הצהרה: מחשבי e-global ו qutom
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
@lenso
גם אני חשבתי לעשות את הקומבינציה הזו, אבל היא לא קיימת מבחינת האפשרויות, למיטב ידיעתי.
הכי קרוב לזה יהיה זיכרון 4GB ותוספת SSD של 8GB.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 79487.html
גם אני חשבתי לעשות את הקומבינציה הזו, אבל היא לא קיימת מבחינת האפשרויות, למיטב ידיעתי.
הכי קרוב לזה יהיה זיכרון 4GB ותוספת SSD של 8GB.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 79487.html
·תודה רבה,draco כתב:iii2
אחלה כונן זה מסדרת הטראוולסטאר שהיא מעולה, לניגון תכנים היתי הולך על 7200RPM ולא 5400
smulikon
http://www.aliexpress.com/item/4G-DDR3- ... 56501.html
זה עם 4 גיגה ו דיסק 1 טרה איכותיים
בהזמנה תבקש שישימו
סמסונג או קינגסטון בזיכרון
סיגייט בדיסק קשיח
תגיד להם שאתה מישראל ואתה מבקש שיציינו ערך למכשיר של 60 דולר ואז לא תשלם פה כלום!!!
מגיע תוך שבוע עם DHL כלול במחיר...
יש לך מושג מה יהי המחיר עם התוספות שאמרת?
ועוד שאלה קטנה: זה מגיע עם מערכת הפעלה? או שאני צריך להתקין מערכת הפעלה בעצמי?
תודה!
תודה רבה draco,
יש מצב שאתה מוצא לי משהו טיפה יותר זול?
אני לא צריך 1 טרה הארד דיסק. מספיק לי גם 250 .
המטרה העיקרית של המחשב הזה היא שאשתי והילדים קצת ישחררו לי את הלפטופ בבית ולא כל הזמן יבקשו לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים וסדרות ב XBMC.
יש מצב שאתה מוצא לי משהו טיפה יותר זול?
אני לא צריך 1 טרה הארד דיסק. מספיק לי גם 250 .
המטרה העיקרית של המחשב הזה היא שאשתי והילדים קצת ישחררו לי את הלפטופ בבית ולא כל הזמן יבקשו לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים וסדרות ב XBMC.
דברתי קצת עם המוכר,
כמובן שהוינדוס לא חוקי- אבל זה לא ממש חשוב לי חוקי/לא חוקי.
הוא גם מאוד נחמד, ועונה מהר ובפירוט על הכל.
שולח לישראל תוך שבוע בDHL .
ההתלבטות שלי כרגע היא לגבי 2 דברים עיקריים כי אני קצת לחוץ בתקציב:
1. SSD: הוא הציע לי מערכת עם 64 גיגה בייט. השאלה היא עד כמה קריטי למשל אם זה יהיה 32 ולא 64? אם הבנתי נכון, המערכת הפעלה יושבת על הכונן הזה וזה גורם לה לעבוד יותר מהר נכון? אז אולי מספיק לי רק 32 ולא צריך 64? האם 32 גיגה יספיקו ל 3 מערכות הפעלה (וינדוס 7, XP ולינוקס)?
2.אינפרה רד: במידה ואני בוחר להוסיף IR למערכת, האם זה אומר אני אוכל להדליק, לכבות ולהפעיל אותה מהשלט, וככה אני נמנע מלגשת אל הקופסא כל הזמן?
תודה ויום טוב!
כמובן שהוינדוס לא חוקי- אבל זה לא ממש חשוב לי חוקי/לא חוקי.
הוא גם מאוד נחמד, ועונה מהר ובפירוט על הכל.
שולח לישראל תוך שבוע בDHL .
ההתלבטות שלי כרגע היא לגבי 2 דברים עיקריים כי אני קצת לחוץ בתקציב:
1. SSD: הוא הציע לי מערכת עם 64 גיגה בייט. השאלה היא עד כמה קריטי למשל אם זה יהיה 32 ולא 64? אם הבנתי נכון, המערכת הפעלה יושבת על הכונן הזה וזה גורם לה לעבוד יותר מהר נכון? אז אולי מספיק לי רק 32 ולא צריך 64? האם 32 גיגה יספיקו ל 3 מערכות הפעלה (וינדוס 7, XP ולינוקס)?
2.אינפרה רד: במידה ואני בוחר להוסיף IR למערכת, האם זה אומר אני אוכל להדליק, לכבות ולהפעיל אותה מהשלט, וככה אני נמנע מלגשת אל הקופסא כל הזמן?
תודה ויום טוב!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. להערכתי, כל עוד אתה לא מתקין עשרות תוכנות ומשחקים, אפשר להסתדר עם 32GB, רק צריך "להצטופף" קצת ולכבות פעולות מיותרות כמו גיבוי נקודות שחזור שתופסות הרבה מאוד שטח איחסון.
2. נכון להיום, ניתן לכבות מהשלט, וככל הנראה להדליק ממצבי Sleep ו-Hibernate (לא בדקתי ששני האחרונים עובדים כי הם לא קיימים בהתקנה על דיסק און קי ולא התקנתי מערכת הפעלה על כונן קשיח). עבור הדלקה מכיבוי מלא תצטרך לגשת אל כפתור ה-Power של המחשב.
2. נכון להיום, ניתן לכבות מהשלט, וככל הנראה להדליק ממצבי Sleep ו-Hibernate (לא בדקתי ששני האחרונים עובדים כי הם לא קיימים בהתקנה על דיסק און קי ולא התקנתי מערכת הפעלה על כונן קשיח). עבור הדלקה מכיבוי מלא תצטרך לגשת אל כפתור ה-Power של המחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
smulik
לך על ה 1037U אבל ההוזלה של 50 דולר קצת מבאסת בהתחשב להבדלים בחוזק
לגבי המשלוח
כפי שנכתב פה כבר 10 פעמים אני הגעתי איתם להבנה כוללת לגבי משלוחים לישראל. תבקשו שיציינו שערך המוצר 60 דולר ואז הוא מגיע עם DHL בלי שקל נוסף. עד עכשיו הזמנתי מהם כבר 8 מחשבים לי למשפחה ולחברים והכל עבר חלק כמו תחת של תינוק.
חשוב לבקש מהם את הערך שנכתב
לך על ה 1037U אבל ההוזלה של 50 דולר קצת מבאסת בהתחשב להבדלים בחוזק
לגבי המשלוח
כפי שנכתב פה כבר 10 פעמים אני הגעתי איתם להבנה כוללת לגבי משלוחים לישראל. תבקשו שיציינו שערך המוצר 60 דולר ואז הוא מגיע עם DHL בלי שקל נוסף. עד עכשיו הזמנתי מהם כבר 8 מחשבים לי למשפחה ולחברים והכל עבר חלק כמו תחת של תינוק.
חשוב לבקש מהם את הערך שנכתב
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
@draco
היום גם אני הזמנתי את המחשב שאתה לקחת, וגם דאגתי להזכיר את השם שלך.
הנה התגובה:
Many thanks for your supports, IL clients are angels to us like you and draco, as reward, we of course will offer good device and great service for you.
חמודים.
הנה התגובה:
Many thanks for your supports, IL clients are angels to us like you and draco, as reward, we of course will offer good device and great service for you.
חמודים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
shlomki כתב:@draco
הנה התגובה:
חמודים....
רק לשם השוואה - המחשב כשהוא barebone עולה 191 דולר. להוסיף לו 64gb ssd ו-4 GB זכרון בארץ (עם אחריות כמובן) יעלה 459 שח. שזה בערך 133 דולר.
אותו המחשב עם זיכרון ועם הדיסק לעיל מהם עולה 284 דולר שזה הבדל של 93 דולר מה-barebone.
כלומר 40 דולר הבדל ולזה מצטרפת העובדה שאם זה לא עובר במכס חלק צריך לשלם מיסוי גם על הדיסק והזיכרון.
כל אחד יחליט לעצמו אם ההפרש במחיר שווה את זה.
אותו המחשב עם זיכרון ועם הדיסק לעיל מהם עולה 284 דולר שזה הבדל של 93 דולר מה-barebone.
כלומר 40 דולר הבדל ולזה מצטרפת העובדה שאם זה לא עובר במכס חלק צריך לשלם מיסוי גם על הדיסק והזיכרון.
כל אחד יחליט לעצמו אם ההפרש במחיר שווה את זה.
אין צורך פשוט תגיד שהמוצר לישראל ואתה מבקש שירשמו ערך 60$
כל הקטע הוא בסך הכל כדי שלא תקבל טלפון מ DHL על חיוב מעמ ועמלות נשימת אויר.
ברגע שיהיה צבר של 50 מכשירים מפה הם יתנו 10% הנחה לכל ישראלי אבל אין לי איך לנטר את זה
כל הקטע הוא בסך הכל כדי שלא תקבל טלפון מ DHL על חיוב מעמ ועמלות נשימת אויר.
ברגע שיהיה צבר של 50 מכשירים מפה הם יתנו 10% הנחה לכל ישראלי אבל אין לי איך לנטר את זה
התייעצות לפני ביצוע הזמנה:
איזה מותג SSD לבקש שיתקינו ?
איזה מותג של כונן קשיח?
איזה מותג של זכרונות?
בגדול זה מה שאני מזמין:
מה דעתכם?
איזה מותג SSD לבקש שיתקינו ?
איזה מותג של כונן קשיח?
איזה מותג של זכרונות?
בגדול זה מה שאני מזמין:
- SSD: 64
Hard Drive Capacity:320 GB
Brand Name:Eglobal/OEM
Processor Main Frequency:1.8GHz
Use:Multimedia
Memory Capacity:≥ 4GB (SAMSUNG/KINGSTONE)
Processor Brand:Intel
Processor Model:Core i3 3217U
Model Number:V2-i3
Operating System: win 7 64 bit + OPENELEC
USB port:4* USB 3.0, 2 * USB 2.0
Feature:Fanless System
Wireless:300M
HDMI port:1
LAN port:1
IR:Infrared built-in module with remote controller can turn on&off.
מה דעתכם?