התשובות שלך מאוד מוזרות ,מה אתה מצפה שאני ישב רק חודשייםיש לך יותר מדיי סימני שאלה בוא נשאר איתם עוד חודשיים ונראה מה אז.....
זה שאלות פשוטות על הסבר על פעולת מסך , שאתה לא מבין , תנסה להשאיר למי שכן אולי יכול להסביר כיום ולא בעוד חודשיים .

התשובות שלך מאוד מוזרות ,מה אתה מצפה שאני ישב רק חודשייםיש לך יותר מדיי סימני שאלה בוא נשאר איתם עוד חודשיים ונראה מה אז.....

תכתוב לשארפ את מה שכתבת לי מי יודע אולי תחדש להם משהוpopyang4 כתב:התשובות שלך מאוד מוזרות ,מה אתה מצפה שאני ישב רק חודשיים......![]()
![]()
זה שאלות פשוטות על הסבר על פעולת מסך , שאתה לא מבין , תנסה להשאיר למי שכן אולי יכול להסביר כיום ולא בעוד חודשיים ....

תראה כאן מדברים על הטכנולוגיה מדקה 7.popyang4 כתב:התשובות שלך מאוד מוזרות ,מה אתה מצפה שאני ישב רק חודשיים......![]()
![]()
זה שאלות פשוטות על הסבר על פעולת מסך , שאתה לא מבין , תנסה להשאיר למי שכן אולי יכול להסביר כיום ולא בעוד חודשיים ....

טל תכין את השחפ"ץטלHD כתב:תראה כאן מדברים על הטכנולוגיה מדקה 7.......
גם הם אומרים שבסופו של דבר צריך לבחון את השיפור בתיאוריה של 16 מיליון תתי פיקסלים במעבדה.
...

למרות ששארפ נעלמה לפחות מהצד שלנו שמתי עין על הדגם הזה Q+ אבל אתה יודע מה אומרים עד שלא נשמע חוות דעת שום דבר ממה שמבטיח היצרן בהשקות לא רלוונטי בסופו של דבר צריכים לראות נתונים מחוץ למה שהיצרן אומר.טלHD כתב:התלהמות אף פעם לא עשתה עלי רושם...

יצא לשוק בתחילת מרץxdcee3 כתב:לא הבנתי כלום מ-Q
האם צריך לכוון כרטיס מסך ל-4K עם 24F או 25F ?
אם כן 2 הליבות חלשות אם המחשב עושה זאת לראות אינטרנט 4K עם 24F זה נמוך מידיי ומתסקל
איזה תקן צבעים המסך עובד 4:4:4 או 4:2:0 או 4:2:2 ?
כמה צבעים ?
עדיין לא מצאתי ביקורת מקיפה עם ציונים למסך ?...

מי שאל בכלל מתי יצא המסך ? זה גם כתוב בכל השרשוריצא לשוק בתחילת מרץ
הq+ הוא תוספת של עד כמה מיליוני פיקסלים מעבר לhd שיש כיום.
זה לא מסך 4k טהור. מה שאתה קונה בעצם זה מסך מעבר.
אגב לגבי המעבד גם ב f8000 עם ארבעת הליבות לא מצליח להריץ באופן חלק תכנים של full hd במשקל של 17GB מה שכן זה שהם מדגישים שה hdmi הוא ל2 והתקן של הצבעים הוא הישן מוכיח את כל הסיפור....

תרבות דיון גבוהה ?כדאי להרגע. אנחנו שומרים כאן על תרבות דיון גבוהה....
מה הקשר לשאלתי ? זה לא חדש לימסך 4k לרוב דורש 24fps דרך HDMI 2...
מסכים לא תמיד עובדים על 4:4:4 גם מצאתי המון על 4.2.0 חלק על RGB וחלק על דבר אחרמסכים תמיד עובדים 4:4:4....
עפ"י התקן רק 4.2.0 אין שום המשך כרגע אלה אם יומצא תקן חדש בסגנון ,שכרגע אין בעתיד .למשל HDMI 2 תומך כרגע רק ב 4:2:0 וישופר רק בהמשך...
.מספר הצבעים מעל 10 ביט חסר משמעות שכן אין כיום תוכן מקור מעל 8 ביט עדיין. ההפרש משמש לשיפור על ידי עיבוד ולכן מעל 10 ביט זה כבר לא ממש משנה...

xdcee3תרבות דיון גבוהה ?
אדם שענה לי תחת השפעה של תרופות או סמים , אוסף שטויות כאלו ,הייתי קובר את עצמי מרוב בושה .
מה הקשר לשאלותי ?
אלי עוד מגיעים בתלונות ?...