אהבתי
שרשור תגובות: לוחות היד-שניה שלנו עברו לפורומים!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
בקרוב הגישה ללוחות תהיה קלה יותר ודרך הכפתור "לוחות" בראש העמוד, סבלנות.
כפתרון זמני, הכניסו את הקישור הבא למועדפים: לוחות HT.
כפתרון זמני, הכניסו את הקישור הבא למועדפים: לוחות HT.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: בפורמט הקודם
+1theezway כתב:היה מאוד נוח לגלול בין הדברים, אם עכשיו זה מחולק לכמה קטגוריות שונות וצריך לעבור בין הקטגוריות כדי לראות את ההזדמנויות, אז לטעמי האישי - זה פחות נוח ויעיל....
בתיאוריה רעיון מבורך...בפועל לא נוח.
גם כך יש בממוצע 5 הודעות בשבוע...בשביל זה לפצל ?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
מה עם כל ההודעות שהיו בלוחות הישנים? הלכו לאיבוד?... הייתה מודעה אחת שעניינה אותי איך אני חוזר אליה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כפתור הלוחות מפנה עכשיו לפורומי הלוחות הרלוונטיים בכל אתר.
הלוחות הישנים עדיין כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale
הלוחות הישנים עדיין כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יש לך את האפשרות הזו בפרופיל האישי שלך. אתה יכול לבחור מודעות מאילו פורומים אתה רוצה לראות.yairf כתב:לדעתי תוסיפו כפתור "הסתר מודעות מפורום לוחות" בעמודי הפורום. בנוסף, תשקלו לבקש תשלום ממי שמפרסם יותר הודעות, וכמו כן ממי שרוצה לנעוץ את המודעה שלו בראש הדף - כמו יד 2....
Re: בפורמט הקודם
minime כתב:+1theezway כתב:היה מאוד נוח לגלול בין הדברים, אם עכשיו זה מחולק לכמה קטגוריות שונות וצריך לעבור בין הקטגוריות כדי לראות את ההזדמנויות, אז לטעמי האישי - זה פחות נוח ויעיל....
בתיאוריה רעיון מבורך...בפועל לא נוח.
גם כך יש בממוצע 5 הודעות בשבוע...בשביל זה לפצל ?...
+1
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם אני חושב שזה מאוד לא נוח.
א' - העדר התמונות
ב' - הריכוז של המודעות במקום אחד
שני אלו הם הקריטיים ביותר, אני שכמותי יש עוד רבים שהיו פשוט נכנסים ללוחות, סוקרים עד שמגיעים לידיעה האחרונה שראו בפעם הבאה וסוגרים. זה עניין של שתי דקות לעבור על המון הודעות.
ג' - אם אני זוכר נכון - פעם בתוך המודעה היה אפשרות לתגובות. גם ככה התגובות לפי ההנחיות מאוד מוגבלות - בעיקר לעניין מידע - אז אולי שווה להפעיל אותן שוב (או להפעיל תגובות מפייסבוק - אבל אני משער שלחלק נרחב כאן זה לא רלבנטי).
ד' - נקודה אחת שהייתה באמת בעייתית היא האפשרות לשים רק לינק אחד. אם היה אפשר לשים כמה לינקים - זה היה עוזר בהחלט.
ה' - נקודה שנייה - שבשביל לשלוח הודעה למפרסם ההודעה היית צריך להכנס לתוך ההודעה ולא יכולת במסך הראשי של כל המודעות.
אבל מה שהורג את הלוחות, מבחינתי ואני משער מבחינת רבים - זה הפיצול. אין לי שום כוונה ללכת ולעבור עד 10-15 פורומים בשביל כמה מודעות בודדות.
יכול להיות שהפתרון אם רוצים להשאר עם הפורומים - זה ליצור כפתור של "מודעות חדשות" כמו בפורומים. כך שאקבל את כל המודעות שהתווספו מאז הביקור האחרון. (או לחלופין שיהיה פורום "כל ההודעות".
ותודה כמובן על נסיון הקידום של הפורום.
א' - העדר התמונות
ב' - הריכוז של המודעות במקום אחד
שני אלו הם הקריטיים ביותר, אני שכמותי יש עוד רבים שהיו פשוט נכנסים ללוחות, סוקרים עד שמגיעים לידיעה האחרונה שראו בפעם הבאה וסוגרים. זה עניין של שתי דקות לעבור על המון הודעות.
ג' - אם אני זוכר נכון - פעם בתוך המודעה היה אפשרות לתגובות. גם ככה התגובות לפי ההנחיות מאוד מוגבלות - בעיקר לעניין מידע - אז אולי שווה להפעיל אותן שוב (או להפעיל תגובות מפייסבוק - אבל אני משער שלחלק נרחב כאן זה לא רלבנטי).
ד' - נקודה אחת שהייתה באמת בעייתית היא האפשרות לשים רק לינק אחד. אם היה אפשר לשים כמה לינקים - זה היה עוזר בהחלט.
ה' - נקודה שנייה - שבשביל לשלוח הודעה למפרסם ההודעה היית צריך להכנס לתוך ההודעה ולא יכולת במסך הראשי של כל המודעות.
אבל מה שהורג את הלוחות, מבחינתי ואני משער מבחינת רבים - זה הפיצול. אין לי שום כוונה ללכת ולעבור עד 10-15 פורומים בשביל כמה מודעות בודדות.
יכול להיות שהפתרון אם רוצים להשאר עם הפורומים - זה ליצור כפתור של "מודעות חדשות" כמו בפורומים. כך שאקבל את כל המודעות שהתווספו מאז הביקור האחרון. (או לחלופין שיהיה פורום "כל ההודעות".
ותודה כמובן על נסיון הקידום של הפורום.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מצטרף לאלו שחושבים שהשינוי לא משרת את המטרה כאן. הפורמט של יד 2 פשוט לא מתאים לפה ואני לא חושב שיש לצורה החדשה הזאת תקדים באיזה שהוא אתר דומה. מודעות פירסום כבודן במקומן מונח אבל במקום ייעודי באתר.
מקווה שתשנו את זה ותרכזו את כל ההודעות מהלוח במקום נפרד בפורמט של הפורום או שתחזירו את המצב הקודם.
מקווה שתשנו את זה ותרכזו את כל ההודעות מהלוח במקום נפרד בפורמט של הפורום או שתחזירו את המצב הקודם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
לדעתי שינוי מבורך.
הלוח הקודם היה מוגבל ועתיק.
השילוב בפורומים עושה את הפרסום נגיש יותר למוכרים ולקונים.
גם מבחינת שילוב תמונות ודיון על המוצרים.
מי שזה מפריע לו שיסמן בפרופיל האישי שלו שלא לראות אותם.
הלוח הקודם היה מוגבל ועתיק.
השילוב בפורומים עושה את הפרסום נגיש יותר למוכרים ולקונים.
גם מבחינת שילוב תמונות ודיון על המוצרים.
מי שזה מפריע לו שיסמן בפרופיל האישי שלו שלא לראות אותם.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לדעתי זה יותר נוח למוכרים ופחות נוח לקונים. הבעיה שההיגיון אומר שהקונה צריך להיות הצד המתאמץ יותר כי אחרת הוא יפספס קונים. אני חושב שחסרונות השיטה החדשה גוברים על יתרונותיה כי צריך להקל על הקונה. בפורמט הישן באמת היה אפשר להשאיר שאלות הבהרה וכמובן שמי שרציני גם יכול להתקשר. מי שרציני גם לא צריך מלא לינקים הוא יחקור לבד. לסיכום: השיטה הישנה יותר תפסה את העין לקונה הפוטנציאלי וחסרונותיה מתגמדים כאשר מדובר בקונה רציני שבכל מקרה מכיר את המוצר או יעשה תחקיר בלי קשר לכמות הלינקים או התמונות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
גם לטעמי הפורמט הקודם היה הרבה יותר טוב
מסכים עם רוב הסיבות שפורטו פה ושאין צורך לחזור עליכם שוב.
שווה חשיבה חוזרת של מנהלי האתר
מסכים עם רוב הסיבות שפורטו פה ושאין צורך לחזור עליכם שוב.
שווה חשיבה חוזרת של מנהלי האתר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים