nirfun כתב:מעצבן שכל פעם צריך להיכנס לאתר להוריד את הרשימה. הם אפילו התאמצו להגן על הלינק כך שיפוג תוקף לאחר זמן מסוים.
לא בעייתי לעקוף את זה אבל זה יכול להיות משחקי חתול ועכבר מתישים.
...
·
אני מוריד את הקובץ שלהם כל יום-יומיים לקובץ בדרופבוקס שלי, לקובץ שבדרופבוקס עשיתי לינק ובלינק הזה אני משתמש איפה שאני צריך.
ככה אני יכול לעדכן מכל מקום שאני רוצה את הקובץ הזה, וזה מתעדכן בכל המכשירים.
·
אני מוריד את הקובץ שלהם כל יום-יומיים לקובץ בדרופבוקס שלי, לקובץ שבדרופבוקס עשיתי לינק ובלינק הזה אני משתמש איפה שאני צריך.
...
·
נחמד, אפשר גם "לאטמט" את זה באופן מלא ע"י כתיבת סקריפט שמבקש את:
·
...
·
אביגדור אני גם ניסיתי לשים בדרופבוקס אבל לא עבד לי משום מה.
בחרתי באופציה של קובץ מרוחק ולא לוקלי (remote) העתקתי את הלינק מהדרופבוקס ולא עבד.
מה עשית אצלך?
על מנת לקבל את הלינק עשיתי לחצן ימני על הקובץ ועשיתי copy public link
יכול להיות שלא שמתי את הקובץ בתיקיית public.·
אנסה היום שוב בערב. זה יחסוך לי עבודה כי יש לי אייפד, RPI ו-PC שאני צריך לתחזק בבית.
אתה לא צריך להוריד אותה. אתה נכנס להגדרות התוסף, מאפשר רשימה מכתובת ומזין שם את הכתובת ש-TheWiz הביא.
בפעם הבאה שתתבצע סריקת ערוצים, יתווספו לרשימה גם הערוצים מהרשימה הזאת.
אם אתה רוצה, אתה יכול להריץ סריקה יזומה ע"י כניסה לתוסף, בחירת הגדרות ובחירת ביצוע סריקה.
avigdork כתב:אתה לא צריך להוריד אותה. אתה נכנס להגדרות התוסף, מאפשר רשימה מכתובת ומזין שם את הכתובת ש-TheWiz הביא.
בפעם הבאה שתתבצע סריקת ערוצים, יתווספו לרשימה גם הערוצים מהרשימה הזאת.
אם אתה רוצה, אתה יכול להריץ סריקה יזומה ע"י כניסה לתוסף, בחירת הגדרות ובחירת ביצוע סריקה.[/quote
אביגדור ביצעתי מה שאמרת באמת שעשיתי הוא רשם לי 316 ערוצים הוספו
אבל שאני הולך לערוצים אני רואה את אותה רשימה ישנה בלי כל הערוצים לאן הם הלכו?
shay1088 כתב:אביגדור ביצעתי מה שאמרת באמת שעשיתי הוא רשם לי 316 ערוצים הוספו
אבל שאני הולך לערוצים אני רואה את אותה רשימה ישנה בלי כל הערוצים לאן הם הלכו?
...
יכול להיות שסימנת בטעות בטלוזיה חיה דרך התפריט שנפתח משמאל להציג רק חלק מהערוצים (אולי רק ישראליים).
תיכנס לתפריט ותלחץ על ערוצי טלויזיה כמה פעמים עד שזה יציג לך את כל הערוצים.