זה מה שאנחנו מקבלים מהקבלן

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
IGAL4d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566

שליחה

דגש למה שכבר נאמר לעניין קוטר הצנרת- לדעתי רצוי לדאוג לקוטר צנרת שהוא רחב יותר מזה השכיח (קוטר "אצבע"), כך שניתן יהיה להעביר כמה כבלים יחדיו (ובהתאם להוראות הבטיחות כגון להבנתי- שלא להעביר כבל חשמל וכבל רמקול/טלפון יחדיו..) או שקוטר הכבל יתאים לקוטר של כבל hdmi בצידו הרחב (ראש הכניסה הרחב מקוטר הכבל עצמו שצריך לעבור בצנרת). הדבר אמור במיוחד לגבי כמות אפשרית של כבלים כולל hdmi שירדו ויעלו מהטלוויזיה למגבר (במידה שהטלוויזיה תהיה תלויה על הקיר) וגם הדבר אמור לגבי צנרת שהולכת המקיר הקדמי לקיר הנגדי המרוחק (אולי בעתיד תרצה שהשתמש בכבלים עבים במיוחד לרמקולים האחוריים? אולי בכל זאת תרצה מקרן?) ...אם כבר לא ניתן לעשות זאת מכיוון שכבר נעשתה החציבה והועברה הצנרת (הצרה מדי)- יש עוד מה לעשות, אבל זה כבר אילתורים- ראש כבל hdmi פריק ועוד..

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454

שליחה

האישה לא מעונינת ברמקולים רצפתיים או מדפיים מהסיבה ״שזה מכער״ ״ולא אסטטי״ ״גדול מדיי״ וכו ..
מהם האופציות שנשארו לי ?

אני חשבתי על הבוס - http://www.bose.com/controller?url=/sho ... tate=ls535

גיש אלטרנטיבות נוספות יותר אסטטיות ואיכותיות עד 15 אלף ?

תודה רבה

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

ה-BOSE הללו הם סט נחמד מאוד , אבל למרות שהמחיר שלהם גבוה (מכילים גם כונן בלורי 3D) מאוד , בתקציב כזה (3200 דולר) היית יכול לרכוד מע' קולנוע בייתית בכמה רמות מעליה.

אם אתה לא יכול לשים רמקולים רצפתיים או מדפיים , אז מה שנשאר לך לשים זה רמקולים מסוג "לוויני"
או בשפה שלי - רמקולי צעצוע .

אני מבין את העניין של אסתתיות אבל ... לשים רמקולים כאלה ולידם לשים פנסוניק VT60 או סמסונג F8000 ודומיהם - זה חטא .
זה לקנות מרצדס ולשדך לה גלגלים של וספה.
יש לא מעט רמקולים מדפיים מעוצבים יחסית (גימור לבן מבריק/שחור ואני די בטוח שההנהלה שלך תסכים לשים אותם לאחר שתשמע אותם.
קח אותה לחנות , שים לה כמה שירים שהיא אוהבת עם הרמקולים הללו ותראה שיש גמישות (מכיר כמה שעשו את זה והצליח להם) .

כמובן שאם האיכות צליל לא כ"כ מענינת אותך אז הבעיה נפתרה, אבל אני בד"כ מעדיף ל"אזן" את כל הגורמים הקשורים לחווית קולנוע בייתית.

motorishta4
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 289

שליחה

תקנה מה שבא לך, תפתיע אותה, תעשה טיפה צרות, תאמר לה שכבר שולם, תישן יום אחד בסלון, אחרי יומיים הכל נשכח.

ככה זה עבד אצלי, רק שהיא ישנה בסלון. :lol:

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

motorishta4 כתב:תקנה מה שבא לך, תפתיע אותה, תעשה טיפה צרות, תאמר לה שכבר שולם, תישן יום אחד בסלון, אחרי יומיים הכל נשכח.

...
מה ההמלצות שלכם לגבי מדפיים + אחוריים+רסיבר ? משהו שההנהלה תוכל לסבול ובתקציב של 13-15 .
אם אני לא ימצא משהו אצטרך להביא את ערכת הbose שזה הדבר ״הבטוח״ .

בכל אופן מישהו התנסה עם המערכת הזו ?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

motorishta4 כתב:תקנה מה שבא לך, תפתיע אותה, תעשה טיפה צרות, תאמר לה שכבר שולם, תישן יום אחד בסלון, אחרי יומיים הכל נשכח.

...
אהבתי !!! צריך לנסות את זה :lol:

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

movieman כתב:
...
...
אהבתי !!! צריך לנסות את זה :lol:
...
אני לא רוצה לנסות אפילו , בואו נזרום על האפשרויות שאני יכול ולא להתעסק עם שינה בסלון ...

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם הגישה האסטטית היא הקובעת - למה מראש לא ללכת על רמקולים שקועים בקיר ?
אני אישית לא אוהב את זה אבל מבחינה אסטטית אשתך מאוד תאהב את זה .

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

movieman כתב:אם הגישה האסטטית היא הקובעת - למה מראש לא ללכת על רמקולים שקועים בקיר ?
אני אישית לא אוהב את זה אבל מבחינה אסטטית אשתך מאוד תאהב את זה .
...
לא מבין בזה , אתה יכול לפרט בבקשה ? ומה האפשרויות בשוק

האם מבחינה הגובה של הקדמיים והאחוריים אצטרך להוריד גובה ? פרה פרה , אני רוצה להבין חד משמעית איזה הוראות עליי לתת לקבלן .

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571

שליחה

אם אתה לא יכול לשים רמקולים רצפתיים או מדפיים , אז מה שנשאר לך לשים זה רמקולים מסוג "לוויני"
...
אתה קורא לאלו צעצוע? אל תטעה!
http://www.trustedreviews.com/monitor-a ... tem_review
אני לא שמעתי אותם, אבל גדולים וחכמים ממני וגם מבינים ממני כאן בפורום חלקו שבחים לסט הזה של מוניטור אודיו!
גם יפים ובוודאי שגם אופים! אני דיי בטוח שגם ניתנים לתלייה והבחור גם מקבל סאב יפה שהגברת לא תכעס :wink:

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

movieman כתב:ה-BOSE הללו הם סט נחמד מאוד , אבל למרות שהמחיר שלהם גבוה (מכילים גם כונן בלורי 3D) מאוד , בתקציב כזה (3200 דולר) היית יכול לרכוד מע' קולנוע בייתית בכמה רמות מעליה.

.
...
אתה קורא למערכת הזו צעצוע ?
תקרא את התגובות :
My first impression upon opening the box was: with Bose you get what you pay for. The packaging is amazing. Very smartly done. You can actually unpack the system easily, and find everything you need, and the instructions are virtually stupid proof. This is a 5 star product if there ever was one. Do not believe the Bose bashing people who cannot, or do not want to afford the luxury of a simply super system that is super simple to set up and enjoy. If you can afford it, and love great sound with a modern flair, tiny speakers, and exceptional quality construction, then get it. I decided this was my Fathers Day, Birthday, and Christmas present all wrapped up in one, and I am so glad I did.

http://www.bestbuy.com/site/bose-lifest ... ab=reviews

ושוב אני חוזר , מהם האטלרנטיבות שקיימות , מכיוון שאני מרגיש שאני חוזר על עצמי שוב ושוב בלי מענה.

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תגובה מדהימה על המערכת הקטנה הזו שאתה קורא לה צעצוע , והיא בהחלט ממש ממש לא צעצוע .

I've had this system for about a week now and I'm really, really enjoying it! I'm starting to believe Bose is really the King of Sound Engineering. If you're looking for an unobtrusive system that has audiophile quality sound I would highly recommend this system. I consider myself a sound nerd and I enjoy listening to and comparing any and all sound systems available on the market today. I've owned a Cerwin Vega system with LS-12's, Energy Take Classic 5.1 system, and my most recent system is a Definitive Technology system consisting of 3 Mythos Eights for L,C,R channels, two Gem XL's for surrounds and TWO Supercube II subwoofers. At this time I've already taken down my Def Tech set and replaced them with this one! When I first hooked up the Bose system I left my Def Techs up on the walls and set the Jewel Cube Speakers on my entertainment center and found a reasonable place to temporarily place the surrounds for testing. My initial reaction upon my first listen was they sound very similar if not crisper and wider sound dispersion than my mythos eights! The wider dispersion is likely achieved with Bose's direct/reflecting technology. During a lot of songs I would have had a hard time deciding which speaker was playing and the Jewel Cubes had the inferior placement on my Entertainment center. I'd be able to tell off axis easier because the jewel's sound terrific quite a bit off axis where the Mythos would loose sound quality. The whole room becomes a big sweet spot with the Bose. The only other way you'd get the nice wide dispersion with other speakers would likely be with bipolar speakers which have rear firing drivers that reflect off the back walls. The Jewel Cubes seem to produce such an amazing clarity on a wide variety of tones that just cannot be matched. The Bose speakers really do defy the laws of physics because of how teeny tiny they are yet they sound like large, wide dispersion tower bipolar speakers. The M.S.R.P on my Def tech speaker system that I compared them to alone was over $4000 but I was able to achieve them for around $2500 on sale when the new models started coming out. I had the def techs hooked up to a Pioneer VSX-9040txh receiver which I reviewed awhile back. I also reviewed the Mythos Eights. I think I MIGHT possibly be able to achieve SLIGHTLY better sound than the Bose with my Def Techs if I bought a top of the line receiver to hook them up to but I don't even want to bother trying. So with the Pioneer receiver which was made in 2009 or 2010 I actually prefer the sound of the Bose Jewel Cubes over the def techs. I also don't know if I'd be able to create the ultra wide dispersion because they lack the reflected sound of the Bose. The acoustimass module at first didn't seem to compete at all with the TWO supercubes II's when I had the module facing forward. I've now turned it sideways facing a corner about 2 feet away from the corner like I saw at the Bose demo store I just visited and it really improved the bass output significantly. It could be that it calibrated better this way with the adaptiq. I tried running a bass sweep on it and I don't notice any gap that all the Bose Bashers seem to bring up in all of their posts. I did a test at 25 hz with no sound coming out. 30 hz the module starts making some decent bass. 35 hz sounds even more powerful. The supercubes could produce bass down to around 25 hz so I'm missing about 5 hz of the ultra Low Frequency Effects. After setting up the module sideways it can suprisingly fill the relatively large room with an open side into the dining room/kitchen with bass similar to having two subs with almost unnoticeable peaks and dips across all listening areas. I also get better upper bass frequencies with the acoustimass module than the supercubes. Tones around 100 hz I couldn't seem to get pronounced sound with my deftech supercube's with many, many different setting changes with the receiver and the subs. The acoustimass module seems to belt out all the bass relatively evenly from about 35 hz to somewhere around 200+ hz when the Jewel's kick in. I would also like to mention that on the Bose console we ended up turning OFF the Audio Compression setting for each source which is defaulted to "Enhance Dialogue". Be sure to change it to OFF for each source. To me the voices sounded a bit muffled at times and actually harder to hear voices with it turned on. With it turned off voices sound very clear and still loud and actually easier to understand. The V35 really has me now thinking that I have the perfectly calibrated system that I've been dreaming of. My def tech system always came close but somehow disappointed me in small yet noticeable ways which became annoying after spending so much on it and adjusting settings for years. The Bose system also plays louder than 99% of people would ever need and I've detected no audible distortion so far with the loud volumes I've tested it at. The speakers are much more elegant looking than any other system I've had due to their tiny almost invisible size. Our livingroom looks like a livingroom now and not a speaker demo room yet I feel like I'm at a top notch theater. All types of music is pure bliss to listen to on this system. Highly recommended so far. I'll update if my opinion changes.

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הסתכלת על הלינק שנתתי לך על המוניטור אודיו?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם המערכת הנ"ל מספקת אותך בכזה סכום שאתה הולך להוציא - אתה מוזמן לרכוש אותה .

אולי לא הסברתי נכון את דבריי:
שמעתי כמה וכמה דגמים סאטליטים של החברה הזו חלקם בעבר היותר רחוק
אין לי מילה רעה להגיד עליהם , הם נחמדים והצליל סביר מבחינתי (כל אחד והטעם שלו).
אבל במחיר שהם עולים אתה יכול לקבל יותר - זו כוונתי.

בנוסף - פיזית בקופסה שלהם והאלמנטים שלהם קטנים לכן ישנה הגבלה למה שהרמקולים הללו יכולים להוציא מבחינת פירוט מבחינת
עומק הצליל ומבחינת מוזיקליות.

עם כל האמור להלן , זו כמובן דעתי ונסיוני האישי בלבד ולכל אחד יש טעם משלו .

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MrHicUp כתב:הסתכלת על הלינק שנתתי לך על המוניטור אודיו?
...
כן ראיתי , תגובות לא משהו על המוצר . מבחינת חוות דעת , הבוס עולה על מה שהבאת לי .

לפי מה שהבנתי הבוס יכול להשתוות ואף לעלות על רמקולים מדפיים/רצפתיים . ובכל זאת מה שקונה את אשתי זה הגודל שלא משפיע על העיצוב ועל היכולת של הילדים להרוס .

יש לנו ילדים בני שנה/ ו3 ...

צריך להתחשב בנתונים האלה .

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

dudumagic כתב:
...
...
כן ראיתי , תגובות לא משהו על המוצר . מבחינת חוות דעת , הבוס עולה על מה שהבאת לי .

לפי מה שהבנתי הבוס יכול להשתוות ואף לעלות על רמקולים מדפיים/רצפתיים . ובכל זאת מה שקונה את אשתי זה הגודל שלא משפיע על העיצוב ועל היכולת של הילדים להרוס .

יש לנו ילדים בני שנה/ ו3 ...

צריך להתחשב בנתונים האלה .
...
לדעתי טעות בידך, אפילו שאני לא שמעתי אותם, אבל כמו שאמרתי, ישנם חבר'ה מאוד רציניים כאן שמאוד הופתעו מאיכותם ביחס לסטלייטים. יש להם גם סט מתחרה של חברת KEF, לא זוכר את הדגם, בטח מישהו כאן יזכיר לי (אור? :wink: )

לך תשמע אותם.

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MrHicUp כתב:
...
...
לדעתי טעות בידך, אפילו שאני לא שמעתי אותם, אבל כמו שאמרתי, ישנם חבר'ה מאוד רציניים כאן שמאוד הופתעו מאיכותם ביחס לסטלייטים. יש להם גם סט מתחרה של חברת KEF, לא זוכר את הדגם, בטח מישהו כאן יזכיר לי (אור? :wink: )

לך תשמע אותם.
...
מצאתי את אלה , מה אתה אומר ?

http://www.amazon.com/Definitive-Techno ... ywords=5.1

אליאל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 487

שליחה

הייתי ממליץ לך על הKef KHT3005 עם אתה בעניין של קטן ואיכותי :]
תבדוק אם ניופאן עדיין מחזיקים אותם... אולי הם יוציאו לך אותם במחיר טוב יותר...
אתה יכול להתרשם מהם בחשמל נטו...

רמקול 2 way Bass Reflex.
אלמנט Uni-Q "4.5 עם טויטר אלומיניום ¾ אינץ` משולב.
טכנולוגיית Uni-Q המאפשרת בניית רמקול חכמה ומיקום הטוויטר במרכז המרחב האקוסטי של הוופר.
הפקת מלוא התדרים מאותה נקודה לצליל ריאליסטי וברור עם פיזור רחב בחדר.
טכנולוגיית SST לרציפות תדרים לצליל נקי וטבעי.
גריל נצמד מגנטי.
טווח תדרים: 70Hz-55KHz. תדרי Crossover: 2.2KHz.
הספק מגבר נדרש: 10W-100W. התנגדות: 8 אום.
רגישות 2.836V/1m: 88dB.
תפוקה מרבית: 108dB SPL @ 1m.
פיזור הצליל: קשת הגדולה מ-90 מעלות אופקית ואנכית.
עיות הרמוני: <0.8% 120Hz-30KHz, <0.3% 250Hz-22KHz.

רמקול סנטר
רמקול 3 way סגור.
אלמנט Uni-Q "4.5 עם טויטר אלומיניום ¾ אינץ` משולב.
טכנולוגיית Uni-Q המאפשרת בניית רמקול חכמה ומיקום הטוויטר במרכז המרחב האקוסטי של הוופר.
הפקת מלוא התדרים מאותה נקודה לצליל ריאליסטי וברור עם פיזור רחב בחדר.
טכנולוגיית SST לרציפות תדרים לצליל נקי וטבעי.
2 אלמנטים "3 לתדרים נמוכים.
גריל נצמד מגנטי.
טווח תדרים: 65Hz-55KHz. תדרי Crossover: 500Hz, 2.2KHz.
הספק מגבר נדרש: 10W-100W. התנגדות: 8?.
רגישות 2.836V/1m: 90dB. תפוקה מרבית: 110dB SPL @ 1m.
פיזור הצליל: קשת הגדולה מ-90° אופקית ואנכית.
עיות הרמוני: <0.8% 120Hz-30KHz, <0.3% 250Hz-22KHz.

סאבוופר אקטיבי
סאבוופר בנוי מאלמנט 10 אינץ` long-throw.
מגבר Class-D 250W.
טכנולוגיית SmartBass להתקנה מהירה ובקרה פשוטה.
ABR – מערכת קירור פאסיבית לשמירה על באס רציף ללא עיוותים.
טווח תדרים: 30Hz-250Hz.
תפוקה מרבית: 110dB SPL @ 1m.
ניתן להצבה אנכית או אופקית.
סאבוופר מוגן מגנטית.

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב בסוף הוחלט על
Definitive Technology ProCinema Series 1000

גם קופמקטי , גם איכות טובה וגם לא תופס מקום ברצפה ולא במזנון ( שחס וחלילה ההנהלה לא תראה )

איזה רסיבר אתם ממליצים לי ?

עריכה :

האם רסיבר AVR-X3000
יכול להתאים לי למערכת הזו שתתחבר אליה בנוסף - ממיר הוט - פלייסטשן ?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

רק אם אתה צריך שתי יציאות hdmi אחת לטלויזיה ואחת למקרן אחרת קנה את ה x 2000 במחיר של 3500 שח.
לגבי סאב קרא כאן
http://www.hometheater.co.il/article000 ... כיוון.html

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”