IBC מצב הפריסה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #21 

Perceptor כתב:תמונה

בעזרת השם שבוע הבא מתואם לי התקנה של המודם נאמר לי שאצלי הסיב יגיע עד למודם בתוך הבית ולא CAT6 כרגע זה יהיה 100/100
בתשלום בימים הקרובים יפרסמו את המחירים לבנתיים FAST הכי זולים לחבילה הזאת ההתקנה הינה קשורה ל FAST בגלל שאני מקבל התקנה בחינם
FAST אמרו לי שהם עד חודש 6 מתחילים לפרסם מחירים
החדשות הטובות זה שיש כמה ערים בארץ שכבר הרשת הסיבים פרוסה וזה יהיה הפתעה לבזק והוט
שמח מאוד שסוף סוף זה הגיע גם לישראל מהירות סמטרית גם לבנאדם שמרוויח משכורת של מנקה קניונים ולא כמו בזק הגנבים ששוחטים מעסקים מאות אלפי שקלים על מהירות 10

ברכות !!
אני מיואש מבזק שנותנים גג 52 - ואין להם צפי לוקטורינג או לסיב אופטי
אני בספק גם אם הוט פרסו סיבים באזור שלי בקרית אתא...
השאלה הגדולה מה קורה עם חברת החשמל......הלוואי ואופתע לטובה
...

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #22 

כבר כמה פעמים הוזכר שIBC התחילו לעבוד בכרמיאל. הנה קטע מכתבה שקראתי מזמן אבל מצאתי אותה שוב רק עכשיו
עוד עולה מהמצגת כי לחברת החשמל יש כיום כ-2,600 ק"מ של סיבים אופטיים. למעשה, יש לחברה רשת סיבים הנמצאת במרחק ממוצע של 1.5 ק"מ מכל בית בישראל. כ-90% מתשתית החברה היא על בסיס עמודים, ויש לה יכולת פרישה מהירה וממוכנת של סיב אופטי מעמוד החשמל על גבי כבלי החשמל עד לבית הלקוח. זוהי פרישה זולה גם משום שאינה מצריכה היתרי בנייה או חפירה בקרקע. ביישובים מסוימים כמו כרמיאל כבר מונחים צינורות החברה עד לבית הלקוח, מה שמקל עוד יותר את השחלת הסיבים.
...
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1201348

LKummer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

Perceptor כתב:תמונה

בעזרת השם שבוע הבא מתואם לי התקנה של המודם נאמר לי שאצלי הסיב יגיע עד למודם בתוך הבית ולא CAT6 כרגע זה יהיה 100/100
בתשלום בימים הקרובים יפרסמו את המחירים לבנתיים FAST הכי זולים לחבילה הזאת ההתקנה הינה קשורה ל FAST בגלל שאני מקבל התקנה בחינם
FAST אמרו לי שהם עד חודש 6 מתחילים לפרסם מחירים
החדשות הטובות זה שיש כמה ערים בארץ שכבר הרשת הסיבים פרוסה וזה יהיה הפתעה לבזק והוט
שמח מאוד שסוף סוף זה הגיע גם לישראל מהירות סמטרית גם לבנאדם שמרוויח משכורת של מנקה קניונים ולא כמו בזק הגנבים ששוחטים מעסקים מאות אלפי שקלים על מהירות 10
...
ואו, עד לפני חודשיים האמנתי שהמיזם הזה חסר תקווה.
כאלו מהירויות סימטריות זה פשוט חלום שמתגשם.

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #24 

מי שיתחבר מהראשונים..תעשו סרטון או תמונות :D

Svenskapowa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #25 

That's Great news finally i'm in israel for more than 1 year and i feel the pain of the monopoly called bezeq and hot and the sick
games but that is coming to an end cant wait to get my 1Gbit speed back :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”