מבקש המלצה לנגן + IE ב 1500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241

שליחה

אז בסופו של דבר העדפתי את הביקורות הרבות החיוביות על הDN-1000 מנסיונם של אנשים, ולא ללכת על ה2000 -שעל הנייר אמור להיות יותר טוב- אך לא ראיתי עדיין שום חוו"ד.

לגבי הנגן - אמנם כאן בפורום יש העדפה די בולטת של הDX50 על פני הX3 אך אחרי עוד קצת קריאה ברשת העדפתי בכ"ז להזמין את הX3.

את ההזמנה ביצעתי מ mp4nation וזה עלה לי 400$.

כעת נותר להמתין ב(חוסר) סבלנות ולראות מה עוד יתווסף למחיר זה.

תודה לכולם (f) (b)

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411

שליחה

תתחדש
אשמח אם תעדכן כאן מה היו העלויות הנוספות .

אני שוקל גם קניה משם.
תודה.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

אני מבין שאני קצת מאחר אבל אם זה לא מפריע לך להסתובב עם משהו צמוד לטלפון אז HTC One תומך ב USB Audio ותוכל בעקרון להשתמש ב DAC מגבר עם הטלפון.
זה ברמה דומה או מעל לנגן יעודי מבחינת איכות כאשר מדובר על סכום דומה וניתן לשימוש עם כל התוכן מהטלפון כולל יוטיוב וכל נגני המדיה של המכשיר הניד ובנוסף גם עם מחשב.

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מעט מבולבל - האם לשנות את ההזמנה?

שליחה

אכן קצת איחרת מאחר וכבר הזמנתי, אך זה נראה רעיון מעולה. הרי ממילא אני תמיד עם הסמארטפון ובו יש את היתרונות של אינסוף ממשקי הנגנים השונים כולל משיכת אינפורמציה מהרשת בלייב של תמונות אלבום ומילים.

עכשיו אני אובד עיצות..
האם לפנות אליהם ולשנות את ההזמנה - זה 20$ פחות. :? ??

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808

שליחה

שנייה, יש לך סמארטפון עם אפשרות של חיבור DAC?

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כן. יש לי HTC ONE.

[img2=550x391]http://fiio.com.cn/UploadFiles/main/Ima ... 161310.jpg[/img2]

http://fiio.com.cn/products/index.aspx? ... 0049935442

עכשיו אני אוכל כאפות על עצמי אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהזמנת הנגן ולא את הAMP/DAC הזה.

לא יודע אם לבקש מהם לשנות את ההזמנה.

אשמח לעזרה.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם זה באמת עובד כמו מחשב, אז ברור שעדיף לך לקנות מגבר משולב DAC...

הUD110 שלי (50$) נשמע הרבה יותר טוב מהנגן colorfly C3 שהיה לי, וממה מה שאמרו לי, לC3 יש סאונד זהה לDX50 אבל קצת פחות טוב. ושאני חושב על זה, אתה לא באמת צריך מגבר, לכן הUD110 יספק אותך...

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255

שליחה

הבאג של הdx50 ממש לא מורגש כמו שעשו עליו רעש וצילצולים (מה שכתבתי זה היה עוד לפני שקניתי אותו) הבאג היה יותר בעייתי בגירסאות הקודמות ועכשיו זה קורה לפעמים אחרי שהוא נינעל.
וה dx50 כמעט את כל מי ששאלתי הוא הרבה יותר טוב מהfiio x3 מכל הבחינות שזה כולל מבנה,סאונד וממשק משתמש.

אבל לדעתי תלך על מה ש mikel1999 הציע לך "ud110" יש עליו ביקורות מאד טובות,רק כדאי לך לברר איך השילוב שלו עם ה dunu כי אם כן אז אין יותר טוב מזה,לדעתי מבחינת נוחות עדיף אותו עם הנייד שלך מאשר טלפון נייד (שגם ככה בדרך כלל עליך)+נגן.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

אני יכול לאשר שה- HTC One עובד עם ה-HRT MicroStreamer בשילוב עם מתאם USB 2GO בלי שום בעיה! (Y)

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mikel1999
תודה על התייחסותך אך למעשה כפי שכתבתי כבר הזמנתי את הDN-1000 יחד עם הX3 אך ההתלבטות פתאום הייתה רק האם לשנות את ההזמנה מהם ולהחליף את הX3 לE18 בהתחשב בכך שיש לי סמארטפון HTC ONE תומך USB OTG וכך אוכל להנות מכל העולומות.

בינתיים החלטתי להשאיר את ההזמנה כפי שהיא עם הX3.

אמנם ככל הנראה מבחינת SQ יש עדיפות לE18, אך הוא גם גדול יותר מהX3, וענין הצמדת הE18 לHTC שנראית לי מסורבלת ולא ממש נוחה לנשיאה בכיס כשהם צמודים ומחווטים יחד.

אני לא מסתובב עם תיק ואני די הרבה שולף את הסמארטפון מהכיס לקריאת/כתיבת מייל/הודעה/שיחה, כך שזה פחות פרקטי עבורי.

נגן קומפקטי בכיס השני מתאים לצרכיי יותר, ולשימוש כDAC USB למחשב החל מקושחה 2.05 הX3 בעצמו יכול לשמש ככזה.

נראה לי כי עבור צעד ראשון לגמרי בעולם האוזניות זו התחלה טובה..

תמיד ניתן להשתדרג בהתאם לצורך או הרצון.

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מכרתי את ה dx50 ומתחיל להתחרט,הבנאדם שקנה ממני שמע את ה dx100 אצל חבר שלו ואמר שהוא מחפש משהו זול יותר עם צליל דומה,סיפר לי ששמע גם את colorfly c4 ולא התחבר לסאונד, בא איתו עם ה iriver h340 ו hifiman he601 החדש שהזמין מחו"ל וחשב שירגיש הבדל ענק בינו לבין ה iriver והתאכזב שההבדל הוא מזערי.
אמר לי מראש שלא בטוח שהוא קונה ממני והפעם הוא רוצה לשמוע לפחות רבע שעה לפני שהוא קונה,כבר הייתי בטוח שהוא לא יקנה אבל הופתעתי,רק חיבר את האוזניות שלו שמע בהם 10 דקות והוציא לי את המזומנים,אמר לי שזה בדיוק הנגן שהוא חיפש הבדל יומם ולילה בינו לבן הiriver,אמר לי הdx50 מדהים,אל תהיה להוט על נגנים יקרים ותברר עוד על ה dx90 לפני שאתה הולך עליו.
בקיצור הכניס לי ספקות על ה dx90 ולבינתיים אני מרגיש שהאוזניות שלי איבדו חיים עם הגלקסי. :(

לגבי הfiio x3 משבחים אותו שנשמע טוב יותר מה hifiman he601 אבל אני דווקא לא הייתי הולך עליו בגלל כמה תגובות שליליות על חתימת הצליל שלא כל אחד מתחבר אליו, אבל אם בכל זאת תחליט שכן אשמח לשמוע חוות דעת חיובית (אולי) :wink:
ובמאסדרופ מוכרים עכשיו את ה dunu dnk ב160$(לא כולל משלוח), אז מקסימום אתה יכל לבטל את ההזמנה ולעשות שעורי בית מחדש וברוגע לגבי נגן או dac ועל מה ללכת.

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הדונו אלף שם זה 195$. 180 ו15 משלוח.

אני רק מתחיל בעולם הזה וצריך להתחיל ממשהו.. אם הייתי גרידי הייתי קונה AKG K3003i עם AK240 ב13000 ש"ח אבל נראה לי שהDN-1000+X3 ב1400 שקל לפעם בשבוע שעתיים.. מספיק.
:wink:

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

פעם שעברה היו 50 קונים ככה שאני מאמין שיהיו עוד קונים והמחיר יהיה 160$ אבל שיקול שלך.
בכל מקרה אם החלטת (ולא בלית בררה) גם ההצעה ש mp4nation מציע (פיו+dnk)נשמע נחמד עם השובר הנחה.
נערך לאחרונה על ידי nati8056 ב 24/04/2014 15:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טוב... אז מה שנשאר לי להגיד זה תתחדש :)

אל תשכח לעדכן כשיגיע (:

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Hi

I am very sorry for our delay, the order has shipped today

Thanks

נחמד..

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תתחדש,יש להם אחלה שרות

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הזמנתי כבר עשרות רבות של מוצרים דרך האינטרנט מאתרים שונים ובעיקר מאיביי ואני לא זוכר את עצמי עוקב בדריכות אחרי הטראקינג כמו במקרה זה :lol:

ITEM LODGED INTO TRANSSHIPMENT HUB LOCAL POSTAL AGENT 28/Apr/2014 10:00:08 SINGAPORE
...
יאללה שיגיע כבר :D

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

גם לי זה קרה כשהזמנתי את הdnk מ mp4nation, אם המקרה שלך הוא כמו שלי אז פשוט תקבל יום אחד דואר רשום שהמוצר נמצא בסניף הדואר הקרוב אפילו שבמעקב שלך הוא יראה לך שעדיין המוצר תקוע בסנגפור ואפילו חודש אחרי שאם כן אז נראה לי שאין עוד מה לעקוב.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

nati8056 כתב:גם לי זה קרה כשהזמנתי את הdnk מ mp4nation, אם המקרה שלך הוא כמו שלי אז פשוט תקבל יום אחד דואר רשום שהמוצר נמצא בסניף הדואר הקרוב אפילו שבמעקב שלך הוא יראה לך שעדיין המוצר תקוע בסנגפור ואפילו חודש אחרי שאם כן אז נראה לי שאין עוד מה לעקוב.
...
מקווה שזה יהיה אותו דבר לגבי המשלוח שלי (שעבר חודש מאז שהוא נשלח וכתוב שהוא עדיין לא בארץ)

עוד מישהו כאן קנה משהו מהונג קונג בחודש האחרון?

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449

שליחה

אני מחכה ל 4 משלוחים, ואחד עשיתי אקספרס...

ואז היום אני קורא את זה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4514138,00.html

כנראה שלא יגיעו בקרוב לצערי...:(

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”