שרשור תגובות: HOT Fiber - הקופסא שעושה כמעט הכל
יכול להיות שהמוצר מעולה, ויכול להיות שלא - זה לא רלוונטי לכלום.
המוצר עדיין של חברת הוט, אחת החברות הגרועות בשוק הישראלי, וטוב יעשה אדם שימנע מלהשתמש במוצרים שלה. אל תתפתו לפייבר הזה, ולאף שירות אחר שהחברה הזו מציעה - סביר שרק צרות יצאו ממנו.
המוצר עדיין של חברת הוט, אחת החברות הגרועות בשוק הישראלי, וטוב יעשה אדם שימנע מלהשתמש במוצרים שלה. אל תתפתו לפייבר הזה, ולאף שירות אחר שהחברה הזו מציעה - סביר שרק צרות יצאו ממנו.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
בדומה לשאר הממירים/מקליטים אחרים של HOT, לא ניתן להעביר את התכנים מהדיסק בממיר למדיה אחרת.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
לכל המליעיזים,
מיותר. אם אתם לא סומכים על האובייקטיביות שלנו, למה להתייחס בכלל לביקורת.
לגבי השאר,
כפי שראיתם, הביקורת ארוכה ממילא ולכן פיצ׳רים פחות חשובים או מהותיים לא נסקרו לעומק מדי אחרת המאמר כבר היה בלתי קריא ומתיש מדי.
הסקירה בעיקר התמקדה בנושא יכולות המכשיר כממיר ואנחנו מתכננים ביקורת נפרדת לנושא הרשת.
לגבי השלט. למרות הרתיעה הראשונית שלי הוא הוכיח את עצמו כנוח וזה הפידבק שיש לי גם משאר האנשים בבית. לגבי הרגישות שלו. לשלט יש בכפתור ה select סנסור טאצ' שיאפשר אולי בעתיד פיצ׳רים כמו swipe. השלט כבר שולח לממיר את הסיגנלים הללו אך כרגע הממיר לא מתייחס אליהם ולכן זו הסיבה שהאור נדלק כשרק נוגעים בכפתור המרכזי.
מיותר. אם אתם לא סומכים על האובייקטיביות שלנו, למה להתייחס בכלל לביקורת.
לגבי השאר,
כפי שראיתם, הביקורת ארוכה ממילא ולכן פיצ׳רים פחות חשובים או מהותיים לא נסקרו לעומק מדי אחרת המאמר כבר היה בלתי קריא ומתיש מדי.
הסקירה בעיקר התמקדה בנושא יכולות המכשיר כממיר ואנחנו מתכננים ביקורת נפרדת לנושא הרשת.
לגבי השלט. למרות הרתיעה הראשונית שלי הוא הוכיח את עצמו כנוח וזה הפידבק שיש לי גם משאר האנשים בבית. לגבי הרגישות שלו. לשלט יש בכפתור ה select סנסור טאצ' שיאפשר אולי בעתיד פיצ׳רים כמו swipe. השלט כבר שולח לממיר את הסיגנלים הללו אך כרגע הממיר לא מתייחס אליהם ולכן זו הסיבה שהאור נדלק כשרק נוגעים בכפתור המרכזי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
adamd כתב:תודה על הסקירה!
לאחרונה אני שומע דברים טובים על הוט...
https://www.facebook.com/hot.net.il/app_518013718270411
תראה לי מישהו אחד מרוצה שם...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
טוב, לא דיברתי על השירות.. יותר על התכניםאיינשטיין כתב:......
https://www.facebook.com/hot.net.il/app_518013718270411
תראה לי מישהו אחד מרוצה שם......
-
oferlaor
- מנהל

תשאל פסיכולוג והוא יגיד לך שכולם משוגעים. תשאל יועץ נישואין והוא יגיד לך שכולם בוגדים. תבדוק בעמוד הפייסבוק של הוט וכמובן שכולם שם מתלוננים.
זה זה טבעי וזה הגיוני ועם כל כך הרבה מנויים זה חייב להיות ככה. אני חלילה לא מגן כאן עליהם - רק אומר שזה לאו דווקא מייצג.
זה זה טבעי וזה הגיוני ועם כל כך הרבה מנויים זה חייב להיות ככה. אני חלילה לא מגן כאן עליהם - רק אומר שזה לאו דווקא מייצג.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בדר"כ זה נכון מה שאתה אומר, רק שאצל הוט ספציפית (ואצל עוד כמה חברות שמופיעות פה על בסיס קבוע), זה הפך להיות חזקה, שאפילו הם לא מנסים להכחישה. וזאת נאמר בדגש ובניגוד למתחרה שעומדת מולה.oferlaor כתב:תשאל פסיכולוג והוא יגיד לך שכולם משוגעים. תשאל יועץ נישואין והוא יגיד לך שכולם בוגדים. תבדוק בעמוד הפייסבוק של הוט וכמובן שכולם שם מתלוננים.
זה זה טבעי וזה הגיוני ועם כל כך הרבה מנויים זה חייב להיות ככה. אני חלילה לא מגן כאן עליהם - רק אומר שזה לאו דווקא מייצג....
(גילוי, אני לקוח של הוט).
-
oferlaor
- מנהל

roypeles
לא אפשרי בממיר הזה. הוא משתמש רק ב-HDMI מוצפן ב-HDCP. ה-Slingbox פשוט לא יעבוד איתו.
הרעיון היצירתי היחיד הוא לחפש ציוד שמוריד HDCP (יש כזה, אם כי הוא נדיר ויקר).
לא אפשרי בממיר הזה. הוא משתמש רק ב-HDMI מוצפן ב-HDCP. ה-Slingbox פשוט לא יעבוד איתו.
הרעיון היצירתי היחיד הוא לחפש ציוד שמוריד HDCP (יש כזה, אם כי הוא נדיר ויקר).
לא צריך להוסיף ...איינשטיין כתב:כשמשעמם, או כשקצת רוצים להתלהלם על הוט - די לעיין קצת בטאב השירות שלהם [url=https://www.facebook.com/hot.net.il/app_518013718270411]בפייסבוק.......
הנאה מובטחת....
תודה על סקירה מעולה !
הכל ענין של מחיר... אם יציעו אותו לצורך הענין ללא חיוב אז ברור שכדאי לחטוף אותו...
אבל אם עולה 60 שקל לחודש אז כבר לא בטוח.
אני לא מצליח להבין כמה אשלם עליו. אמרו לי 60 שקל וזאת למרות שיש לי טריפל.
אוריה
הכל ענין של מחיר... אם יציעו אותו לצורך הענין ללא חיוב אז ברור שכדאי לחטוף אותו...
אבל אם עולה 60 שקל לחודש אז כבר לא בטוח.
אני לא מצליח להבין כמה אשלם עליו. אמרו לי 60 שקל וזאת למרות שיש לי טריפל.
אוריה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
ממיר פשוט מ hdmi ל rca לא יעבוד?oferlaor כתב:roypeles
הרעיון היצירתי היחיד הוא לחפש ציוד שמוריד HDCP (יש כזה, אם כי הוא נדיר ויקר)....
איניני מבין איך ניתן להאמר שבערוץ 2 רואים יותר טוב ביס לעומת הוט, על פניu אני לא מדבר מבחינת הממיר,אני מדבר באיכות תמונה
מבחינת רוחב פס. ביס רואים גרוע לעומת הוט מבחינת רוחב פס אני היתי שנים ביס ושעברתי להוט אני לטעמי רואה הרבה הרבה יותר טוב בהוט
מבחינת רוחב פס וממש שמחתי לעבור להוט לראות ערוץ 2 מעולה ברוחב הפס.
מבחינת רוחב פס. ביס רואים גרוע לעומת הוט מבחינת רוחב פס אני היתי שנים ביס ושעברתי להוט אני לטעמי רואה הרבה הרבה יותר טוב בהוט
מבחינת רוחב פס וממש שמחתי לעבור להוט לראות ערוץ 2 מעולה ברוחב הפס.
-
oferlaor
- מנהל

את הבדיקה עשיתי מספר פעמים על ידי העברה הלוך וחזור בין שני הממירים. בדקתי תוך כדי תמונה קפואה ותוך כדי ניגון אותו תוכן בדיוק. בבדיקה ערוץ 10 יצא חד יותר בהוט וערוץ
2 ביס. לא ברור לי מה הסיבה אבל זה הממצאים..
קל מאוד לעשות את הבדיקה כשיש את כל הדברים הנחוצים - הדרך לבדוק הוא להשוות טקסט וגבולות החדות שלו.
2 ביס. לא ברור לי מה הסיבה אבל זה הממצאים..
קל מאוד לעשות את הבדיקה כשיש את כל הדברים הנחוצים - הדרך לבדוק הוא להשוות טקסט וגבולות החדות שלו.
עופר, תודה על הסקירה המקיפה. יש בפייברבוקס יתרונות, אבל אני אתייחס לחסרונות, בעיקר בממשק, לצורך שיפור המכשיר בעתיד.
בהקפאה שידור חי- לא כתוב כמה זמן נותר עד השידור החי.
לגבי הקלטות: יש תוספת מינימלית של 5 דקות לתחילת ההקלטה וסופה. צריך לאפשר תוספת 0 או 2 דקות.
דף הכניסה של יומן ההקלטות אינו מפורט. צריך להיכנס פנימה כדי לראות תאריכי הקלטות, ולראות אם צפינו בהקלטה. ההקלטות מקובצות בקבוצות, בלי יכולת לבטל זאת.
בזמן צפייה בהקלטה- לא ניתן לצפות בלוח התוכניות וגם לא להקליט תוכנית אחרת, משום שלחיצה על כפתור menu מוציאה אותנו מההקלטה. לחיצה על ESC לא מחזירה אותנו לאותה הקלטה אם היא בקבוצה (כדי למחוק אותה). לא כתוב כמה זמן נותר עד סיום ההקלטה (צריך לחשב), ולא כתוב תאריך ההקלטה גם בלחיצה על לחצן information.
וכמו שכתבתי באשכול הנעוץ, הרצה במהירות כפולה- ביציאה מהקפאה, היא בפועל הרצה במהירות פי 5.3 והשידור לא זורם אלא קופץ פריים אחרי פריים. זה לא מתאים במיוחד למי שצופה בשידורי ספורט. ולגבי האינטרנט- הנתב גורם ליותר תקלות בחיבור קווי מאשר נתב מקצועי נפרד.
בהקפאה שידור חי- לא כתוב כמה זמן נותר עד השידור החי.
לגבי הקלטות: יש תוספת מינימלית של 5 דקות לתחילת ההקלטה וסופה. צריך לאפשר תוספת 0 או 2 דקות.
דף הכניסה של יומן ההקלטות אינו מפורט. צריך להיכנס פנימה כדי לראות תאריכי הקלטות, ולראות אם צפינו בהקלטה. ההקלטות מקובצות בקבוצות, בלי יכולת לבטל זאת.
בזמן צפייה בהקלטה- לא ניתן לצפות בלוח התוכניות וגם לא להקליט תוכנית אחרת, משום שלחיצה על כפתור menu מוציאה אותנו מההקלטה. לחיצה על ESC לא מחזירה אותנו לאותה הקלטה אם היא בקבוצה (כדי למחוק אותה). לא כתוב כמה זמן נותר עד סיום ההקלטה (צריך לחשב), ולא כתוב תאריך ההקלטה גם בלחיצה על לחצן information.
וכמו שכתבתי באשכול הנעוץ, הרצה במהירות כפולה- ביציאה מהקפאה, היא בפועל הרצה במהירות פי 5.3 והשידור לא זורם אלא קופץ פריים אחרי פריים. זה לא מתאים במיוחד למי שצופה בשידורי ספורט. ולגבי האינטרנט- הנתב גורם ליותר תקלות בחיבור קווי מאשר נתב מקצועי נפרד.
נחמד, אך לא שווה עוד 60₪ לטעמי. מה גם שגונבים עוד 350₪ על התקנה וזה מחייב לשנות נקודות רשת מאחר והממיר מוצב בסלון.
קצת פרופורציות עופר, 500GB זה ממש לא מספיק היום ולא סטנדרט. יס כבר עובדים עם 1-2 טרה. ואת זה אני אומר בתור לקוח של הוט ולשעבר של יס.
הדבר היחיד שחיובי במוצר הזה, הוא שהיה מספיק טוב לחברת הכבלים בצרפת (או כך לפחות הבעלים של הוט דואג להפיץ ברשת). לצרפתים יש קו אדום במה שנוגע לאיכות מוצר סיני בניגוד להוט.
מעניין יותר מה יהיה עם IBC...נראה שהוט ויס בינתיים לא כל כך מתרגשים מהם, מה שמעיד על החדירה\פריסה האיטית שתהיה להם.
קצת פרופורציות עופר, 500GB זה ממש לא מספיק היום ולא סטנדרט. יס כבר עובדים עם 1-2 טרה. ואת זה אני אומר בתור לקוח של הוט ולשעבר של יס.
הדבר היחיד שחיובי במוצר הזה, הוא שהיה מספיק טוב לחברת הכבלים בצרפת (או כך לפחות הבעלים של הוט דואג להפיץ ברשת). לצרפתים יש קו אדום במה שנוגע לאיכות מוצר סיני בניגוד להוט.
מעניין יותר מה יהיה עם IBC...נראה שהוט ויס בינתיים לא כל כך מתרגשים מהם, מה שמעיד על החדירה\פריסה האיטית שתהיה להם.