HOT ממשיכה להלחם בעובדים ומונעת התארגנות עובדים בצורה בוטה,הפעם בHOT מובייל

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #21 

shayze כתב:מהיכרות אישית עם עובד הוט לשעבר במערך השירות הטכני, הוט דאגה להרע את תנאי העובדים עד שהתפטרו. אלה שהתעקשו, בסופו של דבר פוטרו.
אם משהו בטוח זה שהוט נוהגת על גבול הפלילי בהתייחסותה לעובדים, ואת התוצאה ירגיש היטב כל מי שינסה לקבל מהם שירות לקוחות/טכני.
אני עוד זוכר את הפרסומות שלהם בשלטי חוצות "דרושים מהפכנים למהפכת השירות של הוט". אח"כ מתפלאים שהאתר של מיזם הסיבים נפל, כל הלקוחות מתים לברוח (אני ביניהם)
...
-הם פשוט משכו את מועדי המשפט בזמן ה"מרד הגדול של הטכנאים" - טכנאי ששבת לא היה מפוטר (כי אז בית המשפט יעלה על זה) אבל גם לא שובץ. פשוט חנקו לטכנאים את תזרים המזומנים, חלקם עזבו למקומות אחרים (יס קלטה חלק - בוודאות) חלק עברו לעבוד אצל קבלני המשנה של הוט, והחלק שנותרו - פוטרו. היו מלא קטעים מלוכלכים מצד ההנהלה. טכנאים שעברו לעבוד אצל קבלן ספגו ירידה במשכורת, אבל הי - הם פרזיטים, אז מגיע להם. לא ?:roll:

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #22 

אני רואה שחיממתי כאן כמה אנשים, אז אנסה לתמצת (ואולי לעורר את האש...) :
זכותו של כל אדם לעשות ככל העולה על רוחו כל עוד אינו פוגע בזכויותיהם של אחרים, הכל במסגרת החוק, כמובן.
כאשר עמידתו של אדם על זכויותיו פוגעות באחר - על בית המשפט לפסוק ביניהם.
וכן, אני בטוח שעובדי הוט באים בטענות על עיצומים/השבתות של עובדי חברות אחרות, וכך אנו רבים ביננו ומניחים לבעלי-ההון להתעשר על חשבוננו.
"הפרד ומשול" נשמע מוכר ?!?
אז קדימה, בואו תשמיצו אותי ותעלילו עלי שאני אינטרסנט כזה או אחר, או שתתנו לנושא לגווע בשלווה...

( ומדוע הודעות מפורום זה ("סלולר") לא מופיעות בהצגת תוכן של "הודעות חדשות" ? )

.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #23 

צר לי, לא הבנתי את טענתך. עובדי הוט הם לקוחות של חברות אחרות, כך סדר הדברים, גם הם חשים טיבן של שביתות של גורמים אחרים. אולם השביתה שלהם אינה זהה לזו של גורם ממשלתי.
כתבת הפרד ומשול - האם אתה מצדיק או מסביר את עמדת בעלי ההון ?
השמצה אינה המלה המתאימה. בחרת לחרוץ באחת את התנהגות עובדי חברת הוט, באותה מידה בחרו לשפוט אותך.

בנוגע להודעות - כמדומני תוכל לבחור מה מופיע תחת הודעות חדשות, ייתכן ותיבת ה "וי" אינה מסומנת ולכן אינך מקבל עדכונים מפורום זה.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”