מה הכי עושה לכם את זה ברסיבר?
אז כאשר כולם אומרים סאונד סאונד סאונד, השאלה שלי היא,
האם הסאונד הוא משתנה כמותי או איכותי?
ואם הוא כמותי, אז איזו חברה נותנת את הסאונד (למוסיקה) הטוב ביותר?
לי יש זוג קדמיים וורפדאל 30, סנטר אמ די ואחוריים מוצקים ושריריים. והרמקולים האחורים הם וורפדאל סדרה 7 .
שמעתי את הפיונייר והמידראנג' היו מוגזמים.
לעומת זאת לא שמעתי הבדל משמעותי בין המראנץ, הימאהה , הדנון והאונקיו.
בדקתי זאת כנגד מוסיקה בלבד. בכל הקשור לקולנוע ביתי, אני לא מצליח להבין איזה הבדל יכול להיות בין חריקת בלמים בסראונד של ימאהה או של סוני וכו וכו וכו
לי יש זוג קדמיים וורפדאל 30, סנטר אמ די ואחוריים מוצקים ושריריים. והרמקולים האחורים הם וורפדאל סדרה 7 .
בדקתי זאת כנגד מוסיקה בלבד. בכל הקשור לקולנוע ביתי, אני לא מצליח להבין איזה הבדל יכול להיות בין חריקת בלמים בסראונד של ימאהה או של סוני וכו וכו וכו
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
מה שאור אמר וואלה זה הכי נכון כי מה אנחנו מחפשים במגבר , לא את החיבור לטלפון לא את האינטרנט גם הכיול זה דברים שוליים אתה מחפש איך בסוף תשמע את הסרט שאתה אוהב . וזה הסאונד .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·סנטי כתב:אז כאשר כולם אומרים סאונד סאונד סאונד, השאלה שלי היא,
בדקתי זאת כנגד מוסיקה בלבד. בכל הקשור לקולנוע ביתי, אני לא מצליח להבין איזה הבדל יכול להיות בין חריקת בלמים בסראונד של ימאהה או של סוני וכו וכו וכו...
כמובן שלדעתי,אור-כרגיל,צודק!
סאונד ומערכת כיול....
לך לחנות,תבקש לקחת הביתה רסיבר לבדיקה,תכייל את המערכת,קח הופעה עם סאונד קיצוני כמו של adele live at the royal albert hall
יש בהופעה הזאת הרבה "שין" חד בגלל איך שהיא מדברת....הפסנתר-תבדוק איך אתה שומע בהתחלה של המופעה את הפסנתר...וגם בהמשך המופע .....ותבדוק שוב....זה צד אחד של סקאלת הסאונד.
בנוסף קח את ההופעה של celine dion live in las vegas...בהתחלה בשיר הראשון יש באס-כמו דפיקות לב...ואח"כ תקפוץ לשיר האחרון -שיר הנושא של הסרט טיטאניק...תקשיב לצלילים ולסראונד....לסאב בהתחלה...
בנוסף קח את ההופעה של andrea bocelli vivere live in tuscanyכמעט כל ההופעוה ברמת רפרנס...
.תחליף רסיבר...תתחיל מהתחלה...
חבר'ה-אני מרגיש לראשונה שהצלחתי להשקיע כמו יקירנו אור EPONY -אור אין עליך!(l)
כיף חיים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Re: .
הסיבה שיש לי העדפה ל-Zone 2 ולא רק ל-A/B היא היכולת לנגן תכנים שונים באיזורים השונים - כמו בדוגמה שנתתי: כדורגל בסלון, ומוזיקה ממקור אחר (סטרימר) במרפסת, כולל שליטה נפרדת על הווליום בכל איזור.pessik כתב:·......
ברסברים היותר פשוטים : זוג קדמיים A+B , במקרה שלי רמקולים במקלחת
או מי שמעוניין בשני זוגות קדמיים בסלון זו גם אופציה ....
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני אנצל את השרשור הזה במקום שרשור שעמדתי לפתוח. כשמדברים על כיול זה לרוב לסרטים והופעות שמוקלטים ב5.1. מה לגבי מוזיקה? האם אתם מעדיפים לשמוע בpure או להשתמש בכל מיני עיבודים של הרסיבר? מקווה שאני לא פותח איזה מלחמת עולם כמו שאלות כבלים אבל אני באמת סקרן.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הסאונד הוא משתנה איכותי, ולכל אחד מאיתנו העדפות שונות. בגלל זה אם תחפור פה בפורום תגלה שרשורים של עשרות אם לא מאות הודעות של אנשים רבים איזה רסיבר יותר טוב: פיוניר או אונקיו, או איזה רמקולים עדיפים: B&W או קליפש... בשורה התחתונה, אין תשובה ניצחת ואין לדיון הזה סוף.סנטי כתב:אז כאשר כולם אומרים סאונד סאונד סאונד, השאלה שלי היא,
בדקתי זאת כנגד מוסיקה בלבד. בכל הקשור לקולנוע ביתי, אני לא מצליח להבין איזה הבדל יכול להיות בין חריקת בלמים בסראונד של ימאהה או של סוני וכו וכו וכו...
לגבי הבדלים - בסיבוב ההשוואות האחרון שעשיתי (לפני כשנה), זיהיתי הבדלים בין כל הרסיברים הנ"ל, ולמרות העדפה קלה ל-NAD T 757 מול המרנץ SR7007 (אחרי שדגמים מקבילים מחברות אחרות לא נשמעו לי טובים כמו שני הנ"ל), הלכתי בסוף על המרנץ בזכות מערכת כיול עדיפה משמעותית.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·mrunderhill כתב:אני אנצל את השרשור הזה במקום שרשור שעמדתי לפתוח. כשמדברים על כיול זה לרוב לסרטים והופעות שמוקלטים ב5.1. מה לגבי מוזיקה? האם אתם מעדיפים לשמוע בpure או להשתמש בכל מיני עיבודים של הרסיבר? מקווה שאני לא פותח איזה מלחמת עולם כמו שאלות כבלים אבל אני באמת סקרן....
זה לא נכון בכלל לומר ש5.1 צריך כיול וסטריאו לא.הכיול עושה שמיים וארץ לסאונד גם של סטריאו.
עכשיו לגבי פיור או כיול....אני אישית חייב כיול.
כיף חיים.