המלצה לקנית סטרימר מארה״ב משהו איכותי ביותר
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
אם איכות אודיופילית של סאונד או תמונה הם פרמטר פחות חשוב כמו גם כונן בלורי אז לבטח היתי הולך על מזרימדיה של dune. אבל מכיוון ששניים מתוך השלושה שרשמתי למעלה כן מעניינים אותי ובהנחה שתקציב לא מהווה מגבלה לבטח לא היתי מוותר על האופו כל כך מהר מבלי לקרוא לעומק סקירות ואף לבדוק עם היבואן בארץ(יש כזה ?!?!?).
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
ברור שאיכות אודיופילית של סאונד ותמונה מאוד חשובים לי...אבל אני מבין שאין עוד מוצר שיכול לענות על הדברים האלו...ולאופו יש לא קצת בעיות....
אני ממש מבולבל...
אני ממש מבולבל...
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

ליאור יש כאן בלוחות לפחות שני אנשים שמוכרים אופו ישנים יותר. דבר איתם לא בכדי לקנות אלא בכדי להבין מה דעתם על המוצר.
- dby
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 373
וחשוב להבין ולדעת למה רוצים למכור את המכשיר
מסקרנות היכן ראית/קראת שלאופו יש בעיות בסטרימינג מהרשת?
מסקרנות היכן ראית/קראת שלאופו יש בעיות בסטרימינג מהרשת?
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

אני יחפש איפה קראתי את הבעיה שהיתה לו עם הסטרימינג מהרשת, אך השאלה הנוספת שלי היא האם אני יראה וישמע אחרת מהציוד שיש לי היום:
רסיבר אונקיו 808
רמקולים קדמיים DALI BLUE5005
סנטר B&W 603
אחוריים KLIPSCH
וDAC MAGIC של קמבריג'
וכמובן כל החומר שמור על הסטימר המסכן של XTREAMER PRODIGY.
אשמח מאוד לדעת מה אתם חושבים...
תודה רבה,
רסיבר אונקיו 808
רמקולים קדמיים DALI BLUE5005
סנטר B&W 603
אחוריים KLIPSCH
וDAC MAGIC של קמבריג'
וכמובן כל החומר שמור על הסטימר המסכן של XTREAMER PRODIGY.
אשמח מאוד לדעת מה אתם חושבים...
תודה רבה,
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

זאת שאלה כללית מידי.
האופו אמור להצטיין באיכות תמונה וסאונד אבל ההבדל שתרגיש אם בכלל איננו ברמה של וואאהוו. או שכן באמת שלא יכל להבטיח.
במקומות מסויימים השחורים יהיו טובים יותר, הסאונד בסטראו אמור להיות איכותי יותר אבל כמה זאת שאלה טובה והאם תרגיש בכלל.
אתה צריך לשאול את עצמך למה בכלל אתה רוצה להחליף ואת מה ? אם זה סתם בגלל שאתה במקרה נוסע לארהב אז חבל על הכסף.
אם תגדיר שיפור ספצפי שאתה רוצה אז אפשרלנסות להתקדם.
שיפור ביציבות הזרמה ?
שיפור סאונד בסטראו ?
סאב
עצה אחת לגבי האונקיו- לי אומנם יש את ה 905 אבל לצערי אונקיו בשלהם בעניין הזה. כרטיס ה hdmi שלו מאד מתחמם וגורם בסופו של עניין לתקלה יקרה מאד. ראשית דאג שיהיה במקום פתוח ומאוורר. שנית אני הנחתי מעליו מאוורר של מארז מחשב בגודל 12 של חברת nuctua הידוע בספיקת אוויר גבוה ושקט מוחלט. המאוורר הוא 12 וולט ולכן מחובר דרך שנאי מ 220 וולט ל 12. את השנאי אני תוקע בשקע המובנה ברסיבר וכך המאוורר נדלק בהתאם. הרסיבר אצלי כבר שש שנים........אחרים מדווחים על תקלה תוך שנה.
האופו אמור להצטיין באיכות תמונה וסאונד אבל ההבדל שתרגיש אם בכלל איננו ברמה של וואאהוו. או שכן באמת שלא יכל להבטיח.
במקומות מסויימים השחורים יהיו טובים יותר, הסאונד בסטראו אמור להיות איכותי יותר אבל כמה זאת שאלה טובה והאם תרגיש בכלל.
אתה צריך לשאול את עצמך למה בכלל אתה רוצה להחליף ואת מה ? אם זה סתם בגלל שאתה במקרה נוסע לארהב אז חבל על הכסף.
אם תגדיר שיפור ספצפי שאתה רוצה אז אפשרלנסות להתקדם.
שיפור ביציבות הזרמה ?
שיפור סאונד בסטראו ?
סאב
עצה אחת לגבי האונקיו- לי אומנם יש את ה 905 אבל לצערי אונקיו בשלהם בעניין הזה. כרטיס ה hdmi שלו מאד מתחמם וגורם בסופו של עניין לתקלה יקרה מאד. ראשית דאג שיהיה במקום פתוח ומאוורר. שנית אני הנחתי מעליו מאוורר של מארז מחשב בגודל 12 של חברת nuctua הידוע בספיקת אוויר גבוה ושקט מוחלט. המאוורר הוא 12 וולט ולכן מחובר דרך שנאי מ 220 וולט ל 12. את השנאי אני תוקע בשקע המובנה ברסיבר וכך המאוורר נדלק בהתאם. הרסיבר אצלי כבר שש שנים........אחרים מדווחים על תקלה תוך שנה.
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 04/05/2014 13:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- dby
-
- חבר פעיל מאוד

אחזיר לך בשאלה
שאתה קונה/משדרג טלווזיה ישנה בחדשה ,אתה רואה הבדל בתמונה
אני למשל השתדרגתי לפני חודש מ LCD בגודל 42 ל LED בגודל 50
כמובן שרואים ישר הבדל
בסרט FHD שאני משדר מאותו סטרימר (שלא השתנה ) רואים הרבה יותר טוב וחד
לעומת זאת ערוצים 1,2,10 רואים יותר גרוע לא חד ויותר מגורען (ניחוש,היות ושיטת השידור בארץ לא משהו רואים את האיכות הירודה ממש בגדול,ככל שהטלווזיה תהיה קטנה יותר כך נראה גם טוב יותר ופחות מגורען)
מן הסתם אותו דבר כאן האקסטרימר שלך לעומת אופו
הבדל בכל פרמטר שרק תרצה
ליגת אלופות לעומת ליגה למקומות עבודה
לגבי שמע אני בטוח שהתוצאות יהיו זהות
שאתה קונה/משדרג טלווזיה ישנה בחדשה ,אתה רואה הבדל בתמונה
אני למשל השתדרגתי לפני חודש מ LCD בגודל 42 ל LED בגודל 50
כמובן שרואים ישר הבדל
בסרט FHD שאני משדר מאותו סטרימר (שלא השתנה ) רואים הרבה יותר טוב וחד
לעומת זאת ערוצים 1,2,10 רואים יותר גרוע לא חד ויותר מגורען (ניחוש,היות ושיטת השידור בארץ לא משהו רואים את האיכות הירודה ממש בגדול,ככל שהטלווזיה תהיה קטנה יותר כך נראה גם טוב יותר ופחות מגורען)
מן הסתם אותו דבר כאן האקסטרימר שלך לעומת אופו
הבדל בכל פרמטר שרק תרצה
ליגת אלופות לעומת ליגה למקומות עבודה
לגבי שמע אני בטוח שהתוצאות יהיו זהות
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על המענה המהיר,
לגבי הדברים שמפריעים לי בסטרימר שיש לי היום הם:
1. לא יציב בכלל
2. איטי בטירוף כל תפרטי לוקח ים בזמן לפתוח אפילו שאני בגירסה הכי חדשה 4.2.7
3. YOUTUBE נתקע כל הזמן
4. איכות השמע בסרטים גרועה, ז"א ברגע שאני צופה בסרט FHD 1080 5.1 DTS אני שומע מהרמקולים האחוריים כמו שלג של פצפוצים כאלו שממש מפריעים לאוזן וזה קרה לאחר השידרוג לגירסה החדשה של PRODIGY, וכמובן ניסיתי לשנות במגבר תצורת שמע וזה לא עוזר כלל....
5. מאוד איטי בקריאת קבצי FLAC
6. השימוש ברשימת קבצים ממש מעצבן ולא ניתן לשינוי, ובנוסף צריך להדליק את הטלויזיה בכל פעם שרוצים לשמוע מוזיקה....
ולגבי סאב - כמובן שיש לי של POLK AUDIO.
עוד דבר, כיום כל החיבורים של HDMI מחוברים למגבר, ומהמגבר יוצא כבל(Supra HDMI 1.4 High Speed) אחד לטלויזיה PANASONIC ST50 פלזמה.
לגבי הדברים שמפריעים לי בסטרימר שיש לי היום הם:
1. לא יציב בכלל
2. איטי בטירוף כל תפרטי לוקח ים בזמן לפתוח אפילו שאני בגירסה הכי חדשה 4.2.7
3. YOUTUBE נתקע כל הזמן
4. איכות השמע בסרטים גרועה, ז"א ברגע שאני צופה בסרט FHD 1080 5.1 DTS אני שומע מהרמקולים האחוריים כמו שלג של פצפוצים כאלו שממש מפריעים לאוזן וזה קרה לאחר השידרוג לגירסה החדשה של PRODIGY, וכמובן ניסיתי לשנות במגבר תצורת שמע וזה לא עוזר כלל....
5. מאוד איטי בקריאת קבצי FLAC
6. השימוש ברשימת קבצים ממש מעצבן ולא ניתן לשינוי, ובנוסף צריך להדליק את הטלויזיה בכל פעם שרוצים לשמוע מוזיקה....
ולגבי סאב - כמובן שיש לי של POLK AUDIO.
עוד דבר, כיום כל החיבורים של HDMI מחוברים למגבר, ומהמגבר יוצא כבל(Supra HDMI 1.4 High Speed) אחד לטלויזיה PANASONIC ST50 פלזמה.
- dby
-
- חבר פעיל מאוד

כל הסעיפים למעט 3 בסטרימרים החדשים והנחשבים כמו POP OR DUNE יש מענה
כולל כמובן OPPO(עד שלא אקרא אחרת עליו)
לא יהיו לך כאלה בעיות של איטיות ,תקיעות,קריאת פורמטים ועוד
אקסטרימר עם כל הכבוד הוא לא העילית שבחבורה ולא חף מבעיות כאלה ואחרות
אני פחות מתלהב מסטרימר שמנגן יוטיוב/פייסבוק ושאר ירקות בעקרון זה תוסף כגימיק
לי אישית לא נח לשוטט איתו ברחבי האינטרנט עם שלט בשביל זה יש פתרונות אחרים אם כלכך חשוב לך יוטיוב
כולל כמובן OPPO(עד שלא אקרא אחרת עליו)
לא יהיו לך כאלה בעיות של איטיות ,תקיעות,קריאת פורמטים ועוד
אקסטרימר עם כל הכבוד הוא לא העילית שבחבורה ולא חף מבעיות כאלה ואחרות
אני פחות מתלהב מסטרימר שמנגן יוטיוב/פייסבוק ושאר ירקות בעקרון זה תוסף כגימיק
לי אישית לא נח לשוטט איתו ברחבי האינטרנט עם שלט בשביל זה יש פתרונות אחרים אם כלכך חשוב לך יוטיוב
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

הבנתי
אם כך 99 אחוז מהבעיות שלך מתמצות באיכות הסטרימר.
אני חושב שהייתי הולך על הdune, איזה דגם כתלות בתקציב ובפיצרים שחשובים לי.
אני עם פופקרן c200 כארבע שנים לערך מרוצה מאד אבל יש מגבלות כגון נושא התלת מימד, אופן הצגת הסרטים וכו כרשימה ולא כאיקונים יפים לא בגלל שלא אפשרי אלא בגלל זמני תדובה ועיסוק מיותר מבחינתי.
אם כך 99 אחוז מהבעיות שלך מתמצות באיכות הסטרימר.
אני חושב שהייתי הולך על הdune, איזה דגם כתלות בתקציב ובפיצרים שחשובים לי.
אני עם פופקרן c200 כארבע שנים לערך מרוצה מאד אבל יש מגבלות כגון נושא התלת מימד, אופן הצגת הסרטים וכו כרשימה ולא כאיקונים יפים לא בגלל שלא אפשרי אלא בגלל זמני תדובה ועיסוק מיותר מבחינתי.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

מציע לך לקרוא ולבצע את מה שכתבתי לגבי האונקיו.
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

קובי, אם מותר לי לשאול למה אתה חושב שעלי ללכת על DUNE? כמובן שכחתי לציין שאיכות התמונה מאוד מאוד חשובה לי.
פשוט זה דבר שהוא ברור מאליו.
פשוט זה דבר שהוא ברור מאליו.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

אין היום הרבה חברות שמייצרות סטרימרים איכותיים ותמיכה עקבית.
סטרימר דורש הרבה מאד תשומת לב של החברה לתיקוני באגים וטיפול בבעיות. מכיוון שהחומר המוצג דרכם הוא ריים של אלי אנשים , מכיוון שיש הרבה מאד פורמטים של מוסיקה , וודאו, כתוביות, מכיוון שי מספר סוגי אריזה כגון mkv iso וכו יש לא מעט בעיות שדורשות טיפול.
כאן גם המקו שאקסטרימר נחשלת לדוגמא.
ממה שאני קראתי dune היא חברה איכותית המוציאה מכשירים איכותיים.
אין לי נסיון אישי עימם, יש לי פופקורן c200 שעבורי עושה כל מה שצריך. אני אומר עבורי שכן לי לא חשוב לדוגמא נושא הקיר של התמונות, אני מדפדף ברשימה. אילו שחשוב להם התלוננו במשך שנים לגבי חוסר היכולת של החברה לממש זאת כראוי. תלונות נוספות היו בנוגע לזמן העתקה ברשת להרדיסק פנימי שמשום מה למרות היות המכשיר מוגדר תומך מהירות 1 גיגה ברשת בפועל מהירות העתקת הקבצים לא עוברת 10 מגה לשניה וזה התגלה כצוואר בקבוק לא פתיר במעבד של סיגמה.
קרא ביקורות, וודא כי הסטרימר שאתה קונה תומךבdts שכן יש סוגיה עם רשיונות וקנה מה שבחרת.
סטרימר דורש הרבה מאד תשומת לב של החברה לתיקוני באגים וטיפול בבעיות. מכיוון שהחומר המוצג דרכם הוא ריים של אלי אנשים , מכיוון שיש הרבה מאד פורמטים של מוסיקה , וודאו, כתוביות, מכיוון שי מספר סוגי אריזה כגון mkv iso וכו יש לא מעט בעיות שדורשות טיפול.
כאן גם המקו שאקסטרימר נחשלת לדוגמא.
ממה שאני קראתי dune היא חברה איכותית המוציאה מכשירים איכותיים.
אין לי נסיון אישי עימם, יש לי פופקורן c200 שעבורי עושה כל מה שצריך. אני אומר עבורי שכן לי לא חשוב לדוגמא נושא הקיר של התמונות, אני מדפדף ברשימה. אילו שחשוב להם התלוננו במשך שנים לגבי חוסר היכולת של החברה לממש זאת כראוי. תלונות נוספות היו בנוגע לזמן העתקה ברשת להרדיסק פנימי שמשום מה למרות היות המכשיר מוגדר תומך מהירות 1 גיגה ברשת בפועל מהירות העתקת הקבצים לא עוברת 10 מגה לשניה וזה התגלה כצוואר בקבוק לא פתיר במעבד של סיגמה.
קרא ביקורות, וודא כי הסטרימר שאתה קונה תומךבdts שכן יש סוגיה עם רשיונות וקנה מה שבחרת.
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

קובי, תודה רבה על המידע!
נראה לי שאני אלך על הOPPO 105D ובנסוף אני אקנה לי ROSBERY בכדי שאתקין עליו XBMC שאוכל להינות מכל עניין הסרטים והתוספים השונים, וכמובן אחבר אותו לOPPO.
מקווה שאני עושה החלטה נכונה ונבונה....
נראה לי שאני אלך על הOPPO 105D ובנסוף אני אקנה לי ROSBERY בכדי שאתקין עליו XBMC שאוכל להינות מכל עניין הסרטים והתוספים השונים, וכמובן אחבר אותו לOPPO.
מקווה שאני עושה החלטה נכונה ונבונה....
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

ואם לא תמיד תוכל למכור ולעבור למשהו אחר, יש ביקוש לאופו בשל היותו אודיופילי.
קרא היטב עליו, יש כמה תתי דגמים אם אינני טועה , פתיחה לאזורים שונים וכל מיני דברים כאלה שלא תופתע אחכ.
אם זה זול תביא 2.... קח בחשבון שהמוצר לא פתור ממכס כך שאם תתפס יעלה לך הרבה מאד.
קרא היטב עליו, יש כמה תתי דגמים אם אינני טועה , פתיחה לאזורים שונים וכל מיני דברים כאלה שלא תופתע אחכ.
אם זה זול תביא 2.... קח בחשבון שהמוצר לא פתור ממכס כך שאם תתפס יעלה לך הרבה מאד.
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

האם אני צריך להצהיר עליו, או שעדיף שלא ורק אם אני יתפס לשלם את מה שצריך?
- dby
-
- חבר פעיל מאוד

דבר לא קטן בלשון המעטה
ואם תתפס תשלם כפל קנס
שווה?
ואם תתפס תשלם כפל קנס
שווה?
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

אם תצהיר תדרש לשלם. כ 33 אחוז סהכ.
אם לא תדרש לשלם כפל גם את תשאיר אותו שם.
מה שווה זה כבר תלוי בך. אני אישית חושב שאם לגנוב אז בגדול כמו השרים וראש הממשלה ולא בקטן
אם לא תדרש לשלם כפל גם את תשאיר אותו שם.
מה שווה זה כבר תלוי בך. אני אישית חושב שאם לגנוב אז בגדול כמו השרים וראש הממשלה ולא בקטן
-
LioriK
-
- חבר פעיל מאוד

או קיי תודה רבה!
שאלה נוספת לגבי הOPPO מכיוון שיש לי את הCAMBRIDGE MAGIC DAC אני מתלבט האם עלי להשקיע עוד 700$ ולקחת את הOPPO 105D שמכיל גם DAC, או שעלי להישאר עם הDAC של CAMBRIDGE ולחסוך את ה700$ ולקחת את הOPPO 103D.
האם מישהו יכול לעזור לי עם זה?
האם זה חכם לעשות את זה? האם זה לא יהווה לי בעיה אם אני אלך על OPPO 103D?
תודה רבה,
ליאור.
שאלה נוספת לגבי הOPPO מכיוון שיש לי את הCAMBRIDGE MAGIC DAC אני מתלבט האם עלי להשקיע עוד 700$ ולקחת את הOPPO 105D שמכיל גם DAC, או שעלי להישאר עם הDAC של CAMBRIDGE ולחסוך את ה700$ ולקחת את הOPPO 103D.
האם מישהו יכול לעזור לי עם זה?
האם זה חכם לעשות את זה? האם זה לא יהווה לי בעיה אם אני אלך על OPPO 103D?
תודה רבה,
ליאור.