שלומי, אתה זורה מלח על הפצעים
בגדול, אמרתי גם למישהו אחר קודם..
מכונית למשל, צריכה לדעת לנסוע היטב מנקודה א' לנקודה ב'...
מה עדיף, מאזדה 3 חדשה בליסינג מהחברה?
או פורשה 911 טורבו בת 7? (כל אחד יכול להשלים פה את תאוותו, לדוגמא, מרצדס S קלאס, בת 7, אאודי Q7 בת 7, ב.מ.וו. Z4 בת 7 וכולי...)
אין לו רשת מפותחת, נכון, יש HTPC שעושה את זה הרבה יותר טוב, אין לו 3D, נכון, אין ממש הרבה סרטים ב3D ואני לדוגמא גם לא ממש סובל לראות ב3D עם כל הסרבול שמסביב..., אין לו תמיכה ב ARC (באמת צריכים את זה? יש לו 6 כניסות HDMI, ועוד אינסוף כניסות נוספות, קשה לחבר עוד כבל PL נוסף מהטלוויזיה ל90?, אין לו 4K, יש תוכן כרגע ב 4K וטלוויזיה שמסוגלת להראות 4K?
סך הכל, מרביתנו מדליקים את הרסיבר ושומעים (ורואים) דרכו את התוכן... כמה זה מעניין אותי אילו פונקציות ואילו פיצ'פקעס יש לו אחרי השבוע/שבועיים הראשונים? השימוש שלי מסתכם ברסיבר בהדלקה במהלך היום, וכיבוי שלו בסוף הערב/לילה כשכולם הולכים לישון..
הרסיבר יעשה 99% מהזמן שלו דבר אחד בלבד, וזה לפענח ולהשמיע ולהראות את התוכן. ובזה ה90 עושה את זה כל כך טוב יותר מאחרים שזה פשוט משאיר אותו בתמונה שנה אחרי שנה...
... עד שיגיע המחליף שלו ...
MY TWO CENTS...
רמי
נ.ב
כמה אנשים יקנו פה מאזדה 2 או מאזדה 3 רק בגלל שזה "זול יותר" ומקבלים "תמורה" טובה יותר למחיר... אבל זה באמת מה שאתם רוצים לקנות בכסף שלכם במידה ואתם משלמים על זה?
אני לדוגמא לא אקנה אף פעם מכונית מיני חדשה כשאוכל לקנות באותו כסף איזו מכונית מנהלים בת 3 לדוגמא... ולקבל הרבה יותר תמורת אותו סכום או אפילו פחות...
הסיבה היחידה לקנות מכונית חדשה זה לקבל עוד קצת פיצ'יפקעס ותוספות מסביב שלאורך זמן לא יחזיקו ויצליחו לשמח אותי כמו לדוגמא יכולת ההנאה מהנהיגה עצמה שיכול לספק לי רכב שנבנה מתחילתו כדי לספק הנאה מהנסיעה (לדוגמא ב.מ.וו סדרה 3).
נקנה את המכונית החדשה רק כדי להתקמצן ולחסוך קצת...