שרשור תגובות: מסיבת עיתונאים- UNLIMITED חברת התקשורת החדשה של ישראל יצאה לדרך!
- good__one
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
תסלחו לי על הבורות, אבל מה זה עלות הרשמה?
זו לא רשימה של ספקי אינטרנט?
לא כל הרעיון הוא שדרך ספק התשתית אני אוכל לעבור מספק לספק בלחיצת כפתור?
לא כל הרעיון הוא שדרך ספק התשתית אני אוכל לעבור מספק לספק בלחיצת כפתור?
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
עדיין לא חזר 
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
עלות הרשמה ככל הנראה כוונה לעלות התקנה. רשימת הספקים - אתה תבחר ספק בפורטל של Unlimited" אבל התשלום כולל גם תשתית וגם isp. אני גם לא כל כך הבנתי למי משךמים בסופו של דבר, אבל גם לא כל כך משנה כרגע. קודם שיהיה על מה לשלםgood__one כתב:תסלחו לי על הבורות, אבל מה זה עלות הרשמה?
לא כל הרעיון הוא שדרך ספק התשתית אני אוכל לעבור מספק לספק בלחיצת כפתור?...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אתם סגורים שהמחיר כולל ספק ותשתית? אם כן המחירים אכן תחרותיים, אני חששתי שזה רק תשתית (תכל'ס, זה באמת לא הגיוני כי יש את שם הספק).
זה הולך לשנות הרבה דברים לדעתי.
שרתי משחק ביתיים
זה הולך לשנות הרבה דברים לדעתי.
שרתי משחק ביתיים
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
סגור ובדוק.
אלעד
- good__one
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
למה שספק אינטרנט יתקין לי את התשתית?dima_vy כתב:עלות הרשמה ככל הנראה כוונה לעלות התקנה. רשימת הספקים - אתה תבחר ספק בפורטל של Unlimited" אבל התשלום כולל גם תשתית וגם isp. אני גם לא כל כך הבנתי למי משךמים בסופו של דבר, אבל גם לא כל כך משנה כרגע. קודם שיהיה על מה לשלם.........
שספק אינטרנט יספק אינטרנט, וספק התשתית (UNLIMITED) יספק תשתית.
חוצמיזה, בגלל שהמעבר נעשב בלחיצת כפתור, כולם יבחרו את הספק עם עלות "ההרשמה" / התקנה הכי נמוכה
ובשניה שיתחברו לפורטל של UNLIMITED יחליפו לספק עם העלות החודשית הנמוכה ביותר - אין התחייבויות...
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
הרעיון של unlimited הוא שהיא לא פועלת מול צרכני הקצה (אנחנו) ההתנהלות היא מול חברת הספק. פתאום יש להן תפקיד מחודש אחרי שהן החלו להתפס כמיותרות בעיני רבים.
למה יש הבדל בעלות ההתקנה בין החברות והאם מעבר ביניהן ידרוש את התשלום מחדש, זאת שאלה שנצטרך להמתין לתשובה עבורה.
למה יש הבדל בעלות ההתקנה בין החברות והאם מעבר ביניהן ידרוש את התשלום מחדש, זאת שאלה שנצטרך להמתין לתשובה עבורה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- Yarinht
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
המנכ"ל יקבל ממני בוסה רטובה כשאתחבר בג'יגה סימטרי..
- moog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 903
אני לא רוצה לקלקל לכם את המצב רוח אבל..
ממה שהבנתי רק עכשיו סיימו להכשיר צוותים לעבודה
הרבה מהציוד (ממירים/סיבים עדיין לא בארץ
פלוס רק עכשיו אירגנו מחסנים לצוותים
אזור הדרום לדוגמא בנוי מצוות בסביבות 50-100 איש
זה נראה לי יקח שנים על שנים
ממה שהבנתי רק עכשיו סיימו להכשיר צוותים לעבודה
הרבה מהציוד (ממירים/סיבים עדיין לא בארץ
פלוס רק עכשיו אירגנו מחסנים לצוותים
אזור הדרום לדוגמא בנוי מצוות בסביבות 50-100 איש
זה נראה לי יקח שנים על שנים
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
ידוע איזה מודמים /ראוטרים החברה מספקת או שזה תלוי בכל ספק וספק בנפרד?
- Kobikob
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
אם המחיר שמופיע בטבלה באמת כולל ספק + תשתית, אז אני מבסוט עד הגג!
וחלאס להיות כאלה פסימיים. בסדר אז יקח כמה שיקח עד שזה יגיע לכל אזור. אבל לפחות זה כבר התחיל וזה רשמי.
HOT - OUT
Bezeq- OUT
Unlimited - IN

וחלאס להיות כאלה פסימיים. בסדר אז יקח כמה שיקח עד שזה יגיע לכל אזור. אבל לפחות זה כבר התחיל וזה רשמי.
HOT - OUT
Bezeq- OUT
Unlimited - IN
We need something to hold on to
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
המחירים הם כוללים ספק.
למעשה אתה משלם רק לספק בלבד ולא לתשתית.
למעשה אתה משלם רק לספק בלבד ולא לתשתית.
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
משהו שראיתי בתנאי השימוש של טריפלC במהירות 1000M :
מצד אחד הם מתחייבים לתת את המהירות שהזמנת ולא כמו הוט ובזק שאומרים 100 ונותנים 40.
מצד שני הם מגבילים אותך סהכ ל 100G להורדה והעלאה! לפי מה שאני זוכר יש חוק נגד זה וזה לא חוקי להגביל!!
השירות
.2.1 החברה תספק ללקוח את השירות שהזמין, כפי שהוא מתואר בטופס הזמנת השירות.
.2.1 היקף השימוש שיעשה הלקוח לא יעלה על 100GB העלאה והורדה גם יחד לחודש. במקרה של חריגה
רשאית החברה להגביל את הלקוח בהיקף השימוש.
.2.2 הלקוח מסכים ומודע לכך
מצד אחד הם מתחייבים לתת את המהירות שהזמנת ולא כמו הוט ובזק שאומרים 100 ונותנים 40.
מצד שני הם מגבילים אותך סהכ ל 100G להורדה והעלאה! לפי מה שאני זוכר יש חוק נגד זה וזה לא חוקי להגביל!!
השירות
.2.1 החברה תספק ללקוח את השירות שהזמין, כפי שהוא מתואר בטופס הזמנת השירות.
.2.1 היקף השימוש שיעשה הלקוח לא יעלה על 100GB העלאה והורדה גם יחד לחודש. במקרה של חריגה
רשאית החברה להגביל את הלקוח בהיקף השימוש.
.2.2 הלקוח מסכים ומודע לכך
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אם אני זוכר נכון ההגבלה בספקיות הגדולות היה לפני כמה שנים 50 או 60 גיגה אבל בתכלס זה לא נאכף אף פעם. זה נראה כאילו זה סוג של כסת"ח.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
toxin כתב:אם אני זוכר נכון ההגבלה בספקיות הגדולות היה לפני כמה שנים 50 או 60 גיגה אבל בתכלס זה לא נאכף אף פעם. זה נראה כאילו זה סוג של כסת"ח....
להגביל נפח זה ירייה ברגל.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
אתמול שר התקשורת דיבר על סיום פריסה ב 3 שנים
לא רוצה לחוות דעה על האמיתות של ההערכה הזו אבל זה מה ששמעתי ברדיו בערב ממנו עצמו בהשקה.
אגב: האתר עצמו לא משהו. ההרשמה נתקעה לי פעם אחת כשבחרתי רחוב עם מספר בית מהרשימה ולא ניתן שום הסבר לתקיעה.
זה עבד לי רק עם שם רחוב בלי מספר בית.
אגב: האתר עצמו לא משהו. ההרשמה נתקעה לי פעם אחת כשבחרתי רחוב עם מספר בית מהרשימה ולא ניתן שום הסבר לתקיעה.
זה עבד לי רק עם שם רחוב בלי מספר בית.
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
גם לי קרס כנראה שזה לא כזה unlimited
קצת אירוני שהתעבורה בשרת היא Limited.
נראה מתי יסיימו לפרוס ..בטח כמה שנים טובות...מקנא בתושבי קרית שמונה (הפיילוט נערך שם למיטב זיכרוני)
נראה מתי יסיימו לפרוס ..בטח כמה שנים טובות...מקנא בתושבי קרית שמונה (הפיילוט נערך שם למיטב זיכרוני)
נערך לאחרונה על ידי minime ב 21/05/2014 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
לא הבנתי מה נותן לך בדיוק שזה עכשיו "רישמי"Kobikob כתב:אם המחיר שמופיע בטבלה באמת כולל ספק + תשתית, אז אני מבסוט עד הגג!
HOT - OUT
Bezeq- OUT
Unlimited - IN
...
כבר מספר שנים זה קיים בארץ בניסוי, אז עכשיו שזה רישמי זה שינה לך משהו ? כל עוד באמת אין פריסה מה איכפת לי אם זה רישמי או לא
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
כל עוד זה ניסוי מצומצם, ההתקדמות היא איטית ושקטה. אין לוחות זמנים שמפורסמים, אין יעדים, ואין תחרות.
עכשיו כשזה רשמי אז:
1. יש לוח זמנים לפריסה מלאה (3 שנים מישהו אמר?)
2. בזק והוט יצטרכו להתאים את עצמם אחרת ישארו מאחור באיזורי הפריסה. מה שאומר שיצטרכו להשקיע בפריסה של תשתית ובחבילות זולות יותר.
המהפכה אינה רק בתחום האינטרנט, עכשיו על התשתית של unlimited, תוכלו לקבל גם שירותי טלפוניה קוית וטלוויזיה, ממגוון רחב של ספקים.
לדעתי המשמעויות של המהלך הן אדירות לתחום התקשורת בארץ.
עכשיו כשזה רשמי אז:
2. בזק והוט יצטרכו להתאים את עצמם אחרת ישארו מאחור באיזורי הפריסה. מה שאומר שיצטרכו להשקיע בפריסה של תשתית ובחבילות זולות יותר.
המהפכה אינה רק בתחום האינטרנט, עכשיו על התשתית של unlimited, תוכלו לקבל גם שירותי טלפוניה קוית וטלוויזיה, ממגוון רחב של ספקים.
לדעתי המשמעויות של המהלך הן אדירות לתחום התקשורת בארץ.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- minime
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
shayze כתב:כל עוד זה ניסוי מצומצם, ההתקדמות היא איטית ושקטה. אין לוחות זמנים שמפורסמים, אין יעדים, ואין תחרות.
עכשיו כשזה רשמי אז:
לדעתי המשמעויות של המהלך הן אדירות לתחום התקשורת בארץ....
זה מה שחשבנו כשדיברו על עידן+ וכולנו רואים איזו פארסה זו ...עוד במונדיאל הקודם כשהיה שידור HD נסיוני של משחק הכנה, הבטיחו ערוץ 1HD בעידן + תוך שנה...עד היום אין...נראה שבזק והוט טירפדו זאת.... חלם.