משחקי הכס משודרת ב-yes עם פסקול 5.1
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ב- VOD זה משודר ב- 720p על 4Mbps אבל הסאונד הוא סטריאו PCM ולא DD5.1 (ו- 1080i). וחוץ מזה, הביטרייט בממוצע צריך להיות 6.5Mbps ולא 3Mbps בערוצי HD הליניאריים.
אז ב vod זה 720p ובערוץ הרגיל זה על 1080i?smallville4r כתב:ב- VOD זה משודר ב- 720p על 4Mbps אבל הסאונד הוא סטריאו PCM ולא DD5.1 (ו- 1080i). וחוץ מזה, הביטרייט בממוצע צריך להיות 6.5Mbps ולא 3Mbps בערוצי HD הליניאריים....
וזה ככה בכל הסדרות שהם hd?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כן.
ואם אני רואה את הפרק בערוץ ולא ב vod אז יש במקרה יותר bitrate בפרק? כאילו השאלה שלי אם רק ב vod יס מקצצים ב bitratesmallville4r כתב:כן....
או שגם בערוצים ה hd הרגילים הם מקצצים ב bitrate? ויש איזשהו דרך לבדוק ב yes כמה bitrate יש בסרט לדוגמא?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
ב- VOD זה משודר ב- 720p על 4Mbps אבל הסאונד הוא סטריאו PCM ולא DD5.1 (ו- 1080i). וחוץ מזה, הביטרייט בממוצע צרייך להיות 6.5Mbps ולא 3Mbps בערוצי HD הליניאריים.
....
צודק... היום צפיתי בפרק החדש ב vod ב hd. לא dd ולא נעליים
אז האיכות וידאו טובה אבל הסאונד פחות?smallville4r כתב:ב- VOD זה משודר ב- 720p על 4Mbps אבל הסאונד הוא סטריאו PCM ולא DD5.1 (ו- 1080i). וחוץ מזה, הביטרייט בממוצע צריך להיות 6.5Mbps ולא 3Mbps בערוצי HD הליניאריים....
ואם אני רואה את הפרק בערוץ ולא ב vod אז יש במקרה יותר bitrate בפרק? כאילו השאלה שלי אם רק ב vod יס מקצצים ב bitratesmallville4r כתב:כן....
או שגם בערוצים ה hd הרגילים הם מקצצים ב bitrate? ויש איזשהו דרך לבדוק ב yes כמה bitrate יש בסרט לדוגמא?
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
- mbd
- חבר מביא חבר

- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
אני יודע שהשרשור הזה מוקדש ל-YES, ובכל זאת רציתי לשאול לגבי הנתונים של הוט (תמונה+סאונד) בערוצי ה-HD
פעמים רבות קיטרתי על כך שהם כמעט לא משדרים סרטים ב-DD
אבל גם כאשר יש כבר פס קול רב ערוצי, זה תמיד נשמע לי חלש ונחות יותר, לעומת סרטים/סדרות המגיעים ממקורות "אחרים", שלא לדבר על דיסק בלוריי מקורי!
אני יודע שהשרשור הזה מוקדש ל-YES, ובכל זאת רציתי לשאול לגבי הנתונים של הוט (תמונה+סאונד) בערוצי ה-HD
אבל גם כאשר יש כבר פס קול רב ערוצי, זה תמיד נשמע לי חלש ונחות יותר, לעומת סרטים/סדרות המגיעים ממקורות "אחרים", שלא לדבר על דיסק בלוריי מקורי!
ואיך אתה בודק את ה bitrate של הערוץ hd של yes?mbd כתב:אני מצרף לך 4 תמונות 2 תמונות של BITRATE של 2 ערוצי HD מחבילת הלווין הפולנית.
ועוד 2 תמונות של BITRATE של 2 ערוצי HD של YES . ערוץ ספורט וערוץ סרטים.
בדוק את ההבדלים ב BITRATE ותפנים על איזה *** אתה משלם כל כך הרבה כסף.
ד.א. החבילה הפולנית היא לא עם האיכות הטובה ביותר אבל גם זה מספיק כדי להבין.
...
- mbd
- חבר מביא חבר

דרך הממיר שלי כמובן.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
העתיד של יס לדעתי הוא להגיד תודה ושלום ללויין ולעבור לשדר דרך תשתית הסיבים האופטיים של IBC. האפשרויות בלתי מוגבלות. אין סוף ערוצי HD באיכות הגבוהה ביותר, עלויות קטנות בהרבה וכולי.
- mbd
- חבר מביא חבר

זה כבר תלוי בעיקרון ב 2 דברים 1. הזרמת ה SOUND ע"י HOT . והדבר השני זה יכולות הפיענוח של הממיר.bariko כתב:שלום,
אבל גם כאשר יש כבר פס קול רב ערוצי, זה תמיד נשמע לי חלש ונחות יותר, לעומת סרטים/סדרות המגיעים ממקורות "אחרים", שלא לדבר על דיסק בלוריי מקורי!...
לדוגמא כשאני צופה בערוצים עם DD 5.1 דרך צלחת לווין פרטית וממיר לוויני טוב אז ה SOUND נשמע מצוין
ואפשר לראות שה PRE/PRO מפענח 5.1 .
- mbd
- חבר מביא חבר

לדעתי כבר תקופה ארוכה ש YES מחפשים פלטפורמה חלופית ללווין בצורתו הנוכחית. יש להם הרבה מגבלות שלride כתב:העתיד של יס לדעתי הוא להגיד תודה ושלום ללויין ולעבור לשדר דרך תשתית הסיבים האופטיים של IBC. האפשרויות בלתי מוגבלות. אין סוף ערוצי HD באיכות הגבוהה ביותר, עלויות קטנות בהרבה וכולי....
יכולות שידור דרך "עמוס" כולל העלויות הגבוהות לכל TP והדחיסה האיומה במיוחד ב HD בזמן שכל התעשיה
משדרת ב HD וחלקם ב 3D ועכשיו יחלו לשדר ב 4/8K . כרגע YES דורכים במקום ואפילו הולכים אחורה כיוון
שכל ערוץ שהם מוסיפים גורע באיכות הכללית של השידור.כך שאין להם ברירה והם חיבים למצוא תחליף .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
mbd כתב:......
זה כבר תלוי בעיקרון ב 2 דברים 1. הזרמת ה SOUND ע"י HOT . והדבר השני זה יכולות הפיענוח של הממיר.
לדוגמא כשאני צופה בערוצים עם DD 5.1 דרך צלחת לווין פרטית וממיר לוויני טוב אז ה SOUND נשמע מצוין
ואפשר לראות שה PRE/PRO מפענח 5.1 ....
כן, אבל השאלה איך זה בהוט, ומה הם נתוני ה- bitrate של הוט בהשוואה ל-yes, לווינים פרטיים וכן סרטי בלוריי מקוריים, או סדרות שמגיעים משחרורים איכותיים כדוגמת web-del
- mbd
- חבר מביא חבר

בעיקרון ה BITRATE של HOT גבוה יותר [טוב יותר] מאשר של YES וזה בולט יותר לעין ככל שהאיכות ירודה
יותר [SD] לעומת זאת ב HD ההבדל לא כל כך משמעותי למרות שגם כאן קיים הבדל לטובת HOT .
כל זה מהסיבה הפשוטה . 2 החברות מקבלות כמעט את כל התכנים מאותם ספקים דרך הלווין אבל בעוד
ש HOT מעבירים את האותות ישירות ללקוחות דרך הכבלים YES חייבים להעלות את האותות שהתקבלו
ללווין עמוס כששם מסיבות שונות [בעיקר כלכליות] דוחסים אותם בצורה רצחנית ורק אז הלקוחות יכולים
לקלוט את האות המשודר מעמוס.
אבל ה BITRATE הרבה פחות טוב מאשר צלחת פרטית . BLU RAY .והרשת [כמובן אם הקובץ באיכות טובה]
יותר [SD] לעומת זאת ב HD ההבדל לא כל כך משמעותי למרות שגם כאן קיים הבדל לטובת HOT .
כל זה מהסיבה הפשוטה . 2 החברות מקבלות כמעט את כל התכנים מאותם ספקים דרך הלווין אבל בעוד
ש HOT מעבירים את האותות ישירות ללקוחות דרך הכבלים YES חייבים להעלות את האותות שהתקבלו
ללווין עמוס כששם מסיבות שונות [בעיקר כלכליות] דוחסים אותם בצורה רצחנית ורק אז הלקוחות יכולים
אבל ה BITRATE הרבה פחות טוב מאשר צלחת פרטית . BLU RAY .והרשת [כמובן אם הקובץ באיכות טובה]
ואיך אתה בודק את ה bitrate בממיר של yes? את זה לא הבנתי ואתה צודק באמת ב hd אין הבדל גדול לעומת הוט אבל ב sdmbd כתב:בעיקרון ה BITRATE של HOT גבוה יותר [טוב יותר] מאשר של YES וזה בולט יותר לעין ככל שהאיכות ירודה
אבל ה BITRATE הרבה פחות טוב מאשר צלחת פרטית . BLU RAY .והרשת [כמובן אם הקובץ באיכות טובה]...
דווקא יש הבדל ענק ועוד משהו אמרו פה ש ב vod האיכות היא 720p (כמובן ל hd אני מתכוון) ובערוץ הרגיל כמו לדוגמא ערוץ yes oh
אז שם זה באיכות 1080i זה נכון? והאם יש יותר או פחות bitrate ב vod? או שזה אותו bitrate?
- mbd
- חבר מביא חבר

אני לא בודק עם הממיר של YES . בודק עם ממיר לווין פרטי.
ערוץ YES OH משודר 1080I ואיכות ה BITRATE דומה מאוד ל VOD .בין 5.5 ל 6.2
ערוץ YES OH משודר 1080I ואיכות ה BITRATE דומה מאוד ל VOD .בין 5.5 ל 6.2