LG PC1RR בעייה תודה לעוזרים
טוב בוא נעשה סדר ללא ספק יש תקלה במסך. יש לי את אותו מסך ואין לי שום צריבה אפילו זמנית גם כשחשוך הפלאזמה שלי עברה הרצה לפי הספר ואין לי שום בעיות התמונה מעולה אני מניח שאצלך יש בעיה. נתקלתי באותה תופעה בחלק מה PX4 בזמנו.
כמה שעות עבדה הפלאזמה.
כמה שעות עבדה הפלאזמה.
יש לי את ה PC1RR הפלאזמה עבדה כבר 3000 שעות אני הראשון בארץ שקיבל אותה שידרגתי את הדיסק קשיח ל 250 גיגה הייתה לי לפני זה את ה PX4 ושם לפעמים הייתה את התופעה של הצריבה הזמנית ב PC1RR דווקא אין לי בכלל את התופעה הזאת אני עובד גם עם מחשב שמחובר לפלאזמה ולפעמים משאיר תמונה סטטית במשך שעה אפילו לאחר מכן אין לי שום צריבה או משהו דומה ב PC1RR נראה לי ש LG שיפרו את בעיית הצריבה הזמנית לכן לפי דעתי יש בעייה במסך.
האם העברת את המסך הרצה.
כמה שעות עבד המסך.
האם העברת את המסך הרצה.
כמה שעות עבד המסך.
iesmn7 אני שוב פעם מדגיש אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר אין לי שום תופעה ממה שאתה מתאר המסך שלך כנראה לא בסדר הוא רגיש מידיי לצריבה מכיר את התופעה הזו ניתקלתי בה בעבר ואז החליפו לי מסך והבעייה נפתרה.
תתקשר לחברה ותדווח על התקלה הזו יש פה עילה להחלפת מסך.
תתקשר לחברה ותדווח על התקלה הזו יש פה עילה להחלפת מסך.
נכון לגבי החלפת המסך בעקבות התופעה שציינתי דיברתי על ה PX4 אבל ב PC1RR מעולם לא הייתה בעייה כזו גם בהתחלה אפילו כך שלפי דעתי יש איזו שהיא בעייה במסך שלך.
לי אין שום רשת והמניו לא נצרב בכלל ואני רואה מצויין.
לי אין שום רשת והמניו לא נצרב בכלל ואני רואה מצויין.
יש לי את המסך כחצי שנה נראה לי שהמסך שלך מאיזה סידרה פגומה או משהו כזה בכל מקרה הבדיקה הכי טובה שתבדוק מסך כזה באחד התצוגות בחנויות השונות ותבדוק אם שם יש את אותה בעייה כי בחנויות יש מסכים יותר ישנים קצת משלך.
orenhazan
יכול ליהיות סידרה פגומה . חבל שאין בפורום עוד אחת או 2 עם מסך כמו שלנו
שיכול להגיב .גם אני ידבר עם החברה מקווה שהמסך השלישי יהיה טוב וללא בעיות
תודה על העזרה orenhazan עכשיו יש לי עילה לידרוש מסך תקין וללא צריבה זמנית
ותופעות של רשת במסך למרות שרואים מקרוב ..
יכול ליהיות סידרה פגומה . חבל שאין בפורום עוד אחת או 2 עם מסך כמו שלנו
שיכול להגיב .גם אני ידבר עם החברה מקווה שהמסך השלישי יהיה טוב וללא בעיות
תודה על העזרה orenhazan עכשיו יש לי עילה לידרוש מסך תקין וללא צריבה זמנית
ותופעות של רשת במסך למרות שרואים מקרוב ..