מישהו כאן וויתר לגמרי על Hot/Yes לטובת XBMC?
אני יכול לייעץ לך בענייני תשתית... קראתי לטכנאי מצוין... שהעביר לי תשתית קווית (כבל רשת) דרך הצינורות של החשמל.
נפטרתי אחת ולתמיד מהצורך לחבר מחשב רגיל לרשת באמצעות חיבור אלחוטי, ההבדל באיכות עצום.
כמובן שעדיין יש רשת אלחוטיתף עבור הנייד, אייפד, סלולריים וכו' , אבל אלה פחות קריטי לגביהם החיבור המהיר.
האם הדונגלים של אנדרואיד יכולים להתחבר לאינטרנט חוטית? האם ה- Raspberry PI יכול להתחבר חוטית?
נפטרתי אחת ולתמיד מהצורך לחבר מחשב רגיל לרשת באמצעות חיבור אלחוטי, ההבדל באיכות עצום.
כמובן שעדיין יש רשת אלחוטיתף עבור הנייד, אייפד, סלולריים וכו' , אבל אלה פחות קריטי לגביהם החיבור המהיר.
האם הדונגלים של אנדרואיד יכולים להתחבר לאינטרנט חוטית? האם ה- Raspberry PI יכול להתחבר חוטית?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני מקוה מאוד שהוא לא עשה את זה דרך צינורות החשמל אלא דרך צינורות אחרים בבית (טלפון, כבלים וכו), אחרת זה מסכן את כל בני הבית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני בטוח שהרבה אנשים יכולים לשאול את עצמם היום כמה אחוז מהזמן הם רואים היום ערוץ 1, 2 ו 10 וכמה אחוז הם רואים את שאר הערוצים...
התוצאות מפתיעות.
התוצאות מפתיעות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
את הכבלים עזבתי לפני שנים רבות. יש לי צלחת לוויין ממונעת, סטרימר, אינטרנט ואני קונה סרטים ב-DVD. בשביל לראות את אייל שני מלרלר על חציל ופוקצ'ה, לא צריך לשלם. דווקא אני אוהב את ערוץ 1. אבל כשיש לי זמן פנוי בנחת, אני אוהב לשמוע תקליטים. אולי פעם אשקיע בטלוויזיה טובה. בשביל היפה והחנון או תוכן מסחרי במסווה של כתבות צרכנות, לא צריך להשקיע כל כך הרבה.
דני בלר
אין תכנים בעברית, יש את הערוצים האלו מכל מיני מדינות בisralive של בניomri_ro כתב:נצל"ש
עיקר התכנים שאני רואה הם ערוצי ההיסטוריה/דיסקברי/NG
האם יש אפשרות לראות אותם באינטרנט(עם תרגום בעיברית)?...
ולגבי הדיון:
יש כמה תנאים שחייבים להתקיים בשביל להתנתק:
1-אנגלית בינונית +.
2-יכולת טכנית גבוהה יחסית לאוכלוסיה
3-סבלנות להתעסק עם תקלות והגדרות שמשתנות.
להתקין RPI זה מרגיז גם למבין שמבין, כנ"ל אנדרויד וכו'
להתחיל לחבר מחשבים ליד הטלוויזיה ולמצוא מארזים קטנים גם לא סטנדרטי.
שלא לדבר על התוכנות המסורבלות .
לדואפול אין מה לדאוג - רוב הלקוחות ישארו עם ממיר כנראה רק בשביל ה VOD או ערוץ נשיונל גאוגרפיק או שידורי ספורט- מי שיכל להסתפק בעידן פלוס כבר עזב.
הפורום הזה מטעה כי הוא מאגד אנשים עם יכולות ואהבה לשטויות האלו-כלל האוכלוסיה (אמא ,אחות,אח)
ישארו עם הוט\יס
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לא מבין מה הגיחוך על השימוש ב-DVD, תקליטים ותקליטורים ואפילו קלטות וידאו. כן, הכוננים של 4 טרה כשקורסים הם ממש אמינים... יש לי בבית תקליט של חברת קולומביה משנת 1898, שעובד. לעומתו, כונן של WD קרס לי ואין עליו אחריות. אגב, DVD רגיל לא עושה רעש.
באשר לצפיה בתכנים: אני דובר ארבע שפות ברמה של שפת אם: אנגלית, עברית, ספרדית ואיטלקית, בנוסף לידע בינוני בצרפתית, גרמנית ומבין ערבית. YOUTUBE מלא בתכנים של ערוץ ההסטוריה, חלקם באיכות טובה מאוד.
שוב, כשיש לי זמן להרגע, אני שם תקליט. עם מגבר מנורות.
באשר לצפיה בתכנים: אני דובר ארבע שפות ברמה של שפת אם: אנגלית, עברית, ספרדית ואיטלקית, בנוסף לידע בינוני בצרפתית, גרמנית ומבין ערבית. YOUTUBE מלא בתכנים של ערוץ ההסטוריה, חלקם באיכות טובה מאוד.
שוב, כשיש לי זמן להרגע, אני שם תקליט. עם מגבר מנורות.
דני בלר
מסכים עם הדברים.o2ri כתב:אין תכנים בעברית, יש את הערוצים האלו מכל מיני מדינות בisralive של בני......
ולגבי הדיון:
יש כמה תנאים שחייבים להתקיים בשביל להתנתק:
1-אנגלית בינונית +.
2-יכולת טכנית גבוהה יחסית לאוכלוסיה
3-סבלנות להתעסק עם תקלות והגדרות שמשתנות.
להתקין RPI זה מרגיז גם למבין שמבין, כנ"ל אנדרויד וכו'
להתחיל לחבר מחשבים ליד הטלוויזיה ולמצוא מארזים קטנים גם לא סטנדרטי.
שלא לדבר על התוכנות המסורבלות .
לדואפול אין מה לדאוג - רוב הלקוחות ישארו עם ממיר כנראה רק בשביל ה VOD או ערוץ נשיונל גאוגרפיק או שידורי ספורט- מי שיכל להסתפק בעידן פלוס כבר עזב.
הפורום הזה מטעה כי הוא מאגד אנשים עם יכולות ואהבה לשטויות האלו-כלל האוכלוסיה (אמא ,אחות,אח)
ישארו עם הוט\יס...
יכול לספר ש"בגללי" רוב המשפחה כבר עובדת עם XBMC וגילו את התכנים האינסופיים.
בנוגע לתכניי עברית... תלוי... תכנים מערוץ 2/10 זמינים כמעט במלואם. כך גם תכנים של ילדים (בוב ספוג/דורה/לולי וכיו"ב) - כל אלה באופן רשמי.
קיימים האתריים הלא רשמיים שמעלים תכנים בעברית שלעיתים זמינים לעיתים פחות.
הגיחוך נאמר בציניות ולא מתוך רצון ללעוג חס וחלילה.beller כתב:לא מבין מה הגיחוך על השימוש ב-DVD, תקליטים ותקליטורים ואפילו קלטות וידאו. כן, הכוננים של 4 טרה כשקורסים הם ממש אמינים... יש לי בבית תקליט של חברת קולומביה משנת 1898, שעובד. לעומתו, כונן של WD קרס לי ואין עליו אחריות. אגב, DVD רגיל לא עושה רעש.
שוב, כשיש לי זמן להרגע, אני שם תקליט. עם מגבר מנורות....
תכניםי של מחשב דורשים גיבוי.
אצלי אישית החומרים (עשרות אלפי שירים) מגובים על פני כמה מחשבים בזמן אמת + גיבוי לכונן חיצוני מעת לעת כך שפוטנמיאל הנזק קיים, אך זניח למדי.
הנוחיות בשימוש כלל אינה ניתנת להשוואה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אצלי המצב הוא כזה
הייתי פעם אחת בהוט ופעם אחת ב-YES - בכל פעם ל-3 חודשי ניסיון שלאחריהם הבנתי שאין לי מה לחפש שם.
זה עוד היה לפני שפרסו את כל אנטנות עידן+ כמו שצריך בארץ. בכל מקרה, כשנכנס עידן+ לחלוטין לא הרגשתי שאני
צריך הוט או YES.
מה שכן, ברגע שגיליתי את XBMC הרצתי אותו על ATV 2. אח"כ גיליתי את ה-RPI וזה מדהים. פשוט אין מה להשוות.
הדבר היחיד בקטנה שהיה חסר לי זה הקלטה מדי פעם. סידרתי את זה כשהתקנתי את ArgusTV (אגב, כתבתי מדריך,
אעלה אותו בהזדמנות קרובה..).
היום יש לי גם תכנים מהרשת ע"י תוספים, גם תכנים על שרת קבצים (תכלס PC) ואני פשוט מסודר. עידן+ אני רואה דרך
הטלוויזיה עם אנטנה אבל גם יש לי יכולת דרך XBMC כי ה-PC מריץ Argus (יש דונגל שם שקניתי מזמן כשרק התחיל עידן+).
מרוצה עד הגג ועשיתם לי את היום היום עם תוסף הספורט הזה p2p.
התכוונתי לבנות IMAGE חדש של OpenELEC 3.2.3 עם כל התוספים המעניינים שצריך. אם מישהו מעוניין אני אעלה
אותה ל-DRVIE. אגב, מסתובבת פה הודעה שלי איפשהו בפורום שמסבירה איך צורבים IMAGE כזה ב-2 דק' על כרטיס
SD. אין שום צורך בבילבולי מוח - ה-RPI מותקן בקלות
.
זה עוד היה לפני שפרסו את כל אנטנות עידן+ כמו שצריך בארץ. בכל מקרה, כשנכנס עידן+ לחלוטין לא הרגשתי שאני
צריך הוט או YES.
מה שכן, ברגע שגיליתי את XBMC הרצתי אותו על ATV 2. אח"כ גיליתי את ה-RPI וזה מדהים. פשוט אין מה להשוות.
הדבר היחיד בקטנה שהיה חסר לי זה הקלטה מדי פעם. סידרתי את זה כשהתקנתי את ArgusTV (אגב, כתבתי מדריך,
אעלה אותו בהזדמנות קרובה..).
היום יש לי גם תכנים מהרשת ע"י תוספים, גם תכנים על שרת קבצים (תכלס PC) ואני פשוט מסודר. עידן+ אני רואה דרך
הטלוויזיה עם אנטנה אבל גם יש לי יכולת דרך XBMC כי ה-PC מריץ Argus (יש דונגל שם שקניתי מזמן כשרק התחיל עידן+).
מרוצה עד הגג ועשיתם לי את היום היום עם תוסף הספורט הזה p2p.
התכוונתי לבנות IMAGE חדש של OpenELEC 3.2.3 עם כל התוספים המעניינים שצריך. אם מישהו מעוניין אני אעלה
אותה ל-DRVIE. אגב, מסתובבת פה הודעה שלי איפשהו בפורום שמסבירה איך צורבים IMAGE כזה ב-2 דק' על כרטיס
SD. אין שום צורך בבילבולי מוח - ה-RPI מותקן בקלות
Re: אצלי המצב הוא כזה
לך על זה - תרגיש חופשיvoguemaster כתב: התכוונתי לבנות IMAGE חדש של OpenELEC 3.2.3 עם כל התוספים המעניינים שצריך. אם מישהו מעוניין אני אעלה
SD. אין שום צורך בבילבולי מוח - ה-RPI מותקן בקלות.
...
גם לי יש מחשב ראשי עם ארגוס ועידן + שאליו מתחבר ה-RPI המדהים. אחרי OC הוא עובד ממש כמו מחשב.
voguemaster, gvooli:
אתה מרוצה מממשק ההקלטות בXBMC?
איך אתה רואה הקלטות לפי תוכניות (לפי שם תוכנית)
איך אתה מוחק?
אני מוצא שבXBMC זה מאוד מנוון, כן יש טלוויזיה אבל בשום פנים ואופן אין אפשרות להשוות את זה לSAGETV ולממשק שם.
אשמח לשמוע איך אתה משתמש בLIVETV
אתה מרוצה מממשק ההקלטות בXBMC?
איך אתה רואה הקלטות לפי תוכניות (לפי שם תוכנית)
איך אתה מוחק?
אני מוצא שבXBMC זה מאוד מנוון, כן יש טלוויזיה אבל בשום פנים ואופן אין אפשרות להשוות את זה לSAGETV ולממשק שם.
אשמח לשמוע איך אתה משתמש בLIVETV
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני עזבתי את יס לפני שנתיים ועברתי ללווין.
לא מצטער לרגע.
יש סרטים, יש ספורט בלי סוף ויש ערוצים לילדים.
אומנם זה לא חינם לגמרי, אבל הרבה הרבה יותר זול(600 לשנה)
לא מצטער לרגע.
יש סרטים, יש ספורט בלי סוף ויש ערוצים לילדים.
אומנם זה לא חינם לגמרי, אבל הרבה הרבה יותר זול(600 לשנה)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם