האינטרנט מתנתק כל 2 דקות 200 מגה בHOT
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
אז ככה הייתי מדבר עם הוט כל יום היו ממציאים לי שכל יום אצלהם יש תקלה אזורית בקיצור כמובן נמאס לי והתנתקתי מהם והצטרפתי לבזק ואני רק מרוצה!אין ניתוקים הכול טס ואין שום בעיות.
- tom29
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
תלוי ב אזור אצלי היא בזק top 100 בפועל 46/47 עם נתוקים השאלה אפו פחות עומסsomeonewhy כתב:אז ככה הייתי מדבר עם הוט כל יום היו ממציאים לי שכל יום אצלהם יש תקלה אזורית בקיצור כמובן נמאס לי והתנתקתי מהם והצטרפתי לבזק ואני רק מרוצה!אין ניתוקים הכול טס ואין שום בעיות....
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
·אני מוגדר על 40 מגה ואני אפילו מקבל מעבר 45-48 מגה ואני תמיד יציב אין נפילות או ניתוקים אף פעם.tom29 כתב:תלוי ב אזור אצלי היא בזק top 100 בפועל 46/47 עם נתוקים השאלה אפו פחות עומס.........
- tom29
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
·עניין של אזור שאין בה לחץ על תשתית של בזק .....גם אני היתי עלr.a לא פתר הבעיה הוט ב אזור שלי בסדר....לפני שנתיים לא היא טוב (הוט ) עניין אצלי היא עומס פלוס מרחק אתה מרחק בלבד (בזק)someonewhy כתב:·אני מוגדר על 40 מגה ואני אפילו מקבל מעבר 45-48 מגה ואני תמיד יציב אין נפילות או ניתוקים אף פעם..........
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
בדקו את כל הנתונים והכל תקין
ביום ראשון מגיע טכנאי לבדוק ולהחליף פייבר בוקס במידת הצורך, האם יש סיכוי שהמכשיר תקול?