·ביס הערוץ מוצפן למיטב ידיעתי.kyury כתב:·ואם יש לי יס בבית?.........
יש דרך לקלוט את שידורי המונדיאל הישראלים באיכות HD ללא יס/הוט, עם סמארט?
בסמסונג פלזמה זה כן יעבוד?
האם בPS51F5500 זה כן יעבוד?
מתוך אתר של היבואן המסך תומך ב:
מערכת:
כוונן DVB-T/C DTV
כוונן אנלוגי זמין
מערכת:
כוונן DVB-T/C DTV
כוונן אנלוגי זמין
כשהגלים מתגברים החזקים מתגלים
Re: לאויר
·זה בדוק? באינטרנט הם ישדרו ב-HD? כלומר עם סמארט אפשר לסגור עניין?yovav81 כתב:בנוגע לשאלה המקורית שידורי מונדיאל HD אולי ניתן (מבלי שאני מבין יותר מידי) לעשות שיקוף מהסלולר/טבלט לטלויזיה (Miracast ) היות וערוץ 1 משדר את כל המשחקים בHD באינטרנט...
בטוח אני לא
אני לא בטוח ב100% כי בכל זאת מדובר על ערוץ 1 אבל כמדומני כבר במונדיאל/או יורו אחרון הם שידרו באינטרנט שידורים ישירים
בHD
חוץ מזה אני מצרף מתוך האתר שלהם:
שריקת הפתיחה: מנכ"ל רשות השידור גאה להציג לציבור אזרחי המדינה את אתר מונדיאל 2014
פרסום ראשון: 12:24 ,18.05.14 | עדכון אחרון: 17:24 ,22.05.14באתר ידידותי ועשיר – המשחקים הישירים והמוקלטים, התקצירים, כתבות, וחידה יומית אחת נושאת פרסים! כל התכנים תחת קורת גג אחת ב-IBA.ORG.IL/MONDIAL
לא צריכים להיות צמודים למרקע, כי המונדיאל יוצא מ"המסך הקטן" אליכם. בכל שעות היממה אווירת קרנבל של כדורגל במרחק הקלקה.
אז מה אפשר למצוא באתר המונדיאל?
• צפייה במשחקי המונדיאל בשידור חי וגם בשידורים מוקלטים באיכות Web-HD בכל הפלטפורמות האינטרנטיות.
• סיקור שוטף של הטורניר, טבלאות וסטטיסטיקות של הקבוצות בכל השלבים.
• תקצירים - כבר במהלך המשחק.
• קטעי וידאו בלעדיים, ובהם סיקור הנבחרות, האצטדיונים והערים המארחות.
• חידות יומיות נושאות פרסים גדולים.
• לאתר נלווה דף הפייסבוק הרשמי של המונדיאל בישראל.
http://www.iba.org.il/spokesman/spokesm ... ty=1011967
בHD
חוץ מזה אני מצרף מתוך האתר שלהם:
שריקת הפתיחה: מנכ"ל רשות השידור גאה להציג לציבור אזרחי המדינה את אתר מונדיאל 2014
פרסום ראשון: 12:24 ,18.05.14 | עדכון אחרון: 17:24 ,22.05.14באתר ידידותי ועשיר – המשחקים הישירים והמוקלטים, התקצירים, כתבות, וחידה יומית אחת נושאת פרסים! כל התכנים תחת קורת גג אחת ב-IBA.ORG.IL/MONDIAL
לא צריכים להיות צמודים למרקע, כי המונדיאל יוצא מ"המסך הקטן" אליכם. בכל שעות היממה אווירת קרנבל של כדורגל במרחק הקלקה.
אז מה אפשר למצוא באתר המונדיאל?
• צפייה במשחקי המונדיאל בשידור חי וגם בשידורים מוקלטים באיכות Web-HD בכל הפלטפורמות האינטרנטיות.
• סיקור שוטף של הטורניר, טבלאות וסטטיסטיקות של הקבוצות בכל השלבים.
• תקצירים - כבר במהלך המשחק.
• קטעי וידאו בלעדיים, ובהם סיקור הנבחרות, האצטדיונים והערים המארחות.
• חידות יומיות נושאות פרסים גדולים.
• לאתר נלווה דף הפייסבוק הרשמי של המונדיאל בישראל.
http://www.iba.org.il/spokesman/spokesm ... ty=1011967
חיפשתי בגוגל על הדגם ובמפרט מופיע:asaf23 כתב:מקור הצילום מ-HOT (מקלט משולב של לווין, כבלים וקרקעי). יכול להיות שלא בכל מסך יש טיונר DVB C....
http://www.cdiscount.com/high-tech/imag ... h6400.html
גם DVB-C וגם DVB-T
(ייתכן שה DVB-C הוא DVB-C2 אם זה משנה).
אפשר אולי הוראות לגבי איך אני בוחר את הטיונר המתאים?
והאם בוודאות זה עניין של טיונר, או שיכול להיות שהוט ניתקן את כל הבניין מהאפשרות להתחבר לכבלים הללו במידה ואין ממיר?
בנוגע לשאלה המקורית שידורי מונדיאל HD אולי ניתן (מבלי שאני מבין יותר מידי) לעשות שיקוף מהסלולר/טבלט לטלויזיה (Miracast ) היות וערוץ 1 משדר את כל המשחקים בHD באינטרנט...
לא נראה לי זה יעזור. מקור השידור מזהה שהוא משדר לטאבלט\סלולר ומוריד את האיכות בהתאם וזה ניכר בחיבור לTV, גם ישיר כמו MHL
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
משהו חשוב שצריך לציין
הטכנאים של הוט שמים פילטר כדי שהתדרים שנושאים את השידורים לא יעברו שם. אם יש הוט בבניין למישהו (ובטח יש) אז לכל שאר האנשים בבניין שאין הוט - יש פילטר.yiggie כתב:חיפשתי בגוגל על הדגם ובמפרט מופיע:......
http://www.cdiscount.com/high-tech/imag ... h6400.html
גם DVB-C וגם DVB-T
(ייתכן שה DVB-C הוא DVB-C2 אם זה משנה).
אפשר אולי הוראות לגבי איך אני בוחר את הטיונר המתאים?
והאם בוודאות זה עניין של טיונר, או שיכול להיות שהוט ניתקן את כל הבניין מהאפשרות להתחבר לכבלים הללו במידה ואין ממיר?...
בנוסף, אם היה לך הוט בעבר והתנקת אז הטכנאי בניתוק דוחף שם פילטר.
כמובן שאפשר לפתוח את הקופסא ולהסיר אותו אבל זו עבירה על החוק, או לפחות בעייתי לגנוב להם את התוכן :-D·
אני לא מכיר את ההיסטוריה של הדירה, רק יודע שיש שקע של כבלים... ואני מעוניין פשוט בערוץ 1 ב HD, אז זה לא נשמע לי כמו עבירה...
כך שהשאלות הן:
1. כיצד נראה הפילטר ואיך מסירים אותו?
2. כיצד בטלוויזית סמסונג בוחרים לסרוק בתדר DVB-C?
3. האם ערוץ 1 במידה ואכן ייקלט דרך השקע הנ"ל, באמת יהיה באיכות HD? הרי זה לא מתחבר ל HDMI בטלוויזיה אלא ל ANT IN דרך שקע מלפני 20 שנה...
תודה
כך שהשאלות הן:
1. כיצד נראה הפילטר ואיך מסירים אותו?
2. כיצד בטלוויזית סמסונג בוחרים לסרוק בתדר DVB-C?
3. האם ערוץ 1 במידה ואכן ייקלט דרך השקע הנ"ל, באמת יהיה באיכות HD? הרי זה לא מתחבר ל HDMI בטלוויזיה אלא ל ANT IN דרך שקע מלפני 20 שנה...
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן, זה באמת יהיה באיכות HD. גם ממיר HD של הוט מתחבר לקיר בכבל RF "ישן".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היי חברים,
מישהו מהמומחים יכול לעשות כאן סדר בבאלגן? נראה לי שזה נושא חם מאוד שיכול להועיל להרבה מחברי הפורום..
יש לי SMART עם TV TUNER שבמפרט כתוב: DVB-T.
יש לי גם הוט אנלוגי זורם מהשקע בבית (מצליח לראות ערוץ 3 וכדומה)
ניסיתי לעשות סריקה כאשר אני מחובר לקיר, וזה לא מוצא את ערוץ 1 HD. ניסיתי לעשות סריקה שאני מנותק מהקיר וזה לא מוצא כלום.
קראתי פה בפוסט ואני מבין שצריך DVB-S או DVB-C. אז התייאשתי ועזבתי
אבל אז נכנסתי ל ZAP וחיפשתי לקנות איזשהו ממיר דיגיטלי. ראיתי שאחת החנויות מוכרת ממיר עם אנטנה DVB-T שמאפשרת לצפות בין היתר בערוץ 1 HD
ואז התעורר הקונפליקט: זה גם מה שנמצא אצלי בטלויזיה. אז למה אני צריך לרכוש ממיר, ולמה אני לא מצליח לראות כלום?
תודה
מישהו מהמומחים יכול לעשות כאן סדר בבאלגן? נראה לי שזה נושא חם מאוד שיכול להועיל להרבה מחברי הפורום..
יש לי SMART עם TV TUNER שבמפרט כתוב: DVB-T.
יש לי גם הוט אנלוגי זורם מהשקע בבית (מצליח לראות ערוץ 3 וכדומה)
ניסיתי לעשות סריקה כאשר אני מחובר לקיר, וזה לא מוצא את ערוץ 1 HD. ניסיתי לעשות סריקה שאני מנותק מהקיר וזה לא מוצא כלום.
קראתי פה בפוסט ואני מבין שצריך DVB-S או DVB-C. אז התייאשתי ועזבתי
אבל אז נכנסתי ל ZAP וחיפשתי לקנות איזשהו ממיר דיגיטלי. ראיתי שאחת החנויות מוכרת ממיר עם אנטנה DVB-T שמאפשרת לצפות בין היתר בערוץ 1 HD
ואז התעורר הקונפליקט: זה גם מה שנמצא אצלי בטלויזיה. אז למה אני צריך לרכוש ממיר, ולמה אני לא מצליח לראות כלום?
תודה
אי אפשר לראות עם DVB-T את ערוץ 1 HD.
אולי הכוונה בזאפ הייתה שבעתיד כשערוץ 1 יתחיל לשדר בעידן+ את הערוץ HD שלו אז הממיר יוכל לקלוט את השידור...
1. ערוץ 1 עדין לא משדר HD בעידן+ -לא קיבלו ת התקציב הרצוי לשם כך ולכן זה מתעכב
2. אני לא יודע איזה ממיר ראית אבל כנראה שממירי העידן+ שהיום נמצאים אצל הרבה אנשים למרות שהם תומכים בHD כנראה שלא יתאימו וכולם יצטרכו לקנות ממיר חדש כשיתחילו לשדר HD בעידן+
1. ערוץ 1 עדין לא משדר HD בעידן+ -לא קיבלו ת התקציב הרצוי לשם כך ולכן זה מתעכב
2. אני לא יודע איזה ממיר ראית אבל כנראה שממירי העידן+ שהיום נמצאים אצל הרבה אנשים למרות שהם תומכים בHD כנראה שלא יתאימו וכולם יצטרכו לקנות ממיר חדש כשיתחילו לשדר HD בעידן+
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Re: בסמסונג פלזמה זה כן יעבוד?
·אני יודע שבטלוויזיה של סוני יש שתי אופציות, סריקת כבלים או אנטנה. לא בטוח לגבי סמסונג. בכל מקרה אתה יכול לנסות, מדובר סה"כ על חיבור כבל RF מהשקע.yovav81 כתב:האם בPS51F5500 זה כן יעבוד?
מערכת:
כוונן DVB-T/C DTV
כוונן אנלוגי זמין...