הדנון x3000 הגיע והורכב בהצלחה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

ההשערה שלי היא שאמזון מנצלת הסכמי סחר בין האיחוד האירופי לישראל כדי לקבל פטור במעמד הרכישה ממס קניה על מוצרי יבוא.
כמו"כ, אתה מקבל זיכוי על המע"מ במדינת המקור (אנגליה במקרה הזה), ומחוייב אוטומטית במע"מ כמקובל בישראל.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396

שליחה

אז זהו שעניין המע"מ לא קשור, המחיר של ה-421 פאונד הוא לפני מע"מ אנגלי, בחיוב של אמזון מופיע 0% VAT, והמחיר של 421 פאונד שכולל אריזה ומשלוח של 64 פאונד, ועליו נוסף המס שלנו של 71 פאונד, זה הכל. כלומר מי שרוכש באנגליה יעלה לו בערך אותו דבר..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

תסתכל שוב... המחיר המקורי של המכשיר הוא 429 פאונד. כשאתה מזמין אותו לכתובת ישראלית, המחיר שלו יורד במסך ההזמנה ל-357.50 פאונד (שזה המחיר המלא של 429 פאונד בניכוי המע"מ הבריטי שעומד על 20% בדיוק), ועל זה מוסיפים דמי משלוח (64.29 פאונד) וכך מגיעים ל-421.9 פאונד מחיר ברוטו לפני מע"מ ישראלי... מע"מ ישראלי בסך 17% (כנראה הם לא מעודכנים שהמע"מ בארץ עומד על 18%) מביא אותך למחיר ברוטו כולל מע"מ של 493.49 פאונד. (i)

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

צודק, עכשיו זה מסתדר. אז הם איכשהו רק מתחמקים מתשלום מס קנייה..

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441

שליחה

תתחדש ואני מאחל לך הרבה שעות האזנה (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

שליחה

קודם כל תתחדש. ביצעתי אותה רכישה לפני כחודש-חודש וחצי. בנוגע לכיבוי ה Zone, אתה צריך לבחור Zone 2, לכבות את המכשיר (זה מכבה את ZONE2) ואז לעבור ל Main. ברגע ש ZONE2 כבוי, אם תלחץ על כפתור ה Power הוא יכבה את המכשיר. ברגע ש ZONE2 פעיל, הוא רק יחשיך את המסך ויראה הודעה שה Main Zone הוא Off.

שוב תתחדש ולמרות שאני כבר מודע לאיכות, תחלוק רשמים שלך. :)
ברוך הבא למועדון!

נ.ב - אולי כדאי לכל הרוכשים החדשים של הדנון x3000 לפתוח שרשור שנוכל לחלוק רשמים ולעזור אחד לשני עם בעיות, באישור המנהלים כמובן.

haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה

טוב יש איזה בעיה מעצבנת , אולי לכם יש רעיון . אני מחובר מהממיר של יס עם HDMI לכניסת ה CABLE ברסיבר. בעת צפיה בטלוויזה , כל כמה דקות יש מעיין איבוד וחזרה של הסאונד. לא רואים הבהוב או משהו בשום מקום פשוט הקול נחלש וחוזר ומתחזק . זה קורה בכל התחנות , החלפתי את הכבל , חיברתי לכניסה אחרת ברסיבר , איפסתי את הממיר , שיחקתי עם ההגדרות בממיר , ברסיבר ובטלוויזה , אבל לא עוזר. יש למישהו רעיון ??
לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי כחבר .

https://www.facebook.com/groups/samsungsmart

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ה-X3000 שלי נחת אצלי היום במשרד, בלי שום בעיות מכס וכו' (היה טיפה עיקוב במשלוח בגלל בעיות בטיסות).
סה"כ 9 ימים מרגע ההזמנה, המחיר יצא 2750 עד הבית (אחרי שקיבלתי החזר של 30 פאונד כי המחיר באתר ירד).
רשמים בקרוב :)

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

הבנתי שיש בעיות ותקלות עם הסדרה הזו. זו הסיבה שעצרתי את עצמי מלרכוש. אני אמתין ל X3100. אני לא מרגיש בנוח למהר לרכוש רסיבר מליין חדש וראשון של חברה. מקווה שה X3100 ימכר באותו סדר גודל של מחיר כאשר יהיה זמין.. בכל מקרה תתחדש ומקווה שלא תתקל בבעיות....

haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה

ה 3100 יהיה יותר יקר ..

http://www.thomas-electronic-online-sho ... 00-schwarz

1000 יורו .. לפחות בהתחלה . אגב ההבדל בניהם הוא ב wifi , bluetouth וכניסת HDMI2 אחת. לדעתי לא שווה את ההפרש.
לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי כחבר .

https://www.facebook.com/groups/samsungsmart

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

שליחה

Sexter כתב:הבנתי שיש בעיות ותקלות עם הסדרה הזו. זו הסיבה שעצרתי את עצמי מלרכוש. אני אמתין ל X3100. אני לא מרגיש בנוח למהר לרכוש רסיבר מליין חדש וראשון של חברה. מקווה שה X3100 ימכר באותו סדר גודל של מחיר כאשר יהיה זמין.. בכל מקרה תתחדש ומקווה שלא תתקל בבעיות....
...
רכשתי את הרסיבר כאמור לפני כחודשיים ולאחר חקירה אינטנסיבית (לפני הרכישה), לא קיבלתי את הרושם שיש בעיה מיוחדת עם הסדרה הזאת(בניגוד לעמידות של רסיברים של אונקיו, HDMI בסוני וכו').
מצחיק אותי אבל שאתה הולך על דגם שלא שונה בהרבה מ-x3000, בתוספת כמובן של BT ו Wi-Fi, שתמיד איכשהו מוזיל עלויות של חלקים אחרים ברסיבר רק כדי להכניס את התוספות האלה למכשיר.
הרסיבר עצמו עוד לא זמין ברוב העולם, אין דעות עליו, אין ביקורות ויקר יותר ואם אמינות מדאיגה אותך, זאת אומרת שתרצה לחכות תקופה לפני שתהיה חוות דעת אמיתית שיכולה לספק תמונת מצב בנוגע לאמינות המכשיר. בקיצור, אתה מתכוון לרכוש רסיבר עוד שנה. :)
אבל, כל אחד והסיבות/הסברים (לעיתים לא הגיוניים) למה הוא בוחר אחד ולא אחר.
בהצלחה!

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”