הנסיכה הגיעה! - סיפור על ייבוא (מרוכז) מאיטליה.
סוג המשלוח מציין עד 5 ימי עסקים (ups expedited)
ההזמנה בוצעה בשלישי בלילה ועל כן נשלחה ברביעי בבוקר. המכונה התעכבה יום אחד בטורקיה, דבר שלדעתי לא היה מתוכנן לקרות.
בנוסף, תמיד מה שיתקבל במכס יצא ביום למחרת (הסדרי גודל האלה).
על כן, במקום שתגיע בשני היא הגיעה ברביעי
ההזמנה בוצעה בשלישי בלילה ועל כן נשלחה ברביעי בבוקר. המכונה התעכבה יום אחד בטורקיה, דבר שלדעתי לא היה מתוכנן לקרות.
בנוסף, תמיד מה שיתקבל במכס יצא ביום למחרת (הסדרי גודל האלה).
על כן, במקום שתגיע בשני היא הגיעה ברביעי
אני גם מתכנן להזמין את דגם האבולוציונה. חבל שאין PID גם לדגם הזה, זה מקל מאוד על כיוון הטמפרטורה.
אני מעדיף חיבור ישיר למים וביוב ולכן כמובן עדיפות לאבולוציונה. (בגלל זה אני רוצה להחליף את הסופר דומובר שלי)
הבעיה היחידה שאני רואה בדגמים של רוקט היא שהחלק שמתחת למגש המים לא עשוי נירוסטה. מנסיון שלי עם הסופר דומובר, החלק הזה יחליד בוודאות במשך הזמן. מים תמיד מוצאים את הדרך להגיע מהשסתום של ה group head אל מתחת למגש הניקוז.
חבל שחסכו פה קצת כסף על מכונה כל כך יקרה ,יפה ובנויה היטב.
בכל אופן, שלחתי בקשה להצעת מחיר ל esspressocoffeshop, נקוה שהוא יתן את אותם מחירים שהקבוצה קיבלה.
אני מעדיף חיבור ישיר למים וביוב ולכן כמובן עדיפות לאבולוציונה. (בגלל זה אני רוצה להחליף את הסופר דומובר שלי)
הבעיה היחידה שאני רואה בדגמים של רוקט היא שהחלק שמתחת למגש המים לא עשוי נירוסטה. מנסיון שלי עם הסופר דומובר, החלק הזה יחליד בוודאות במשך הזמן. מים תמיד מוצאים את הדרך להגיע מהשסתום של ה group head אל מתחת למגש הניקוז.
חבל שחסכו פה קצת כסף על מכונה כל כך יקרה ,יפה ובנויה היטב.
בכל אופן, שלחתי בקשה להצעת מחיר ל esspressocoffeshop, נקוה שהוא יתן את אותם מחירים שהקבוצה קיבלה.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@שמוליק_טל
·
לצערי, ברוב המכונות שיצא לי להיפגש איתן הגוף לא עשוי מנרוסטה (איזו מכונה הוא כן?).
כך גם עם הג'ויליה.
מה שאני עושה, אחרי כל הכנה של קפה, מעביר סמרטוט ומנקה את המגש + הגוף. פעולה פשוטה, שלוקחת כדקה ותמנע חלודה.
·
לצערי, ברוב המכונות שיצא לי להיפגש איתן הגוף לא עשוי מנרוסטה (איזו מכונה הוא כן?).
כך גם עם הג'ויליה.
מה שאני עושה, אחרי כל הכנה של קפה, מעביר סמרטוט ומנקה את המגש + הגוף. פעולה פשוטה, שלוקחת כדקה ותמנע חלודה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
יש כמה מכונות שבהן גם הגוף עשוי נירוסטה - Orchestrale Nota לדוגמה, חלק מהדגמים של quick mill.
לדעתי, גוף ובמיוחד תחתית מגש איסוף נוזלים מנירוסטה, הוא הרבה יותר חשוב מפאנלים דקורטיביים מנירוסטה.
בעוד שהפנלים אף פעם לא באים במגע עם נוזלים (וגם אם כן, הנוזלים לא נשארים עומדים), הגוף ובמיוחד תחתית מגש הניקוז מחלידים.
הנה כאן השוואה של הנוטה לעומת ה rocket - ההבדל הכי בולט הוא גוף נירוסטה מלא בנוטה.
לדעתי, גוף ובמיוחד תחתית מגש איסוף נוזלים מנירוסטה, הוא הרבה יותר חשוב מפאנלים דקורטיביים מנירוסטה.
בעוד שהפנלים אף פעם לא באים במגע עם נוזלים (וגם אם כן, הנוזלים לא נשארים עומדים), הגוף ובמיוחד תחתית מגש הניקוז מחלידים.
הנה כאן השוואה של הנוטה לעומת ה rocket - ההבדל הכי בולט הוא גוף נירוסטה מלא בנוטה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גם VBM בונים הכל מנירוסטה.
[img2=19x19]modules/Forums/images/smiles/thumbs_up.gif[/img2]
אחלה מכונה קנית.
[img2=19x19]modules/Forums/images/smiles/thumbs_up.gif[/img2]
אחלה מכונה קנית.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לי יש דגם ישן של סופר דומובר. השלדה עשויה פלדה צבועה, החזית נירוסטה והמעטפת גם היא מפלדה צבועה בתנור.
כשקניתי את המכונה, מכונה עם פאנלים מנירוסטה עלתה הרבה יותר מפנלים צבועים.
הבעיה העיקרית היא החלק שמתחת למגש איסוף הנוזלים. אם לא מרוקנים את המגירה בזמן, נשפכים מים אל מתחת למגירה.
אצלי התחילה קצת חלודה - ליטשתי את המקום, צבעתי כמה שכבות יסוד ושתי שכבות המרייט ועכשיו הכל בסדר.
כשקניתי את המכונה, מכונה עם פאנלים מנירוסטה עלתה הרבה יותר מפנלים צבועים.
הבעיה העיקרית היא החלק שמתחת למגש איסוף הנוזלים. אם לא מרוקנים את המגירה בזמן, נשפכים מים אל מתחת למגירה.
אצלי התחילה קצת חלודה - ליטשתי את המקום, צבעתי כמה שכבות יסוד ושתי שכבות המרייט ועכשיו הכל בסדר.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כנראה שלמדו מהנסיון ב VBM, ללא ספק מכונה כזאת צריכה להיות בנויה רק מנירוסטה.
לגבי הזמנת המכונה, שלחתי מייל לקרלו ביום חמישי עם בקשה להצעת מחיר.
כתבתי שהגעתי אליו בעקבות הרכישה הקבוצתית שנעשה כאן בפורום ושהרוכשים מאוד מרוצים ממהזמנה.
עד היום טרם קיבלתי תשובה, שזה קצת מוזר כי ביום שישי ואתמול היו ימי עבודה.
אני אתחיל לברר לגבי רכישה בארץ, כי הפרש המחירים לעומת הארץ עומד על סביבות האלף ש"ח לאחר כל ההנחות שהקבוצה קיבלה, יכול להיות שעם קצת מיקוח אפשר להגיע למחיר דומה.
לגבי הזמנת המכונה, שלחתי מייל לקרלו ביום חמישי עם בקשה להצעת מחיר.
כתבתי שהגעתי אליו בעקבות הרכישה הקבוצתית שנעשה כאן בפורום ושהרוכשים מאוד מרוצים ממהזמנה.
עד היום טרם קיבלתי תשובה, שזה קצת מוזר כי ביום שישי ואתמול היו ימי עבודה.
אני אתחיל לברר לגבי רכישה בארץ, כי הפרש המחירים לעומת הארץ עומד על סביבות האלף ש"ח לאחר כל ההנחות שהקבוצה קיבלה, יכול להיות שעם קצת מיקוח אפשר להגיע למחיר דומה.
צודק, לא שמתי לב.
המחיר שדיברתי עליו הוא על הדגם הרגיל. רשמית הוא נמכר ב 8200 ש"ח וראיתי שהוזכר כאן אפילו ב 7500 ש"ח.
נראה לי שעם קצת מיקוח, אפשר לרדת לכיוון ה7, שזה דיי קרוב למחיר הקניה בחו"ל אחרי כל העמלות והמשלוח.
גם עם יש הפרש קטן, עדיין יש כאן אחריות מקומית שגם שווה משהוא.
לגבי האבולוציונה , אין ברירה וצריך להזמין מחו"ל.
המחיר שדיברתי עליו הוא על הדגם הרגיל. רשמית הוא נמכר ב 8200 ש"ח וראיתי שהוזכר כאן אפילו ב 7500 ש"ח.
נראה לי שעם קצת מיקוח, אפשר לרדת לכיוון ה7, שזה דיי קרוב למחיר הקניה בחו"ל אחרי כל העמלות והמשלוח.
לגבי האבולוציונה , אין ברירה וצריך להזמין מחו"ל.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אם אני לא טועה דיברת על רצון לעבור למכונה עם חיבור ישיר וריקון לביוב ואת זה אין לדגם הרגיל אלא רק לאבולוציונה.שמוליק_טל כתב:צודק, לא שמתי לב.
לגבי האבולוציונה , אין ברירה וצריך להזמין מחו"ל....
·
כן, אני יודע. אני מתכוון לשדרג בעיקר בגלל חיבור ישיר למים וביוב ולכן רק דגם האבולוציונה בא בחשבון.
הייתי דיי נעול על ה Giotto, אבל עכשיו אני מתלבט בינה לבין ה Bezzera Giulia R, הדגם עם חיבור ישיר למים ומשאבה ווליומטרית.
המראה שלה יפה לא פחות מה Giotto, אולי אפילו יפה יותר (ידית החליטה, יצירת אומנות), יש לה סטיקים שאני מעדיף על ברזים והמחיר 200 יורו פחות.
מצד שני, לא הצלחתי למצוא עליה כמעט מידע טכני. לדוגמה: איזה משאבה ופרשוסטט יש בתוכה (ברוקט יש רכיבים תעשייתיים מהשורה הראשונה)?
האם גם הגוף כולו עשוי נירוסטה או רק המעטפת?
האם יש חיבור גם לביוב? (בג'אוטו יש)
מצד שלישי, לרוקט יש מוניטין מעולה.
בקיצור, התלבטות קשה.
הייתי דיי נעול על ה Giotto, אבל עכשיו אני מתלבט בינה לבין ה Bezzera Giulia R, הדגם עם חיבור ישיר למים ומשאבה ווליומטרית.
המראה שלה יפה לא פחות מה Giotto, אולי אפילו יפה יותר (ידית החליטה, יצירת אומנות), יש לה סטיקים שאני מעדיף על ברזים והמחיר 200 יורו פחות.
מצד שני, לא הצלחתי למצוא עליה כמעט מידע טכני. לדוגמה: איזה משאבה ופרשוסטט יש בתוכה (ברוקט יש רכיבים תעשייתיים מהשורה הראשונה)?
האם גם הגוף כולו עשוי נירוסטה או רק המעטפת?
האם יש חיבור גם לביוב? (בג'אוטו יש)
מצד שלישי, לרוקט יש מוניטין מעולה.
בקיצור, התלבטות קשה.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
שמוליק, ההתלבטות קשה, כי מה שלא תחליט, יצא טוב.....
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
כבר שבוע שאין תשובה למיילים מ espressocoffeeshop, ניסיתי עכשיו להתקשר למספר טלפון שמופיע באתר והמספר לא מחובר.
אולי אחרי הקניה הקבוצתית קרלו פרש לגמלאות
עדכון: הצלחתי להשיג אותו טלפונית, צריך פשוט להוסיף 00 לפני המספר.
לרוע המזל, המכונה לא במלאי והמחיר כנראה לא יהיה אטרקטיבי כמו המחיר הקבוצתי.
מסקנה: לקבוצה יש בהחלט כוח קניה.
עדכון 2:
קרלו חזר אלי במייל ואישר שהוא מוכן למכור לי את המכונה באותו מחיר של הקבוצה. בטלפון הוא אמר שהוא לא יכול לתת את אותו מחיר, אבל קצת קישקשתי לו במייל, שלא הספקתי להזמין יחד עם הקבוצה ולבסוף הוא אישר את המחיר.
יגיעו מספר יחידות למלאי בסוף שבוע הבא.
תודה למויש על הארגון והעזרה, עוד חבר נוסף לקבוצה.
עכשיו נחכה למכונה שתגיע בעוד שבועיים.
אולי אחרי הקניה הקבוצתית קרלו פרש לגמלאות
עדכון: הצלחתי להשיג אותו טלפונית, צריך פשוט להוסיף 00 לפני המספר.
לרוע המזל, המכונה לא במלאי והמחיר כנראה לא יהיה אטרקטיבי כמו המחיר הקבוצתי.
מסקנה: לקבוצה יש בהחלט כוח קניה.
עדכון 2:
קרלו חזר אלי במייל ואישר שהוא מוכן למכור לי את המכונה באותו מחיר של הקבוצה. בטלפון הוא אמר שהוא לא יכול לתת את אותו מחיר, אבל קצת קישקשתי לו במייל, שלא הספקתי להזמין יחד עם הקבוצה ולבסוף הוא אישר את המחיר.
יגיעו מספר יחידות למלאי בסוף שבוע הבא.
תודה למויש על הארגון והעזרה, עוד חבר נוסף לקבוצה.
עכשיו נחכה למכונה שתגיע בעוד שבועיים.
החלטתי ללכת על בטוח ולקחתי את ה Giotto Evoluzione.
חבל שאין מספיק מידע על הג'וליה ברשת, לדעתי זה פוגע להם במכירות בלי שהם מודעים לזה. כנראה שהם לא מוכרים בארה"ב ולכן אין בכלל ביקורות באנגלית על המכונה. (לפחות לא מצאתי כאלה).
בכל מקרה, הג'יואטו היתה תמיד המכונה שרצתי לקנות, ככה שזאת הגשמה של חלום ישן.
חבל שאין מספיק מידע על הג'וליה ברשת, לדעתי זה פוגע להם במכירות בלי שהם מודעים לזה. כנראה שהם לא מוכרים בארה"ב ולכן אין בכלל ביקורות באנגלית על המכונה. (לפחות לא מצאתי כאלה).
בכל מקרה, הג'יואטו היתה תמיד המכונה שרצתי לקנות, ככה שזאת הגשמה של חלום ישן.