גם לי יצא אותו דבר בדיוק.
שים לב שאתה בוחר במטבע של האתר אחרת אמזון משתמשים בממיר שלהם שלוקח כמה וכמה אחוזים יותר מחברות האשראי.
אם אתה באמזון גרמניה/ספרד/צרפת/איטליה, תבחר ביורו. אם באמזון אנגליה, תבחר בפאונד.
...
טוב אני מבין למה
אתה לקחת משלוח 6-11 יום
אני ביקשתי משלוח 2-4 ימים
זה עוד 50 יורו
אני לא יודע למה באמזון גרמניה התוספת היא 50 יורו ובאמזון אנגליה התוספת (שלי לפחות) הייתה רק 12 פאונד.
אבל בכל מקרה, זה לא כל כך נורא אם אתה רוצה לקבל את המכשיר מהר יותר.
רלי, ברוכה הבאה לפורום!
כל רסיבר שתרכשי באמזון אירופה/אנגליה יתאים לארץ באופן מלא מבחינת מתח.
בקנייה מאנגליה תצטרכי רק להחליף את התקע הבריטי בקצה כבל החשמל לתקע ישראלי בעלות של שקלים בודדים.
pixies כתב:בקנייה מאנגליה תצטרכי רק להחליף את התקע הבריטי בקצה כבל החשמל לתקע ישראלי בעלות של שקלים בודדים.
...
למעשה, אפילו בזה לא יהיה צורך כי הרסיברים "הבריטיים" של אונקיו כוללים תקע אירופאי המתאים לישראל, ש-"עטוף" במתאם בריטי הניתן להסרה באמצעות הסרת בורג בודד.
המחיר הסופי במעמד הקנייה באמזון אמור לכלול גם משלוח וגם מיסים. בדקתי בשבילך את כל התהליך עד שנייה לפני שלוחצים על כפתור אישור העיסקה, והמחיר שיצא הוא כאמור 514 יורו (ועוד כמה סנטים...)
לפני כחודש הזמנתי את האונקיו 636. הזמנתי משלוח אקספרס, כלומר ביום א בערב הזמנתי, ביום ד' בוקר- הוא כבר היה בבית.
מחיר (כולל הכל)= 2376 ש"ח בלבד.
אפילו ההנהלה קיבלה בהבנה.
השתמשתי בה פעמיים (הזזתי רמקולים, קיבעתי אחוריים וכ"ו). לדעתי עבדה ללא דופי, אבל..
אני לא אודיופיל ולא מומחה לק"ב. סתם נהנה ממוזיקה וסרטים.
טכנית הכיול היה מאד פשוט ונמשך מספר דקות.
אין טעם, לדעתי, לדבר על המערכת הקיימת (בת 20 שנה) שכוללת רמקולים של קנווד ללא סאב.
מתכנן לשדרג את המערכת ואדווח כשתהיה.
האם יש לך גם מקרן וגם מסך?
בדנון X3000 למשל , יציאת הוידאו עובדת כביכול בzone 2 ולאו דווקא משכפלת את היציאה הראשונה.
הכוונה שהיא לא עובדת כממתג לכל דבר.
האם יש לך ניסיון עם מיתוג של ה-HDMI לשני מסכים ברסיבר הזה במקרה?
תודה רבה!!!
התשובה היא שאין לי מושג לגבי יציאה נוספת. בשלב זה, יש לי רק מסך (סמסונג 55 איכותי למדי ).
בעיה שנתקלתי בה:
למרות שהמסך תומך בARC (חד משמעית בMANUAL), ושדאגתי לחבר את הHDMI לכניסה הנכונה במסך- אין לי קול שבא מהמסך לרסיבר.
הטלוויזיה אילמת עד לכיבוי הרסיבר.
אני מניח שצריך לשנות משהו בהגדרות.
נמצא את הזמן.
yossirif כתב:האם יש לך גם מקרן וגם מסך?
בדנון X3000 למשל , יציאת הוידאו עובדת כביכול בzone 2 ולאו דווקא משכפלת את היציאה הראשונה.
הכוונה שהיא לא עובדת כממתג לכל דבר.
האם יש לך ניסיון עם מיתוג של ה-HDMI לשני מסכים ברסיבר הזה במקרה?
תודה רבה!!!
...
אגב, אני עם ה-x3000 מצליח לשכפל את התמונה + סאונד לשני הzone-ים.
נכון שהן יכולות לעבוד בנפרד, אבל אם בוחרים בשני zone-ים את אותו מקור אז השכפול עובד.
1. א. הזמנתי מאמזון גרמניה- לזכרוני מאתר ישירות (ולא מאחד המשווקים דרכו)
ב. עדיף לעבוד מולם בדפדפן "כרום"- כך הדף מתורגם לאנגלית
ג. ממליץ על משלוח מהיר(עולה- אבל שווה)
2. עוד לא בדקתי הכל, אבל סה"כ מאד מרוצה (וגם פתרתי בלי מאמץ- את סוגיית הARC- פשוט הגדרה בSETUP)