שאלה מוזרה על איביי ו neo x8h

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

עדכון: קבלתי הודעה מ- EBAY שהמוצר הוסר מהמכירה אך אם כבר שלמתי לא צריכה להיות בעיה ואני אמור לקבל אותו...

We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.
...

RafiG
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

זה גם ההודע שאני קבלתי אבל אין שום סימון של SHIPPED על המוצר למרות שאצלי כבר עבר 7 ימים , כמו כן המוכר לא עונה למיילים שלי.
עקב כך פתחתי CASE על המכירה

ranrubin1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

RafiG כתב:זה גם ההודע שאני קבלתי אבל אין שום סימון של SHIPPED על המוצר למרות שאצלי כבר עבר 7 ימים , כמו כן המוכר לא עונה למיילים שלי.
עקב כך פתחתי CASE על המכירה
...
·מאותו מוכר של ה60 דולר ?

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #24 

אני קניתי מ- linana20130624 (מופיע ב- PAYPAL כ- wenxiaoyu) ב- 60 ש"ח לא $

RANRUBIN1, האם קבלת הודעה כלשהיא?

ranrubin1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #25 

@theone
·
כן , אותה הודעה כמו שלך

RafiG
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #26 

טוב , EBAY החזירו לי את הכסף !
eBay ruled in your favor in your dispute case, and a full refund of 49.98 EUR was sent to your PayPal account for your purchase from Donna Morrison. It may take 3-5 business days to receive the refund in your account. eBay will then consider the dispute closed. If you have any questions, please go to the eBay Resolution Center.

כנראה שאין באמת מציאות בשטח !
יאללה נקנה אחד חדש במחיר מלא :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”