אם אתה מקבל מתנה את המקרן קול שאתה רוצה, לא יוצא לך יותר משתלם לקחת את ה-55 כבר? מה כבר ההפרש במחיר?-Tomer- כתב:אז נראה שאלך על 50.... עכשיו השאלה המתחכמת...
יש עכשיו ל LG מבצע שעל קניית 47-50 אינץ מקבלים מערכת קולנוע בייתית ואילו על קניית 55 ומעלה מקבלים מקרן קול הרבה יותר שווה. עזבו את השווה - זה תכלס מה שאני רוצה וצריך - אין לי בבית מקום לשים 5 רמקולים ואת הסאב והמקרן זה פתרון מושלם!
אז נכון שיש לי עיניים גדולות ונכון שמקבלים מתנה וצריך להגיד תודה... (כבר מרגיע את כל התגובות הזועמות שבטח יגיעו)...
אבל איך אני מצליח לארגן שאני קונה 50 ומקבל (אפילו בתוספת תשלום סמלית) את המקרן קול?
יש למישהו רעיון? או לחילופין, מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו בח.י - יבואני LG?...
אני, האישה או החבר שמבין בטלוויזיות... הגודל כן קובע?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
-
-Tomer-
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
ההפרש במחיר לא קריטי... זה פשוט גדול מידי לסלון הפיצי שלי..psibeast כתב:אם אתה מקבל מתנה את המקרן קול שאתה רוצה, לא יוצא לך יותר משתלם לקחת את ה-55 כבר? מה כבר ההפרש במחיר?.........
בנוגע לזה שסמסונג נותנים מקרן קול גם על 47 ו 50... זה הולך להיות הקייס מחר בשיחה איתם.
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
שבוע טוב ידידי היקר.
אל תיתן למתנה המדוברת להוות שיקול משמעותי בהחלטתך ואל תשכח שהמוצר המרכזי פה הוא המסך ולא המקרן קול.
לעניות דעתי אם החלטתך על ה50 אינץ' היא סופית (למרות שאני עדיין חושב שה-55 היא הבחירה הנכונה יותר) תתמקד לחפש את המסך הנכון ביותר עבורך.
אני באופן אישי סבור שברמת המחיר שבה תקבל את ה-LG שהוא מסך מצוין לרוב הדעות ועם Value For Money יוצא מן הכלל טוב, תקבל מסך מסדרה נמוכה יחסית של SAMSUNG .
אל תיתן למתנה המדוברת להוות שיקול משמעותי בהחלטתך ואל תשכח שהמוצר המרכזי פה הוא המסך ולא המקרן קול.
לעניות דעתי אם החלטתך על ה50 אינץ' היא סופית (למרות שאני עדיין חושב שה-55 היא הבחירה הנכונה יותר) תתמקד לחפש את המסך הנכון ביותר עבורך.
אני באופן אישי סבור שברמת המחיר שבה תקבל את ה-LG שהוא מסך מצוין לרוב הדעות ועם Value For Money יוצא מן הכלל טוב, תקבל מסך מסדרה נמוכה יחסית של SAMSUNG .
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
גדול מבחינת אין לך מקום לתלות את זה/לשים את זה על מזנון?-Tomer- כתב:ההפרש במחיר לא קריטי... זה פשוט גדול מידי לסלון הפיצי שלי...........
כי מבחינת מרחק צפיה, אין לך שום בעיה, זה אפילו יראה לך קטן אחרי זמן מה.
-
-Tomer-
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
גדול מבחינת שלום בית עם האישה... אם אני מביא 55 לסלון, אני אשן עם הטלוויזיה במרפסת... שזה לא רעיון כזה רע...psibeast כתב:גדול מבחינת אין לך מקום לתלות את זה/לשים את זה על מזנון?......
כי מבחינת מרחק צפיה, אין לך שום בעיה, זה אפילו יראה לך קטן אחרי זמן מה....
שיקי - אתה חבר אמת! לא אזכיר פה את בית הרוחות אך פה אלך עם האישה.
אולי נפרגן בעתיד ב 55 לחדר שינה... שם יש לי 3.70 מרחק והאישה מאשרת.
מסכים איתך לחלוטין בנוגע למתנה.. זה לא שיקול. בכל מקרה אלך על LG...מקווה שאצליח להזיז עניינים בח.י.