בקו המדובר אני מקבל בצורה קבוע ועקבית 98M על 4.8M וגם ביתר הקוים של TOP 100 אני מקבל את זה , אורך הקו הזה הוא כ 600 מטר וזה פריסה סטנדרטית של בזק . ברשת של הוט אפשר רק לחלום לעבור את 10M בערוץ יורד ועל הערוץ העולה בכלל אין על מה לדבר כי רשת DOCSIS של הוט משתפת את הקו של כל השכונה או גוש בניינים ושמספיק שלקוח אחד מעמיס את הקו , כל השכונה מושבטת . תנסה מפעם אחד לנחש איזה מהטכנולוגיות טובה יותר . עוד לפני כמה ימים הייתה משוכנע שבזק ישלחו לך הביתה מומחה תשתיות ולא הבנתה למה זה לא יכול לקרות . צריך להבין שכל חברה עובדת לפי הנוהלים שלה .Perceptor כתב:אתה לא מקבל 100 אתה מקבל בסביבות ה 85 מגה בהוט אני מקבל 102 ב UPLOAD אתה מוגבל ל 3 MB
אתה בטח גם מחובק לארון של בזק ובטח בר מזל לעומת רוב מדינת ישראל שלא יכולים להיתחבר לחבילה של 5 מגה לעומת הוט
בוא נשווה את הטכנולוגיה של הוט מול בזק מה יותר טוב ?
עזוב שהוט זה חברה אם שרות על הפנים גם לבזק לא חסר אבל, הוט מובילה מול בזק בהמון מבחינת טכנולוגיה וזה מוכח
בזק מודעת לבעיות של התשתית שלה כדי להיתגבר על השוק המהיר היא חייבת לקרב את הסיב לדלת ולא לארון הנחושת זה דרק
אתמול היתנתקי מבזק בגלל בעיות ניתוקים לא מפסיקים מלא טכנאים ביקרו אצלי ולא עזר החליפו לי כל פיפס קטן מכבלים ועד מודם כלום לא עזר
ותראה בדיחה - הנציגה אמרה לי שהיא משאירה אותי על טופ 100 ואמרה לי להיתקשר לספק הוטנט כדאי להוריד למהירות 40 מגה וזה יפתור לי את הבעיה תראה כמה עצוב שהנציגה לא מבינה כלום היא שאלה את המנהל שלה וזה מה שהוא אמר לה להגיד לי כדי שיפתור את הבעיה של הניתוקים
הסברתי לה שהבעיה היא מהתשתית שהיא צריכה להוריד אותי לסינכרון של 40 מגה אבל היא התעקשה להשאיר אותי על טופ 100 ושאני ידבר אם הספק להוריד אותי ל40 מגה ממש בדיחה
...
הוט צפויה להשיק בשבוע הבא מהירות של עד 200Mb ו10Mb העלאה
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
״הוט״ אולי על הנייר יש להם טכנולוגיה טובה יותר - חברה עם dna שירותי *** ורמאות אחת גדולה , אמנם בזק לא אידאלית אבל הרבה יותר אמינה , הוט הביאה על עצמה שונאים רבים - וכולה חברה שקיימת מעל 10 שנים כחברה ממוזגת - כנראה שעשתה זאת בכשרון רב ...בוא נראה אתכם מקבלים שירות מהוט ...תבקרו בעמוד הפייסבוק שלהם ותבינו מה זה שירות
מה זה עוזר לי 200 מגה שיעבוד כמה דקות ולאחר מכן מפח נפש וטכנאי שמגיע לאחר 10 יום וגם בורח תוך כדי.....
מה זה עוזר לי 200 מגה שיעבוד כמה דקות ולאחר מכן מפח נפש וטכנאי שמגיע לאחר 10 יום וגם בורח תוך כדי.....
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני די מסכים. הדבר היחיד שמהלך כזה יכול לעזור בו, הוא לדחוף את בזק להציג חבילות מתחרות כמה שיותר מהר. גם אם זו רק הכרזה שרלוונטית לאחוז קטן מהלקוחות, הוט תוכל להתפאר ביתרון הטכנולוגי שלה ותדחוף את בזק לשפר את מצבנו במקביל, כי לא תוכל להשאר מאחור יותר מדי זמן.gabif כתב:״הוט״ אולי על הנייר יש להם טכנולוגיה טובה יותר - חברה עם dna שירותי *** ורמאות אחת גדולה , אמנם בזק לא אידאלית אבל הרבה יותר אמינה , הוט הביאה על עצמה שונאים רבים - וכולה חברה שקיימת מעל 10 שנים כחברה ממוזגת - כנראה שעשתה זאת בכשרון רב ...בוא נראה אתכם מקבלים שירות מהוט ...תבקרו בעמוד הפייסבוק שלהם ותבינו מה זה שירות
מה זה עוזר לי 200 מגה שיעבוד כמה דקות ולאחר מכן מפח נפש וטכנאי שמגיע לאחר 10 יום וגם בורח תוך כדי........
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

אפילו את ההכרזות הוירטואליות של הוט בזק הקדימה בהכרזות וירטואליות משלה ובפער של כשלוש שנים שלמות . כמו שנאמר הבטחנו כבר כל כך הרבה וללקוחות עדיין לא מספיק .eyalron כתב:
אני די מסכים. הדבר היחיד שמהלך כזה יכול לעזור בו, הוא לדחוף את בזק להציג חבילות מתחרות כמה שיותר מהר. גם אם זו רק הכרזה שרלוונטית לאחוז קטן מהלקוחות, הוט תוכל להתפאר ביתרון הטכנולוגי שלה ותדחוף את בזק לשפר את מצבנו במקביל, כי לא תוכל להשאר מאחור יותר מדי זמן..........
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עמוד בדיקת תשתית איננו תקין והוסר מאתר החברה לפי מה ששמתי לב.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בזק מודיעה: רשת ה-Fiber NGN עושה את דרכה לבתי הלקוחות; תבטיח מהירות גלישה עד 1 גיגה-ביט. בטח!AbuNazir כתב:עכשיו בזק תציג חבילה חדשה top200 מגה מהירות מינימלית של 50 מגה ומהירות מקסימלית של 200 מגה זה הכל...
http://www.gadgety.co.il/48541/bezeq-fi ... announced/
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
זאת הודעה שפורסמה לפני שנה, בזק ידועה בקשקושים שלה
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Perceptor כתב:
......
בזק ללא סיבים עד לדלת לא יכולה לספק אינטרנט של 50 מגה ויציב ללא ניתוקים אלה אם אתה מחבק את הארון של בזק בלילה...
לגמרי.
אני על 40 עם נזק ויציב,מפחד לשדרג ליותר שמה יתחילו בעיות.
בעבר בתקופת ה ADSL כשהיה לי 5מגהביט (הם הצהירו ולא מעט טכנאים אישרו,שרק מי שעד 5ק"מ מהמרכזיה יכול להתחבר,מטר בודד מעל - לא מגיע)
מסתבר שאני הייתי 4.9ק"מ (או משהו סביב),ונאלצו לפרוש מגברים בשכונה בשביל שנקבל קצב נורמלי ללא ניתוקים
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

בזק בכל ההיסטורייה שלהם אף פעם לא השתמשו במגברים ל DSL ,הם השתמשו אך ורק ביחידות רחק שמחוברות בסיב אופטי למרכזייה .l33cher כתב:......
לגמרי.
אני על 40 עם נזק ויציב,מפחד לשדרג ליותר שמה יתחילו בעיות.
בעבר בתקופת ה ADSL כשהיה לי 5מגהביט (הם הצהירו ולא מעט טכנאים אישרו,שרק מי שעד 5ק"מ מהמרכזיה יכול להתחבר,מטר בודד מעל - לא מגיע)
מסתבר שאני הייתי 4.9ק"מ (או משהו סביב),ונאלצו לפרוש מגברים בשכונה בשביל שנקבל קצב נורמלי ללא ניתוקים...
שישיקו כבר ויפסיקו לדבר. אותי לא מעניין ה200 מגה down אני רוצה 10up . עדיין אני די מסתדר עם ה3mbps . כשאני עושה stream אני משתמש ב720p @ 2Mbps כולל קול (1.9 + 128 ) .זאת לא הגדרה אידאלית כי עדיף לעבוד על 2.5mbps בכדי שיהיה חלק. ניסיתי פעם 2.5 ואנשים התלוננו שלא חלק. כנראה שהגעתי לקצה של ה3 שבזק נותנים. באותה הזדמנות גם חנקתי את כל הבית.
עדיין למרות ש 2mbps עובד בסדר עם 720 אני שוקל לרדת למשהו כמו 480 או משהו כמו 576 כדי לרדת ב bitrate . אין לי הרבה צופים אז אני לעזור לאנשים עם חיבור איטי יחסית לצפות . עדיין לפי דעתי כל העולם ואחותו יכולים לצפות היום ב2mbps . מספר הצופים לא כזה משנה לי אבל אני רוצה לבוא לקראתם.
עדיין אני רק משחק את המשחק , אין לי מיקרופון או מצלמה מחוברים . אני אומר להם שככה אני עושה stream והם יכולים בעצמם להחליט אם הם רוצים לצפות. למרות שאני לא ממש מבלבל להם ת'מוח במיקרופון (אולי בגלל) אני מקבל 5-12 צופים שזה די הרבה לקטגוריה.
מה שאני רוצה להגיע אליו היא לשלוט במחשב מרחוק באופן חלק ולפי בדיקה שלי עם splashtop צריך איזה 4-5mbps העלאה בשביל זה.
כבר דיברתי עם הוט והם בילבלו לי את המוח וניסו למכור לי את החבילת 100/2 במחיר ממוצע של 150-160 לחודש בשנה ראשומה (או 200 טריפל 3 חודשים ואז 140 לחודש לאינטרנט או לשלם דמי התקנה) . אמרתי להם שזה לא הגיוני שאני משלם עכשיו לבזק איזה 145 (נגמר מבצע והורידו לי 10 שקל ממחיר רגיל) ומקבל 70/3 ואם אני יעבור אליהם אני אשלם בערך אותו דבר בשביל 100/2 שבשבילי זה פחות טוב. זה כמו להתפש על מוצר נחות ולשלם יותר שזה מאוד לא הגיוני בשבילי.
כשיהיה להם upload נורמאלי אז אולי יהיה שווה לדבר איתם . כרגע הם זורקים הבטחות. אשתי אומרת לי " רק לא הוט " אבל בפועל מבזק והוט מקבלים בערך אותו מוצר ואותו שירות - אולי אני "נאמן" לבזק אבל ברגע שיש אלטרנטיבה טובה יותר אני עוזב אותם. כרגע הכל אותו דבר אז עד שי IBC לא יכנסו לשוק כנראה שאין מה להחליף ספק תשתית.
עדיין למרות ש 2mbps עובד בסדר עם 720 אני שוקל לרדת למשהו כמו 480 או משהו כמו 576 כדי לרדת ב bitrate . אין לי הרבה צופים אז אני לעזור לאנשים עם חיבור איטי יחסית לצפות . עדיין לפי דעתי כל העולם ואחותו יכולים לצפות היום ב2mbps . מספר הצופים לא כזה משנה לי אבל אני רוצה לבוא לקראתם.
עדיין אני רק משחק את המשחק , אין לי מיקרופון או מצלמה מחוברים . אני אומר להם שככה אני עושה stream והם יכולים בעצמם להחליט אם הם רוצים לצפות. למרות שאני לא ממש מבלבל להם ת'מוח במיקרופון (אולי בגלל) אני מקבל 5-12 צופים שזה די הרבה לקטגוריה.
מה שאני רוצה להגיע אליו היא לשלוט במחשב מרחוק באופן חלק ולפי בדיקה שלי עם splashtop צריך איזה 4-5mbps העלאה בשביל זה.
כבר דיברתי עם הוט והם בילבלו לי את המוח וניסו למכור לי את החבילת 100/2 במחיר ממוצע של 150-160 לחודש בשנה ראשומה (או 200 טריפל 3 חודשים ואז 140 לחודש לאינטרנט או לשלם דמי התקנה) . אמרתי להם שזה לא הגיוני שאני משלם עכשיו לבזק איזה 145 (נגמר מבצע והורידו לי 10 שקל ממחיר רגיל) ומקבל 70/3 ואם אני יעבור אליהם אני אשלם בערך אותו דבר בשביל 100/2 שבשבילי זה פחות טוב. זה כמו להתפש על מוצר נחות ולשלם יותר שזה מאוד לא הגיוני בשבילי.
כשיהיה להם upload נורמאלי אז אולי יהיה שווה לדבר איתם . כרגע הם זורקים הבטחות. אשתי אומרת לי " רק לא הוט " אבל בפועל מבזק והוט מקבלים בערך אותו מוצר ואותו שירות - אולי אני "נאמן" לבזק אבל ברגע שיש אלטרנטיבה טובה יותר אני עוזב אותם. כרגע הכל אותו דבר אז עד שי IBC לא יכנסו לשוק כנראה שאין מה להחליף ספק תשתית.
מסכים איתך לגמרי הבנתיים הכל דיבורים
אני אם הוט 100/2 למרות שאני מקבל 102 כמעט כל הזמן
העניין העלאה חשוב אצלי ... אי אפשר לעשות סטרים בטוויץ'
כמו שצריך אם 2 מגה העלאה ככה שאני גם כמוך מחכה ל 10 מגה העלאה שלהם
יותר מאשר 200 מגה בהורדה לי אישית מספיק חיבור של 100/10 מעל ומעבר
לצרכים שלי
לא מזמן הוט עשו אצלינו באיזור משהו ההוט בוקס התאפס ולא עלה חזרה למשך 15 דקות
כבר התחלתי להילחץ ואז כשהוא עלה האינטרנט התחיל לטוס כמו פנתר אם נתוני סנכרון
מעבר למצופה בהוט ( העלתי תמונה באחד האשכולות פה )
משמפתיע אותי יותר זה שאני מקבל פינג של 10-18 בארץ בחיבור דרך DHCP של בזק
למשחקים כמו BF3 BF4 זה אליפות משחקיות פשוט חלקה באונליין במיוחד אם מחשב נוסף
שהוא מריץ clear os community אם QOS מוגדר
חבל שלצ'קפוינט שלי צריך לשלם 2500 שח לחבילת powerpack שלהם שמאפשר QOS בראוטר עצמו
אגב יש פה מישהו שיכול במקרה בטוב ליבו לעשות share לסיריאל של ה powerpack של הצ'קפוינט ?
אני ממש אודה לו
אני אם הוט 100/2 למרות שאני מקבל 102 כמעט כל הזמן
העניין העלאה חשוב אצלי ... אי אפשר לעשות סטרים בטוויץ'
כמו שצריך אם 2 מגה העלאה ככה שאני גם כמוך מחכה ל 10 מגה העלאה שלהם
יותר מאשר 200 מגה בהורדה לי אישית מספיק חיבור של 100/10 מעל ומעבר
לצרכים שלי
לא מזמן הוט עשו אצלינו באיזור משהו ההוט בוקס התאפס ולא עלה חזרה למשך 15 דקות
כבר התחלתי להילחץ ואז כשהוא עלה האינטרנט התחיל לטוס כמו פנתר אם נתוני סנכרון
מעבר למצופה בהוט ( העלתי תמונה באחד האשכולות פה )
משמפתיע אותי יותר זה שאני מקבל פינג של 10-18 בארץ בחיבור דרך DHCP של בזק
למשחקים כמו BF3 BF4 זה אליפות משחקיות פשוט חלקה באונליין במיוחד אם מחשב נוסף
שהוא מריץ clear os community אם QOS מוגדר
חבל שלצ'קפוינט שלי צריך לשלם 2500 שח לחבילת powerpack שלהם שמאפשר QOS בראוטר עצמו
אגב יש פה מישהו שיכול במקרה בטוב ליבו לעשות share לסיריאל של ה powerpack של הצ'קפוינט ?
אני ממש אודה לו
לבזק אין שום בעיה להיתחרות מול אף חברה כל חברת תשתית שתקום בזק יכולים להיתחרות. ואיך זה ? תשאלו את גידי גובבורגול כתב:זה דבר חיובי בכל מקרה, מתי שהוא זה ידחוף את בזק או להוריד מחיר או להעלות מהירות....
ממה שאני מבין אם מחר הוט מוכרים תשתית 200 מגה בזק ישר תוציא פרסומת עד 200 מגה על אותו תשתית ישנה ועצובה גם ש IBC יתחילו בזק תגיד גם עד 100 מגה סימטרי בארץ שלנו הכל עד המהירות שמוכרים לנו גם הוט וגם בזק נחכה לראות איך IBC
אז תשימו לב. לגבי ה UPLOAD זה משמח יותר מ 200 מגה היום אנחנו זוחלים אם 3 מגה בשביל לשלוח איזה סרט צריך להמתין שבוע או יותר
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
ברור. בזק אלופים בהצהרות שווא כי רוב הלקוחות לא יבינו מה קיבלו (כמו אנשים שחושבים שאם קנו טלויזית HD אז הם רואים ערוץ 2 בHD).Perceptor כתב:לבזק אין שום בעיה להיתחרות מול אף חברה כל חברת תשתית שתקום בזק יכולים להיתחרות..........
חוץ מבודדים כמו sys_admin שמקבל באורך פלא יותר ממה שבזק נותנים ....
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תשובת הוט: " כשנתחיל לשווק חבילה של 200 מגה, נעדכן את כלל לקוחותינו בהתאם. כרגע אין צפי מדויק ואין דרך כרגע לאבחן אזורים שונים ברחבי הארץ.uh99 כתב:העמוד אינו זמין כעת .... שלא ימצאו שהוט אינו יכולה לספק זאת.........
עם תחילת השירות, יעלו אפשרויות רבות, בהן גם בדיקת אזורים בארץ. "
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

הרי זה הייה ברור מאליו כבר מלכתחילה שכל מחזור של ה" הכרזה " הזו מלפני חודשיים היא שטות ריקה מתוכן .uh99 כתב:תשובת הוט: " כשנתחיל לשווק חבילה של 200 מגה, נעדכן את כלל לקוחותינו בהתאם. כרגע אין צפי מדויק ואין דרך כרגע לאבחן אזורים שונים ברחבי הארץ.......
עם תחילת השירות, יעלו אפשרויות רבות, בהן גם בדיקת אזורים בארץ. "...
- igal101
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- קיבל תודות: 2 פעמים
·sys_admin כתב:בקו המדובר אני מקבל בצורה קבוע ועקבית 98M על 4.8M וגם ביתר הקוים של TOP 100 אני מקבל את זה , אורך הקו הזה הוא כ 600 מטר וזה פריסה סטנדרטית של בזק . ברשת של הוט אפשר רק לחלום לעבור את 10M בערוץ יורד ועל הערוץ העולה בכלל אין על מה לדבר כי רשת DOCSIS של הוט משתפת את הקו של כל השכונה או גוש בניינים ושמספיק שלקוח אחד מעמיס את הקו , כל השכונה מושבטת . תנסה מפעם אחד לנחש איזה מהטכנולוגיות טובה יותר . עוד לפני כמה ימים הייתה משוכנע שבזק ישלחו לך הביתה מומחה תשתיות ולא הבנתה למה זה לא יכול לקרות . צריך להבין שכל חברה עובדת לפי הנוהלים שלה ....אם איש תשתיות בזק אמר לי שאני במרחק אווירי כ 150 מטר מהארון ובגלל התעלות בקרקע כ 200-300 מטר +- ומקבל מקסימום 52 מגה בבזק..אז משהו לא הגיוני פה..או שאתה הרבה יותר קרוב לארון או שיש לך תיבה בנוסך לארון שקרוב לבית שלך או שאני במרחק כזה רחוק מהארון שזה באמצע היישוב שרק שם תכלס ראיתי ארון ממש גלוי עם חתיכות נחושת ליד..
היום ראיתי איש של בזק עם טרנזיט שם בצורה מגולגלת כבל על עמודים ביישוב בחלק שבו התשתיות על עמודים ולא הכל בקרקע..שאלתי אם זה סיב אופטי ואמר שכן..מקווה באמת שיהיה את זה תוך כמה חודשים או גג חצי שנה..וגם ליישובים וכל מקום כמעט ולא רק בערים........
למי שאומר שלא מקבלים בהוט 200 הורדה 5 העלאה:
בדיקה מעכשיו
http://www.speedtest.net/my-result/5380379705
בדיקה מעכשיו
http://www.speedtest.net/my-result/5380379705