freedom_I'll כבר הקדים אותי אז רק אחזק שוב את דבריו.doc-oren כתב:למה המסקנה הזויה?
...
אני די זוכר איך HD800 שלי נשמעו מכרטיס אונבורד, alc883 אמנם. הצליל היה אנמי, לא מפוקס, אולי קצת יותר טוב מהhd595 בלחץ. השיפור שששמעתי אפילו דרך DAC כניסה כמו הamb gamma1 היה מוחשי לגמרי לאוזניי, זה ממש לא הבדלים של אופי ala ניואנסים של הבדלים בין אינטרקונקטים, אלא הבדלים קונקרטיים בפרמטרים מובחנים כמו של transients, הפרדה מרחבית, דינאמיות של מאקרו ומיקרו, you name it.
נכון, לא חסר ביקורות סלחניות, מתייפייפות וגרוע מכך, מאמרים שיווקיים במסווה של ביקורת. מה לעשות, צריך לברור ולסנן את הפנינים מהבוצה, בעדיפות לחוו"דים של משתמשים בפורומים שיודעים להעביר את מה שהם שומעים בצורה עניינית כמה שניתן. וזה הרבה יותר מעניין אותי מאשר להתעמק במדידות שאולי מעניינות עטלפים, כאשר זה מגיע להערכת ציוד אלקטרוני לפחות.
אז אם אתה באמת רוצה להאמין שכל מה שמעבר לכרטיס אונבורד, אפילו הרפרנס של היום, זה פלסבו אז by all means. אני חושב שזה הרבה יותר מעניין להשתמש באוזניים כדי להגיע להחלטה כזו, וכן מבחן עיוור עשוי כהלכה זה אולי הדרך האידיאלית להשיג זאת.