הדנון x3000 הגיע והורכב בהצלחה
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ההשערה שלי היא שאמזון מנצלת הסכמי סחר בין האיחוד האירופי לישראל כדי לקבל פטור במעמד הרכישה ממס קניה על מוצרי יבוא.
כמו"כ, אתה מקבל זיכוי על המע"מ במדינת המקור (אנגליה במקרה הזה), ומחוייב אוטומטית במע"מ כמקובל בישראל.
כמו"כ, אתה מקבל זיכוי על המע"מ במדינת המקור (אנגליה במקרה הזה), ומחוייב אוטומטית במע"מ כמקובל בישראל.
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
אז זהו שעניין המע"מ לא קשור, המחיר של ה-421 פאונד הוא לפני מע"מ אנגלי, בחיוב של אמזון מופיע 0% VAT, והמחיר של 421 פאונד שכולל אריזה ומשלוח של 64 פאונד, ועליו נוסף המס שלנו של 71 פאונד, זה הכל. כלומר מי שרוכש באנגליה יעלה לו בערך אותו דבר..
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
תסתכל שוב... המחיר המקורי של המכשיר הוא 429 פאונד. כשאתה מזמין אותו לכתובת ישראלית, המחיר שלו יורד במסך ההזמנה ל-357.50 פאונד (שזה המחיר המלא של 429 פאונד בניכוי המע"מ הבריטי שעומד על 20% בדיוק), ועל זה מוסיפים דמי משלוח (64.29 פאונד) וכך מגיעים ל-421.9 פאונד מחיר ברוטו לפני מע"מ ישראלי... מע"מ ישראלי בסך 17% (כנראה הם לא מעודכנים שהמע"מ בארץ עומד על 18%) מביא אותך למחיר ברוטו כולל מע"מ של 493.49 פאונד. 
- karpe
-
- חבר במועדון HT

צודק, עכשיו זה מסתדר. אז הם איכשהו רק מתחמקים מתשלום מס קנייה..
- noam3039
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3441
תתחדש ואני מאחל לך הרבה שעות האזנה 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- sprunknwn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
קודם כל תתחדש. ביצעתי אותה רכישה לפני כחודש-חודש וחצי. בנוגע לכיבוי ה Zone, אתה צריך לבחור Zone 2, לכבות את המכשיר (זה מכבה את ZONE2) ואז לעבור ל Main. ברגע ש ZONE2 כבוי, אם תלחץ על כפתור ה Power הוא יכבה את המכשיר. ברגע ש ZONE2 פעיל, הוא רק יחשיך את המסך ויראה הודעה שה Main Zone הוא Off.
שוב תתחדש ולמרות שאני כבר מודע לאיכות, תחלוק רשמים שלך.
ברוך הבא למועדון!
נ.ב - אולי כדאי לכל הרוכשים החדשים של הדנון x3000 לפתוח שרשור שנוכל לחלוק רשמים ולעזור אחד לשני עם בעיות, באישור המנהלים כמובן.
שוב תתחדש ולמרות שאני כבר מודע לאיכות, תחלוק רשמים שלך.
ברוך הבא למועדון!
נ.ב - אולי כדאי לכל הרוכשים החדשים של הדנון x3000 לפתוח שרשור שנוכל לחלוק רשמים ולעזור אחד לשני עם בעיות, באישור המנהלים כמובן.
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
טוב יש איזה בעיה מעצבנת , אולי לכם יש רעיון . אני מחובר מהממיר של יס עם HDMI לכניסת ה CABLE ברסיבר. בעת צפיה בטלוויזה , כל כמה דקות יש מעיין איבוד וחזרה של הסאונד. לא רואים הבהוב או משהו בשום מקום פשוט הקול נחלש וחוזר ומתחזק . זה קורה בכל התחנות , החלפתי את הכבל , חיברתי לכניסה אחרת ברסיבר , איפסתי את הממיר , שיחקתי עם ההגדרות בממיר , ברסיבר ובטלוויזה , אבל לא עוזר. יש למישהו רעיון ??
- karpe
-
- חבר במועדון HT

ה-X3000 שלי נחת אצלי היום במשרד, בלי שום בעיות מכס וכו' (היה טיפה עיקוב במשלוח בגלל בעיות בטיסות).
סה"כ 9 ימים מרגע ההזמנה, המחיר יצא 2750 עד הבית (אחרי שקיבלתי החזר של 30 פאונד כי המחיר באתר ירד).
רשמים בקרוב
סה"כ 9 ימים מרגע ההזמנה, המחיר יצא 2750 עד הבית (אחרי שקיבלתי החזר של 30 פאונד כי המחיר באתר ירד).
רשמים בקרוב
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
הבנתי שיש בעיות ותקלות עם הסדרה הזו. זו הסיבה שעצרתי את עצמי מלרכוש. אני אמתין ל X3100. אני לא מרגיש בנוח למהר לרכוש רסיבר מליין חדש וראשון של חברה. מקווה שה X3100 ימכר באותו סדר גודל של מחיר כאשר יהיה זמין.. בכל מקרה תתחדש ומקווה שלא תתקל בבעיות....
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
ה 3100 יהיה יותר יקר ..
http://www.thomas-electronic-online-sho ... 00-schwarz
1000 יורו .. לפחות בהתחלה . אגב ההבדל בניהם הוא ב wifi , bluetouth וכניסת HDMI2 אחת. לדעתי לא שווה את ההפרש.
http://www.thomas-electronic-online-sho ... 00-schwarz
1000 יורו .. לפחות בהתחלה . אגב ההבדל בניהם הוא ב wifi , bluetouth וכניסת HDMI2 אחת. לדעתי לא שווה את ההפרש.
- sprunknwn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
רכשתי את הרסיבר כאמור לפני כחודשיים ולאחר חקירה אינטנסיבית (לפני הרכישה), לא קיבלתי את הרושם שיש בעיה מיוחדת עם הסדרה הזאת(בניגוד לעמידות של רסיברים של אונקיו, HDMI בסוני וכו').Sexter כתב:הבנתי שיש בעיות ותקלות עם הסדרה הזו. זו הסיבה שעצרתי את עצמי מלרכוש. אני אמתין ל X3100. אני לא מרגיש בנוח למהר לרכוש רסיבר מליין חדש וראשון של חברה. מקווה שה X3100 ימכר באותו סדר גודל של מחיר כאשר יהיה זמין.. בכל מקרה תתחדש ומקווה שלא תתקל בבעיות.......
מצחיק אותי אבל שאתה הולך על דגם שלא שונה בהרבה מ-x3000, בתוספת כמובן של BT ו Wi-Fi, שתמיד איכשהו מוזיל עלויות של חלקים אחרים ברסיבר רק כדי להכניס את התוספות האלה למכשיר.
הרסיבר עצמו עוד לא זמין ברוב העולם, אין דעות עליו, אין ביקורות ויקר יותר ואם אמינות מדאיגה אותך, זאת אומרת שתרצה לחכות תקופה לפני שתהיה חוות דעת אמיתית שיכולה לספק תמונת מצב בנוגע לאמינות המכשיר. בקיצור, אתה מתכוון לרכוש רסיבר עוד שנה.
אבל, כל אחד והסיבות/הסברים (לעיתים לא הגיוניים) למה הוא בוחר אחד ולא אחר.
בהצלחה!