שאלת מחיר

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726

שליחה

הכל תלוי בהיקף העבודה ולא בחלפים בלבד.

אם הוא השקיע מעל שעת עבודה המחיר הגיוני כי שעת עבודה זה כ 200-250 פלוס מע"מ.

מההכרות שלי אנדריי מדובר באדם אמין וישר, כמובן שזה עסק ולא התנדבות ולכן כדאי תמיד לשאל כמה עולה כל דבר כולל העבודה והמע"מ *לפני* שמבצעים.

taoranga פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126

שליחה

תודה על התגובות! אני מבין שהמחיר סביר.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712

שליחה

כמה דברים:

1. zvibl - אני לא מוכן לקבל כאן תגובות מגעילות כמו שכתבת. יש דרך להתייחס לאנשים, גם אם אתה חושב שהם לא בסדר או לא הוגנים.
לרדת נמוך - לא כאן.
ערכתי את התגובה שלך כאן וגם בשרשור השני.
בפעם הבאה, אני אערוך שוב.
בפעם השלישית אתה תחסם.

2. איוון מאספרסימו לא הגיע לכאן בטעות. אני שלחתי לו לינק לשרשור והצעתי שכדאי שיגיב.
כל עוסק בתחום שמקבל כאן פידבקים צריך לדעת מכך ויש לו את הזכות להגיב.
אני עושה את זה תמיד, גם כשמפרגנים.
אם אספרסימו קוראים את הפורום ומכך למדים מה כדאי, מה לא כדאי ואפילו מוצאים הזדמנות לעזור לקהילה (ועל הדרך גם להרוויח) כמו בנושא מד הטמפ' - זה מבורך והלוואי וכל העסקים היו קשובים כך ללקוחות שלהם.

3. לגבי האם המחיר הוגן או לא, אני חושב שהתקבלו כאן כמה תגובות רלוונטיות. תמיד כדאי לשאול מראש כמה השירות יעלה.
אם מישהו מכיר מחירים אחרים (למעלה או למטה) - מאוד אשמח לשמוע. חשוב שנשתף מידע כזה.
שרשורים כמו השרשור הזה חשובים מאוד עבור כולנו. בסופו של דבר, מעט מאוד עסקים משרתים את תחום הקפה בארץ, וככל שנשתף מידע עליהם, כך יטב לכולנו (וגם להם, בסופו של דבר). לא רק לגבי המחיר, אלא גם, ובעיקר, לגבי איכות השירות.

4. למען הסר ספק, וכדי שיהיה ברור: אין לאף אחד מאיתנו אינטרס בלקדם אף עוסק ספציפי בתחום. אנחנו (צוות הפועלים באתר) לא מרוויחים שום דבר מהנושא.

זהו :)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

DebiBaron
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

שליחה

מתנצל אם מישהו נפגע מדברי אבל אם הפוסט הפרובוקטיבי
תרם להבהרת העניין דייני

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

DebiBaron כתב:מתנצל אם מישהו נפגע מדברי אבל אם הפוסט הפרובוקטיבי
תרם להבהרת העניין דייני
...
·

לא חושב שנפגעו.

הפוסט שלך עזר להכניס דברים לפרופורציה ואני הגבתי כמוך. אכן יש לברר מחירים קודם ולא לעשות מבחני ניחוש בפורום.

אבל סוף טוב הכול טוב
(Y)

zvibl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648

מנהל הפורום

שליחה

משתמש בסמכותו ומצנזר תגובות שלדעתי ראויות לחלוטין.
הפורום אמור להיות מיקצועי ולא קידום מכירות .
אמרו מילה רעה על מי ממקורביו מיד מוחק בדיו אדומה.
מנהל הפורום צריך להחזיר את המנדט שניתן לו ולהחזיר את המפתחות.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

Re: מנהל הפורום

שליחה

zvibl כתב:משתמש בסמכותו ומצנזר תגובות שלדעתי ראויות לחלוטין.
...
·חבר יקר, אין לי מושג מה צונזר אבל בהתייחס לשאר תגובותך בפורום זה, אני מניח שזה היה מוצדק.
אתה מוזמן להביע דעתך בכל נושא, כל עוד אתה עושה זאת בצורה נעימה. הפורום הוא מקום מפגש לחובבים באשר הם, ולכל מי שרוצה עצה טובה או סתם לשתף חוויות הקשורות לתחום. מה שאנחנו לא נקבל פה זה אמירות בסגנון, ואני מצטט, "אמרו מילה רעה על מי ממקורביו מיד מוחק בדיו אדומה". זה בפירוש פגיעה ברמה אישית, הטלת דופי באדם שאינך מכיר. בעיני רכשת בכבוד את הצינזור השני שלך.
אגב מנהלי הפורום לא נבחרים בצורה דמוקרטית. מנגד, כל אחד יכול לבחור אם להיות פעיל או לא.
אם נחזור לעניין המקורי, יאמר כאן שגם בעיני הסיפור תמוה, זהו ציוד ברמה תעשייתית שאמור להחזיק בתנאים ביתיים שנים רבות לפני טיפול ברמה כזאת. אבל אחרי פעמיים בהן איוון לקח ממני ציוד תקול וסידר חינם ללא כסף פשוט כי היה מדובר בדקות עבודה מבחינתו, אין לי ספק שמדובר באדם ישר ואף טוב לב. אבל משהו בפאזל חסר - שימוש לקוי? מוצר לקוי? אולי אפילו הסתבכות במעבדה שעלותה נפלה על הלקוח (עניין מוכר לכולנו מתחום המוסכים).

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581

שליחה

נראה לי שסתם התנפלתם על המעבדה. לא מזמן עשיתי טיפול דיי דומה למכונה שלי + החלפת משאבה בריסטרטו והעלות היתה כפולה.
ריסטרטו היא מעבדה מאוד זולה ואמינה. על חלק מהדברים הם בכלל לא מחייבים וחלקי החילוף מאוד זולים.
הבעיה כאן שיש טיפול שכולל הרבה חלקים קטנים והרבה עבודה והסה"כ מצטבר למחיר יקר.
זה כמו שאתה נכנס לסופר וקונה הרבה דברים קטנים וזולים ומקבל שוק כשאתה רואה את המחיר בקופה.

כדאי תמיד לדעת את כל העובדות לפני שחורצים פסק דין וטוב עשה מוטי כשהביא את תגובת המעבדה.

zvibl - המלצות על מקום שמרוצים ממנו זה לא דבר שלילי, להיפך. אם מישהוא כולל מנהל הפורום, מרוצה ממעבדה או ממוצר מסויים, הייתי רוצה לדעת מזה. זאת אחת מהמטרות של פורום של צרכנים. אפשר גם להגיד דברים טובים כשצריך ולא רק להתלונן על בעיות.
אני המלצתי לא אחת על ריסטרטו כי השירות והמחירים היו מצויינים. תאמין לי שאין לי שום קשר אליהם, סתם עוד לקוח מרוצה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

Re: מנהל הפורום

שליחה

zvibl כתב:משתמש בסמכותו ומצנזר תגובות שלדעתי ראויות לחלוטין.
...
·

נראה לי שמי שמנצל לרעה את הבמה שנתנו לו זה אתה.

אם מישהו צריך להחזיר מנדט זה אתה! אז אם אתה כזה גיבור תודיע על פרישה וצא לאלתר מהדיונים

או שבבקשה ממך תפסיק להרעיל את האווירה

nadavmm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 614

שליחה

אני מעוניין להגיב לגופו של השרשור (לשם שינוי...).

ללא המדחום מדובר פה ב-600-700 ש"ח עבור ניקוי אבנית והחלפת גמויות.

לדעתי זה ייקר אבל לא תמיד יש מה לעשות עם זה (400 ש"ח היה נשמע לי יותר מתאים הרי בסה"כ עלות החומרים זניחה).

בכל מקרה, עדיף לשלם יקר למישהו שמטפל טוב במכונה מאשר לשלם בזול לחאפר....

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”