יבוא טלויזיה מארצות הברית Samsung-UN60H7150
@movieman
·אכן, חשבתי לקנות טלוויזיה משם בגלל מחיר מאוד תחרותי (4 אלף הבדל מיבואן רשמי) אבל הבטחת החלפה בחדש לחנות קטנה וחוסר דעות לגביה בפורום ובכללי ברשת היוו סיכון שלא רציתי לקחת. מה שכן, יש תמונות של התקנות בפייסבוק של החנות, נראה מקצועי.
·אכן, חשבתי לקנות טלוויזיה משם בגלל מחיר מאוד תחרותי (4 אלף הבדל מיבואן רשמי) אבל הבטחת החלפה בחדש לחנות קטנה וחוסר דעות לגביה בפורום ובכללי ברשת היוו סיכון שלא רציתי לקחת. מה שכן, יש תמונות של התקנות בפייסבוק של החנות, נראה מקצועי.
claudia5 כתב:די וי די סנטר למרות שמייאבים מסכים לבד והם לא יבואנים ענקיים יש להם שרות מצויין וחברים רבים פירגנו להם באתר וברשת.
חנויות שרוכשות דרך היבואן בארץ לא קרובות בכלל למחיר שדי וי די סנטר יכול לתת....
אשמח אם תוכל להפנות אותי לכמה חברים מהאתר שרכשו שם .
גם אני מתכנן לרכוש TV יקרה מאוד (65 לפחות מהסדרות הגבוהות )וחשוב לי השירות והאמינות .
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אתה יכול לעשות חיפוש באתר הזה ותמצא.אני לצערי לא רכשתי מהם
לא הזמנתי, כתבתי הרי
לא מצאתי הרבה איזכורים לחנות זו בפורום וברשת בכללי, אם הייתה ידועה כאן כמו LEGACY למשל הייתי מזמין, כי המחיר היה מצויין יחסית ליבוא רשמיהבטחת החלפה בחדש לחנות קטנה וחוסר דעות לגביה בפורום ובכללי ברשת היוו סיכון שלא רציתי לקחת...
·היי, אשמח לשמוע גם אם מישהו התנסה בשירות שלהם ובכלל, מי שמחזיק 65H7150 (מהם או ממקום אחר).movieman כתב:כשקונים - כולם נחמדים אלינו.
השאלה היא האם מישהו התנסה בעצמו בשירות של די וי די סנטר ??...
שוחחתי עם DVD CENTER היום, לא ממש התרשמתי מהיחס, הסברתי שאני מכיר כבר לעומק את המפרט הטכני וההבדל מול ה-6400 וביקשתי לשמוע על ההבדלים בנושא העברית, Smart, עידן+ וכד' ומה ששמעתי זה רק שהמסך ממש איכותי יותר מה-6400, ברמה אחרת לגמרי ולא קיבלתי תשובה לשאלות ששאלתי. גם לגבי השאלה אם יש במלאי היתה תשובה מעורפלת (אולי הגיע במשלוח לפני כמה ימים...)
שוחחתי עם חשמל נטו גם, היו קצת יותר נחמדים וצריכים לחזור אלי לגבי השאלות ששאלתי. אחריות של TOP TV שאין לי מושג מה זה.
אגב אין בשום מקום גם תצוגה של המסך הזה וזה מדאיג למרות שרוב הסיכויים שבסופו של דבר אני אתפתה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·דוד_גאהאן כתב:·היי, אשמח לשמוע גם אם מישהו התנסה בשירות שלהם ובכלל, מי שמחזיק 65H7150 (מהם או ממקום אחר).......
שוחחתי עם DVD CENTER היום, לא ממש התרשמתי מהיחס, הסברתי שאני מכיר כבר לעומק את המפרט הטכני וההבדל מול ה-6400 וביקשתי לשמוע על ההבדלים בנושא העברית, Smart, עידן+ וכד' ומה ששמעתי זה רק שהמסך ממש איכותי יותר מה-6400, ברמה אחרת לגמרי ולא קיבלתי תשובה לשאלות ששאלתי. גם לגבי השאלה אם יש במלאי היתה תשובה מעורפלת (אולי הגיע במשלוח לפני כמה ימים...)
שוחחתי עם חשמל נטו גם, היו קצת יותר נחמדים וצריכים לחזור אלי לגבי השאלות ששאלתי. אחריות של TOP TV שאין לי מושג מה זה.
אגב אין בשום מקום גם תצוגה של המסך הזה וזה מדאיג למרות שרוב הסיכויים שבסופו של דבר אני אתפתה....
מי מהם זול יותר?
לדעתי האחריות דרך חשמל נטו היא לשנתיים.
DVD Center מוכר ב-13300, חשמל נטו ב-14200. לא יודע לגבי תקופת האחריות.טלHD כתב:·...
מי מהם זול יותר?
לדעתי האחריות דרך חשמל נטו היא לשנתיים....
אני אנסה ב-Legacy גם אחרי שראיתי שגם שם מוכרים (אבל לא מפורסם ב-ZAP).
חפרתי המון והשוויתי בין 2 הדגמים - שוב, ה-7150 עולה כמעט בכל פרמטר על ה-6400 ובוודאי שראיתי את ה-Review של שניהם ב-RTINGS שגם מקדם אותי לקראת ה-7150. בנוסף, מרגיז שבשביל ה-6400 הנמוכה יותר אני צריך להוסיף עוד כ-3000 ש"ח, רק כדי לקבל את הדגם בייבוא הרשמי.
אבל כאן הבעיה שלי - אני לא מפסיק לקרוא פוסטים על בעיות בעברית, עברית הפוכה וכאלו והתעסקויות עם תפריט הטכנאים שבקלות בטעות יכול להפוך את המסך לברזל ולא בא לי ממש להתעסק עם זה.
Nightmare - אני מניח שאקבל החלטה בשבוע הקרוב - אני בסה"כ רוצה לראות את הטלוויזיה בתצוגה וקצת להבין מה יש בה או מה אין בה ביחס ל-6400. תתחדש בכל מקרה ותודה.
·
אגב מאד מעניין כל נושא ההזמנה מ-Amazon....
המסך הנ"ל ייעלה לאחר מיסוי ומשלוח כ-11,218 ש"ח (וזה היום כשהדולר חזק) דרך Buy2USA ונשאר רק לחשוב על האחריות המקומית, אבל מעניין...
ודבר אחרון - ב-Amazon הדגם הוא UN שמיועד לצפון אמריקה, אני מקווה שאין שם נושא של אי תאימות.
המסך הנ"ל ייעלה לאחר מיסוי ומשלוח כ-11,218 ש"ח (וזה היום כשהדולר חזק) דרך Buy2USA ונשאר רק לחשוב על האחריות המקומית, אבל מעניין...
ודבר אחרון - ב-Amazon הדגם הוא UN שמיועד לצפון אמריקה, אני מקווה שאין שם נושא של אי תאימות.
·בסדר גודל של המחיר הזה אתה יכול ליבא סוני 65x850b, ויש לה תאימות מלאה לארץ... לא חושב שיש מה להתלבטדוד_גאהאן כתב:אגב מאד מעניין כל נושא ההזמנה מ-Amazon....
ודבר אחרון - ב-Amazon הדגם הוא UN שמיועד לצפון אמריקה, אני מקווה שאין שם נושא של אי תאימות....
http://www.abesofmaine.com/item.do?item ... 850B&l=PLA
נראית טלוויזיה מדהימה - יוצא סה"כ כ-16,500 ש"ח, לא רע האמת.hyudale כתב:·בסדר גודל של המחיר הזה אתה יכול ליבא סוני 65x850b, ויש לה תאימות מלאה לארץ... לא חושב שיש מה להתלבט...
http://www.abesofmaine.com/item.do?item ... 850B&l=PLA...
מתומחרת בארץ ב-22,000 ש"ח.
·לפי החשבון שלי לא אמור לעבור 13,500דוד_גאהאן כתב:נראית טלוויזיה מדהימה - יוצא סה"כ כ-16,500 ש"ח, לא רע האמת.......
מתומחרת בארץ ב-22,000 ש"ח....
$1960 (אחרי קופון 2% SAVE2ׂ)
$3006 (אחרי מתנה למדינה 53.4%)
$200-$300 שילוח ימי כולל ביטוח