TP-LINK של הוט לא מחזיק L2TP ב30 מגה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
gnr_tb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46

שליחה

כן הורדתי בסוף פלאגין של שרת FTP לראוטר ועשיתי את הקבצים במחשב והעברתי, ישבתי על זה כמה שעות וכל הזמן שניסיתי להריץ הייתי מקבל שגיאה שאי אפשר לקרוא את הקובץ... בסוף מסבתר שהייתי צריך ENCODING של לינוקס שזה UTF-8, וכשסדרתי את זה קיבלתי שגיאה חדשה שהוא לא מוצא ספרייה bin\sh למרות שלא שיניתי שום דבר בסקריפט...
בסוף ניסיתי שוב להוריד את הxl2tpd (נתמך בGUI , מוסיף אפשרות שפותחים ממשק חדש לL2TP) והוא עובד ! :lol:
אני חושב שיש לו בעיה, הוא יכול להתחבר רק כשעושים REBOOT לראוטר, אם מנתקים אותו ומנסים פשוט להתחבר עם הכפתור CONNECT זה לא יכול להתחבר.
בכל אופן בינתיים UPTIME של 9 וחצי שעות בלי בעיה של הראוטר ושל הL2TP!
מי שמתעניין גם - אז בתכלס אם יש לראוטר שלכם גרסא שיורדת עם הGUI, אפשר בלי בעיה להתקין את הכל מהממשק הגרפי ולא צריך בכלל להתעסק בSSH\TELNET !
בשביל להתקין את הL2TP כשהראוטר בלי אינטרנט, שמתי חייגן על המחשב והורדתי תוכנה של 100KB (בלי התקנה אפילו), TINY FTP או משהו כזה, פשוט פותחים אותה ובוחרים את התיקייה שלה, ובLUCI איפה שרואים את החבילות המותקנות לוחצים CONFIGURATION ומשנים את הכתובת שיש שם לאייפי של המחשב עם הFTP. מנסים להוריד את הxl2tpd וכל פעם הוא ירשום שחסר קובץ אחר, מורידים אותו מהכתובת שהיה בהתחלה (שמחליפים באייפי של הFTP) ומניחים אותו בתיקיה של הFTP. לוקח ממש 2 דקות לעשות את זה ולא צריך להתעסק בקקי.

gnr_tb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מעדכן , UPTIME של 4 ימים כבר בלי ניתוק, מעבר לבאג שאי אפשר לחבר את החייגן אחרי שמנתקים אותו בלי להפעיל את הראוטר מחדש, עובד הרבה יותר טוב מהפירמוור הישן והחדש של TPLINK. לא מקבל יותר שום PACKET LOSS באותו המשחק ואין ניתוקים.

dvirs12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

מעניין..לאיזה מהירות אתה מגיע אם יורשה לי לשאול..? אני עם 1043ND 30Mbps בMPLS של 014 ונכון לעכשיו אני חושש מL2TP מהסיבות שהוזכרו קודם.. (יש לציין שעם ה12 היה סבבה..)

gnr_tb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

בMPLS היה לי 30.5 יציב בבדיקה של SPEED.HOT.NET.IL וכמעט אותו דבר בשרתים הישראלים של SPEEDTEST.NET, אבל היה איבודי קשר לשניה כל דקה או שתיים
בL2TP אם אני לא טועה היה לי בהתחלה 29-30 יציב כל הזמן, אבל מאז שהיה טכנאי ואמר שצריך להחליף את הכבל בין הבית לארון ברחוב והתעסק בארון, זה בין 15 ל30. עוד לא החליפו לי את הכבל.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”