL פאראגון?
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אולי "ידע כללי", אבל לא נכון - בשני מובנים: קודם כל, סטארסקי והאץ' הקדימה את המקצוענים. התחילה ב-75' לעומת 77' של האנגלים. דבר שני, זה לא היה ממש אותו סגנון. אם כבר, אז הזכרת לי סידרה בריטית אחרת שנקראה sweeney (ובעברית: הבולשת חוקרת) שהחלה גם היא ב-75' והיתה דומה יותר לסטארסקי והאץ' (צמד שוטרים-בלשים, להבדיל מהסוכנים המיוחדים ללוחמה בטרור שהיו "המקצוענים").Form78HiFi כתב:
ועכשיו ידע כללי..
הסדרה "סטארסקי והאץ" היתה התשובה האמריקנית ל"מקצועניים" האנגלי והמשובח......
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Form78HiFi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
·dragon כתב:אולי "ידע כללי", אבל לא נכון - בשני מובנים: קודם כל, סטארסקי והאץ' הקדימה את המקצוענים. התחילה ב-75' לעומת 77' של האנגלים. דבר שני, זה לא היה ממש אותו סגנון. אם כבר, אז הזכרת לי סידרה בריטית אחרת שנקראה sweeney (ובעברית: הבולשת חוקרת) שהחלה גם היא ב-75' והיתה דומה יותר לסטארסקי והאץ' (צמד שוטרים-בלשים, להבדיל מהסוכנים המיוחדים ללוחמה בטרור שהיו "המקצוענים")..........
צודק..
היה גם dempsey and makepeace מתישהו.. (הם נשואים עד היום..)
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
תכף hornless מעביר את הפראגון מה-WISH LIST ל-WATCH LIST ואנחנו ניתקע כאן עם makepeace ובנזין והאנגלים האלה שאף אחד, כולל הם עצמם, לא מבין את השפה שלהם. כולם יודעים שעזרא וצ'וצ'ו היו הראשונים בז'אנר הזה בסדרת המופת Crime and the law.
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
דמפסי ומייקפיס היה מאוחר יותר (אמצע שנות ה-80) אבל גם כן סידרה מצוינת בהחלט.Form78HiFi כתב:·......
צודק..
היה גם dempsey and makepeace מתישהו.. (הם נשואים עד היום..)...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- raniburg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
''....i was only playing basketball''
נצחי !!
נצחי !!
אני לא זז מכאן עד סוף הצד