סאב חלש
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
תנסה אותו עם רסיבר אחר.....
- ishaked
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
יש מצב שהrc סירס את הסאב?
אתה מוגדר עם הקדמיים כlarge?
אתה מוגדר עם הקדמיים כlarge?
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
- EyalR
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1024
אם מערכת הכיול הנחיתה את הסאב ב 3.5 DB זה נשמע שהוא תקין. כשאתה מעלה את העוצמה של הסאב דרך הרסיבר ונשמע TEST TONE, אתה לא מגיע למצב בו הסאב נשמע חזק?
מספר דברים שניתן לנסות:
1. תעביר את המתג בסאב מ- Auto standby ל- ON. אולי משהו התקלקל בהדלקה האוטומטית.
2. נסה לשמוע במצב DIRECT ולהזיז את הסאבוופר. לשלול אם זה נובע מהתיקון של הרסיבר או מיקום הסאב.
3. חבר מנגן או מחשב RCA לשתי הכניסות של הסאב והעבר את הבורר של הקרוס מ- LFE לתדרים. ככה אתה בעצם עוקף את השרשרת הרגילה וגם מוודא שאין בעיה בקרוס של הסאב.
יש סאבוופר ששמעת ונתן את הביצועים להם ציפית? הוא אמור להיות מורגש בהחלט אבל עדיין מדובר בסאב 10".
מספר דברים שניתן לנסות:
1. תעביר את המתג בסאב מ- Auto standby ל- ON. אולי משהו התקלקל בהדלקה האוטומטית.
2. נסה לשמוע במצב DIRECT ולהזיז את הסאבוופר. לשלול אם זה נובע מהתיקון של הרסיבר או מיקום הסאב.
3. חבר מנגן או מחשב RCA לשתי הכניסות של הסאב והעבר את הבורר של הקרוס מ- LFE לתדרים. ככה אתה בעצם עוקף את השרשרת הרגילה וגם מוודא שאין בעיה בקרוס של הסאב.
יש סאבוופר ששמעת ונתן את הביצועים להם ציפית? הוא אמור להיות מורגש בהחלט אבל עדיין מדובר בסאב 10".
- GMTK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1973
מוזר מה שאתה אומר באמת אבל תוכל לעלות תמונות של הרסיבר לאיפה חיברתה ותמונה של הסאב מאחורה?
אני אישית עם רסיבר 323 של פיוניר ועשיתי כיול לבד כאילו מה שאני אוהב לשמוע תרמקולים ואני שומע בעוצמות גבוהות.
הווליום של הרסיבר הוא ע 65 64 ואני שומע על 50 55 ליפעמים אני שומע עד הסוף בסרטים אני שומע על 45 40 כי הסאב שואג לי בחדר ומעיף הכל באוויר.
אני אישית עם רסיבר 323 של פיוניר ועשיתי כיול לבד כאילו מה שאני אוהב לשמוע תרמקולים ואני שומע בעוצמות גבוהות.
הווליום של הרסיבר הוא ע 65 64 ואני שומע על 50 55 ליפעמים אני שומע עד הסוף בסרטים אני שומע על 45 40 כי הסאב שואג לי בחדר ומעיף הכל באוויר.
-
drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
אני חושב שזה משהו בהגדרות של הרסיבר.
עם הסרטים שאור נתן בהחלט ניתן לשמוע את הסאב.
לעומת זאת בניגון סרטון ב-YOUTUBE הסאב כמעט ולא זז.
אני אנסה לשים את השירים הללו על USB ולראות את התוצאה.
EyalR
תודה על העצות.
חיברתי את האייפד ישירות לסאב, עושה רושם שהוא עובד בצורה תקינה (שוב,לא היה לי סאב אחר לצורך השוואה).
אבצע עוד מספר בדיקות ואנסה לבודד את הגורם (סאב/רסיבר)
עם הסרטים שאור נתן בהחלט ניתן לשמוע את הסאב.
לעומת זאת בניגון סרטון ב-YOUTUBE הסאב כמעט ולא זז.
אני אנסה לשים את השירים הללו על USB ולראות את התוצאה.
EyalR
תודה על העצות.
חיברתי את האייפד ישירות לסאב, עושה רושם שהוא עובד בצורה תקינה (שוב,לא היה לי סאב אחר לצורך השוואה).
אבצע עוד מספר בדיקות ואנסה לבודד את הגורם (סאב/רסיבר)
- ishaked
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
לפי מה שאתה מתאר הסאב משמש אצלך לערוץ LFE בלבד ולכן בסרטים הוא עובד.
כדי שיעבוד במוזיקה (זה עדיין ירגיש חלש יותר מאשר בסרט) תוודא שוב שהקדמיים מוגדרים small, אז הסאב ייכנס לפעולה וישלים את התדרים החסרים.שוב, זה בחיים לא יישמע כמו בסרט.
כדי שיעבוד במוזיקה (זה עדיין ירגיש חלש יותר מאשר בסרט) תוודא שוב שהקדמיים מוגדרים small, אז הסאב ייכנס לפעולה וישלים את התדרים החסרים.שוב, זה בחיים לא יישמע כמו בסרט.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
-
drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

ishaked,
אכן הסאב מחובר לערוץ ה-LFE - כל הרמקולים מוגדרים כ-SMALL
אני אנסה בערב שירים שמכילים קצת יותר באס מהרגיל.
אולי הכל תקין והציפיות שלי היו גבוהות (במיוחד במוזיקה/הופעות ששם אני ממש מרגיש שהסאב חלש)...
אכן הסאב מחובר לערוץ ה-LFE - כל הרמקולים מוגדרים כ-SMALL
אני אנסה בערב שירים שמכילים קצת יותר באס מהרגיל.
אולי הכל תקין והציפיות שלי היו גבוהות (במיוחד במוזיקה/הופעות ששם אני ממש מרגיש שהסאב חלש)...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
לאיזה רסיבר חיברתה בחנות את הסאב?
-
drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

כפי שאמרתי - הסאב נרכש מחו"ל ולא שמעתי אותו לפני כן..
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
אני לא מבין, היה לך גם PB-1000 פעם, הוא היה חלש מדי והלכת לחנות בטענה שהוא לא עובד טוב?Alon_Solo כתב:אני גם הלכתי איתו חזרה לחנות בטענה שהוא לא עובד טוב אבל אחרי כמה בדיקות ושמיעה של מועמדים נוספים הבנתי שהוא כנראה פשוט חלש מדי בעבורי. הייתי רגיל לשילוב של סאב עם סאטליטיים ששם הסאב מורגש מאוד (כמו ברמקולים של מחשב) וזה כנראה העלה את רף הציפיות שלי והיה נדרש משהו רציני בשביל לתת את האקסטרה שחיפשתי...
----
אני הייתי מציע שתחליף מגבר ואם עדיין יש לך בעיה אז כנראה הסאב תקול.
רכשתי את הסאב הזה(נכון לעכשיו הוא עדיין בקרטון שלו עד מעבר לדירה החדשה), ממה שאני יודע\שמעתי\קראתי
זה סאב עצבני שאמור לזעזע לך את הבית.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
גם אני חושב שהבעיה יכולה להיות ברסיבר ,תעשה טיול לצפון עם הסאב וננסה אותו עם הדנון שלי
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
@G-FORCE
·סאב אחר אבל אותה הרגשה. ציפיתי שאני אשמע בומים מטורפים אבל בשילוב עם קדמיים (B&W 683) זה הרגיש לי ממש אנמי ובשוליים. הייתי רגיל לשילוב עם סאטליטיים כמו במחשב וחשבתי שזה יהיה אותו אפקט אבל זאת כמובן הייתה ציפייה מוגזמת. רק חשבתי שאולי הכל בסדר טכנית ורק הציפיות הן שגבוהות מדי
·סאב אחר אבל אותה הרגשה. ציפיתי שאני אשמע בומים מטורפים אבל בשילוב עם קדמיים (B&W 683) זה הרגיש לי ממש אנמי ובשוליים. הייתי רגיל לשילוב עם סאטליטיים כמו במחשב וחשבתי שזה יהיה אותו אפקט אבל זאת כמובן הייתה ציפייה מוגזמת. רק חשבתי שאולי הכל בסדר טכנית ורק הציפיות הן שגבוהות מדי
- gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
drorh:
אני חושב שהבעיה אצלך היא שבניגון STEREO אין אות שמגיע לסאב.
אצלי לדוגמא בפיונייר חייב להגדיר את ה SUB כ SUB PLUS במקום SUB לבד... ואז גם כשאין ערוץ שמע (כמו בסטריאו למשל) לסאב, הרסיבר לוקח את התדרים הנמוכים ומפנה אותם לסאב, בלעדי זה, הסאב לא פעיל בכלל בזמן ניגון סטריאו, ופועל רק בסרטים (שבהם יש ערוץ במיוחד לסאב). במצב שהPLUS דולק אזי הסאב פעיל כל הזמן עם כל מה שמושמע ברסיבר.
אולי אצלך זה נקרא בשם אחר או מוגדר בשם אחר, אבל תבדוק את האופציה הזאת בחוברת של הרסיבר
רמי
אני חושב שהבעיה אצלך היא שבניגון STEREO אין אות שמגיע לסאב.
אצלי לדוגמא בפיונייר חייב להגדיר את ה SUB כ SUB PLUS במקום SUB לבד... ואז גם כשאין ערוץ שמע (כמו בסטריאו למשל) לסאב, הרסיבר לוקח את התדרים הנמוכים ומפנה אותם לסאב, בלעדי זה, הסאב לא פעיל בכלל בזמן ניגון סטריאו, ופועל רק בסרטים (שבהם יש ערוץ במיוחד לסאב). במצב שהPLUS דולק אזי הסאב פעיל כל הזמן עם כל מה שמושמע ברסיבר.
אולי אצלך זה נקרא בשם אחר או מוגדר בשם אחר, אבל תבדוק את האופציה הזאת בחוברת של הרסיבר
רמי
-
drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

G-FORCE,
גם אצלי הסאב היה בקרטון כמה חודשים וחיכה לדירה החדשה (אולי הוא נעלב שלא פתחתי אותו קודם:lol:)
gmb,
האם זו הגדרה שמתבצעת בלחיצת כפתור או שצריך להיכנס להגדרות של כיול הרמקולים?
גם אצלי הסאב היה בקרטון כמה חודשים וחיכה לדירה החדשה (אולי הוא נעלב שלא פתחתי אותו קודם:lol:)
gmb,
האם זו הגדרה שמתבצעת בלחיצת כפתור או שצריך להיכנס להגדרות של כיול הרמקולים?
- gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

drorhh
אצלי זה בהגדרות של הרמקולים ושל הכיולים שלהם
לא יודע איך זה אצלך, אולי זה אחרת..
תבדוק במדריך של הרסיבר
אצלי זה בהגדרות של הרמקולים ושל הכיולים שלהם
לא יודע איך זה אצלך, אולי זה אחרת..
תבדוק במדריך של הרסיבר
- morant
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
- שם מלא: morant
לבדיקת סאב אני הייתי ממליץ על שני הטרקים האלה שבעיקרון מיועדים לסאב:
בכל המקרים שבדקתי איתם סאב הם עשו את העבודה.
בכל המקרים שבדקתי איתם סאב הם עשו את העבודה.
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
עקב הת'רד הזה החלטתי לפתוח את הקופסה של ה-PB--1000 ולהרכיב את הסאב לצד ה-CERWIN VEGA VE12morant כתב:לבדיקת סאב אני הייתי ממליץ על שני הטרקים האלה שבעיקרון מיועדים לסאב:
בכל המקרים שבדקתי איתם סאב הם עשו את העבודה....
שמתי עוצמה של 5% והקירות כמעט נפלו, הסאב הזה יורד כל כך נמוך שגם בעוצמה חרישית הקירות רועדים כאילו עוברת רכבת בחוץ.
כנראה שהסאב שלי תקין.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
סרט שבאמת יש שם חצי שעה של סאב עצבני ולא מפסיק פרל ארבור . סרט ישן אבל ..... בום בום בום.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

5%??G-FORCE כתב:עקב הת'רד הזה החלטתי לפתוח את הקופסה של ה-PB--1000 ולהרכיב את הסאב לצד ה-CERWIN VEGA VE12......
שמתי עוצמה של 5% והקירות כמעט נפלו, הסאב הזה יורד כל כך נמוך שגם בעוצמה חרישית הקירות רועדים כאילו עוברת רכבת בחוץ.
כנראה שהסאב שלי תקין....
אם מה בדקת?(שיר/סרט)
איזה רסיבר יש לך?
ממש מיאש הנושא..
- gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

- Drorhh
- מאיפה אתה בארץ?