שרשור תגובות: מטען USB לקיר של חברת וויסבורד
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
ח"ח על הסקירה, יופי של מוצר, מחיר הזוי...
אח שלי יישם משהו דומה בביתו, קנה את השקעים מאיביי, מחיר שונה לגמרי. אוכל לברר איתו אם זה מעניין מישהו.
אח שלי יישם משהו דומה בביתו, קנה את השקעים מאיביי, מחיר שונה לגמרי. אוכל לברר איתו אם זה מעניין מישהו.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
1: חשבו על זה קודם...gkatz כתב:2 דברים:
1. מדהים! או יותר נכון. איך לא חשבו על זה קודם
2. 150 שקלים????? פחחחחחחחחחחחחח. בהצלחה למצוא את הפראייר....
מקודם היה ניתן לחבר שנאי אלקטרוני מאחורי שקע חשמל וחיבורו לשקע USB סטנדרטי לפאנל... מכוון שזהו מוצר שבנוי למעשה משני חלקים, הוא אינו מאושר מבחינת תו תקן... כאשר חברה גדולה מאחדת את זה ללוח אחד ומראה למכון התקנים את נתח שוק שהמוצר יכול לקבל, האישור יגיע מאוד מהר...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
JEXY,
המטרה הייתה להראות כי יש צורך להחליף את הפלסטיקה בתוך מודול 55 לאחר, לאו דווקא למה שהצגתי.
השקע הדו-פיני של וויסבורד הוא היחידי בארץ מסוגו בעל תו תקן ישראלי.
בנוגע למו"מ למודולים אחרים, אפילו וויסבורד בעצמם לא מודעים לזה (מידע שהתקבל מהם).
המטרה הייתה להראות כי יש צורך להחליף את הפלסטיקה בתוך מודול 55 לאחר, לאו דווקא למה שהצגתי.
השקע הדו-פיני של וויסבורד הוא היחידי בארץ מסוגו בעל תו תקן ישראלי.
בנוגע למו"מ למודולים אחרים, אפילו וויסבורד בעצמם לא מודעים לזה (מידע שהתקבל מהם).
לפי מה שידוע לי שקעי USB קיימים כבר כמה שנים בתצורה המודולרית (סדרת גוויס קורוס וסדרת ניסקו סוויץ) וכן גם לסדרת סוויץ של ניסקו קיים שקע דו פיני בעל תו תקן ישראלי.
באופן כללי אני מסכים שהמחיר באמת לא מצדיק כי זה אמור לעלות כמה עשרות שקלים ולא יותר
שאלה: האם השקע דורש הספק במצב שלא מטעינים בו? יכול להיות מצב שכן ואז כל העניין לא משתלם.
באופן כללי אני מסכים שהמחיר באמת לא מצדיק כי זה אמור לעלות כמה עשרות שקלים ולא יותר
שאלה: האם השקע דורש הספק במצב שלא מטעינים בו? יכול להיות מצב שכן ואז כל העניין לא משתלם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כרגע ניתן לקנות בצורה מקוונת את ההתקן דרך אתר orsale.
orenttrr,
ההתקן צורך 0.4W בזמן המתנה. זה שקול לפי מחיר קוט"ש חשמל להיום לעלות שנתית של קצת מעל ל- 2 ש"ח.
שקע הדו-פיני של GEWISS חסר תקן, אני מניח שהדבר נובע בשל האפשרות שלו לקבל תקעים מסוג Type A & Type L כפי שניתן לראות בתמונה למטה. ייתכן וקיימים שקעי דו-פיני אחרים למותג זה כן בעלי תקן, אך לא ידוע לי. אם ידוע לך, נא הצג.
orenttrr,
ההתקן צורך 0.4W בזמן המתנה. זה שקול לפי מחיר קוט"ש חשמל להיום לעלות שנתית של קצת מעל ל- 2 ש"ח.
שקע הדו-פיני של GEWISS חסר תקן, אני מניח שהדבר נובע בשל האפשרות שלו לקבל תקעים מסוג Type A & Type L כפי שניתן לראות בתמונה למטה. ייתכן וקיימים שקעי דו-פיני אחרים למותג זה כן בעלי תקן, אך לא ידוע לי. אם ידוע לך, נא הצג.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחלה, אבל דיברתי על Gewiss. אם יש גם לשקע של ניסקו תקן, אז מעולה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
קראתי את הכתבה..ziv_r כתב:of1978,
הכל מוסבר בכתבה במידה וקוראים אותה....
מצטער לא השתכנעתי שאני צריך את זה במיוחד כשאתה לא יודע לאן הטכנולוגיה תתפתח ואז אולי תצטרך להחליף את השקע
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

of1978,
רשמת מוקדם יותר כי לא הבנת את היתרונות והם מוסברים בכתבה, עכשיו מתברר כי פשוט לא השתכנעת - זה משהו אחר וזה בסדר גמור, כי אין ממטרת הכתבה לשכנע, אלא להסביר.
לגבי "לאן הטכנולוגיה תתפתח", מחברי USB ישארו איתנו עוד הרבה שנים וגם לא נראה בעתיד הקרוב שום אלטרנטיבה.
רשמת מוקדם יותר כי לא הבנת את היתרונות והם מוסברים בכתבה, עכשיו מתברר כי פשוט לא השתכנעת - זה משהו אחר וזה בסדר גמור, כי אין ממטרת הכתבה לשכנע, אלא להסביר.
לגבי "לאן הטכנולוגיה תתפתח", מחברי USB ישארו איתנו עוד הרבה שנים וגם לא נראה בעתיד הקרוב שום אלטרנטיבה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

puma1,
ראינו מוצרים כאלו כבר לפני 2-3 שנים ב- CES, כולל אפילו TV אלחוטית לגמרי, אך חוץ מאותו מוצר בודד, לא ראינו שום הכרזה בתחום, פיתוח או הצגה של מוצרים כאלו.
ראינו מוצרים כאלו כבר לפני 2-3 שנים ב- CES, כולל אפילו TV אלחוטית לגמרי, אך חוץ מאותו מוצר בודד, לא ראינו שום הכרזה בתחום, פיתוח או הצגה של מוצרים כאלו.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא ראינו נוכחות שלהם ב- CES ואם לא נראה נוכחות שלהם ב- MWC 2014 אשר חל שבוע הבא, לא הייתי מצפה בקוצר רוח.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חברת וויסבורד מאפשרת הנחה של 20% לחברי HT דרך אתר orsale, יש להזין לאחר הוספת המוצר לסל הרכישה את קופון ההנחה htmag.
גירסא לתיבה עגולה (55)
בקרוב יוצאת גירסא חדשא המתאימה להתקנה בתיבה 55 (קופסא עגולה)
ראו קישור באתר ה FACEBOOK של החברה :
https://www.facebook.com/waisbordelectr ... n=timeline
ראו קישור באתר ה FACEBOOK של החברה :
https://www.facebook.com/waisbordelectr ... n=timeline
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag