ZBOX-ID83-U Zotac מול Intel NUC D34010WYK או אופציה אחרת?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
eran85z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

toxin כתב:ואיפה הוא יאחסן את כל מה שהוא מוריד?
...
NAS. או שאם העבודה מול הNAS בעייתית, הוא יכול לחבר בנוסף HDD חיצוני דרך USB
נערך לאחרונה על ידי eran85z ב 11/02/2014 17:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 83
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

toxin כתב:לא קראת מה הצרכים שלו. הוא רוצה לקרוא את התכנים מתוך הארד דיסק פנימי. איך SSD 60 גיגה יעזור לו?
...
התבלבלתי עם תשובה של ארז לגבי ה NAS שלו :-)
המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

frenkelya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

אגב, אם כך ומכיוון שSSD עדיין יחסית יקרים - לא ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על כרטיס זיכרון של 32 גיגה(שהוא פלאש מן הסתם) שיהיה תמיד בסלוט המתאים בZOTAC ולנצל את החיבור SATA לדיסק פנימי רגיל של 500GB שיחזיק את כל המדיה (הסרטים, התמונות והמוסיקה)?
(בהנחה שאין צורך בשימוש בחריץ של הכרטיס זיכרון)

eran85z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

אתה מתכוון לBOOT מדיסק און קי? זה אפשרי אבל תקבל ביצועים פחות טובים מאשר SSD שיושב על SATA3.

frenkelya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

אני מתכוון לBOOT מכרטיס זיכרון (לא USB) שיושב קבוע בתוך הסלוט של כרטיסי הזיכרון (SD)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #26 

בעיקרון זה אפשרי, אבל לדעתי המערכת תהיה איטית. צריך גם לבדוק בביוס של המחשב אם יש אפשרות לBOOT מתוך ה SD.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #27 

היי, אני רכשתי את הנוק - 4010wyk. אין באמת כזה בלאגן בכמות האפשרויות של הנוק... להיפך זה דיי מסודר.

http://www.intel.com/content/www/us/en/ ... rview.html

יש 3 משפחות: 1ץ מבוסס סלרון, 2. מבוסס דור 3 של המעבדים 3. מבוסס דור 4.
אם נתעלם מאופציה אחת ושתיים הרי שבאופציה שלוש אתה יכול לבחור מעבד i3 או i5 עם או בלי אופציה ל - HDD פנימי (הדגמים שמסתיימים ב - H מאפשרים להוסיף HDD פנימי 2.5).

אני רכשתי את הדגם 4010WYK, מריץ עליו XBMC על openelec מתוך DOK. למעט בעיה במערכת הפעלה שמדי פעם נתקעת ביציאה מתכנים שמוזרמים מהאינטרנט אבל זה שולי ונדיר מאוד העסק פשוט עובד מעוללללללהההה. אני מאוד מרוצה ואפילו הבוס מאוד מרוצה.

הוא מריץ בקלות תכנים של 720\1024, לא מתחמם בכלל, לא מרעיש, קטן. בקיצור אחלה דבר.
אצלי ההזרמה מתבצעת ישירות מתוך הארד דיסק שמחובר לראוטר ל - USB. עומד מצוין, אין גמגומים ורץ חלק (בעתיד הקרוב נעדכן ל - NAS).

העליתי סקירה קצרה של המערכת פה לאתר:
http://www.hometheater.co.il/vt202631.I ... oxing.html

frenkelya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #28 

תודה לכולם על ההמלצות.
לאחר הבנת הצרכים, בשעה טובה נרכש Zbox ID18 שנראה שיתאים לצרכי ויתן את התמורה המלאה למחיר.
בסופו של דבר מכיוון שהיה לי דיסק SSD של 128 ללא שימוש בבית, החלטתי להשתמש בו ולשמור את התכנים במקום אחר.
(על המערכת מותקן אובונטו + XBMC כרגע).
יש לי NAS בבית שמשמש בעיקר לגיבויים עד עכשיו אז השאלה היא כזו -
או שאשתמש בו לאחסון התכנים (הבעיה היא שאני חושב שהוא מתנתק לפעמים או שהרשת מפסיקה לזהות אותו עד שאני מאתחל אותו - מה שיכול לסבך את אשתי קצת בתפעול) או שאחבר דיסק חיצוני בנוסף (יש לי כמה כאלה ללא שימוש בבית).
השאלה היא כזו -
האם חיבור USB מספיק להרצת תכני HD.
האם יציאת הEsata של הID18 מספק גם מתח - כלומר power esata ואז אני יכול לרכוש כבל כזה:

ולחבר כל כונן 2.5 שארצה דרך היציאה החיצונית?
אשמח לרעיונות נוספים
(-:

eran85z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

frenkelya כתב:תודה לכולם על ההמלצות.
לאחר הבנת הצרכים, בשעה טובה נרכש Zbox ID18 שנראה שיתאים לצרכי ויתן את התמורה המלאה למחיר.
בסופו של דבר מכיוון שהיה לי דיסק SSD של 128 ללא שימוש בבית, החלטתי להשתמש בו ולשמור את התכנים במקום אחר.
(על המערכת מותקן אובונטו + XBMC כרגע).
יש לי NAS בבית שמשמש בעיקר לגיבויים עד עכשיו אז השאלה היא כזו -
או שאשתמש בו לאחסון התכנים (הבעיה היא שאני חושב שהוא מתנתק לפעמים או שהרשת מפסיקה לזהות אותו עד שאני מאתחל אותו - מה שיכול לסבך את אשתי קצת בתפעול) או שאחבר דיסק חיצוני בנוסף (יש לי כמה כאלה ללא שימוש בבית).
השאלה היא כזו -
האם חיבור USB מספיק להרצת תכני HD.
האם יציאת הEsata של הID18 מספק גם מתח - כלומר power esata ואז אני יכול לרכוש כבל כזה:

ולחבר כל כונן 2.5 שארצה דרך היציאה החיצונית?
אשמח לרעיונות נוספים
(-:
...
תתחדש.
לא צריכה להיות בעיה עם הזרמת HD אפילו מ-USB 2.0 כל עוד לא מחוברים התקני USB נוספים שמכבידים בו זמנית על רוחב הפס. לגבי HD מלא לא מכווץ (מעל 5 ג'יגה) פשוט לבדוק ולראות אם יש קיטועים

frenkelya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #30 

ומה לגבי יציאת הeSata?
איזה התקנים ניתן לחבר אליה? האם הכבל בקישור המצורף יעבוד מכל דיסק 2.5 של מחשב נייד או שצריך חיבור מתח נוסף?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”