paul2000 כתב:...
...
גיל שלום
מחכים ל-review של הממיר
האם הכיתוב בעברית תקין?
האם הקול נקי וחזק?
האם ניתן לעשות update של התוכנה?
האם התמונה נקיה והצבעים טבעיים?
האם השלט נוח ועובד טוב?
האם יש סריקת הערוצים לפי תדר?
האם יש קליטה של ערוצים מקפריסין?
האם שידורים DVB-T2 נקלטים עם תמונה וקול, מתאים לפורמט השידור?
אפשר לצרף עוד נקודות שלא רשמתי
תודה רבה על העבודה
פול
...
יש לי את הממיר בסך הכל יום וחצי ובקושי הייתי בבית כדי לבחון הכל אבל הנה ההתרשמות לפי הנקודות שמצוטטות כאן :
הכיתוב בעברית נראה תקין וטוב, לטעמי האות ס' נראית יותר מדי כמו ם אבל אולי זה פשוט פונט כזה. לא קריטי בכלל.
הסאונד נשמע באותה עוצמה כמו כל הממירים , השידור ב DTT בווליום חלש ולכן צריך להגביר כמעט לקצה התחום בשביל לשמוע תקין, הסאונד צלול ונעים, יותר ממירים אחרים שיצא לי לבדוק.
עריכה : בערוצי קפריסין -טלויזיה ורדיו, האודיו משמעותית חזק יותר וכשעוברים בין שידורי עידן לקפריסין חייבים להחליש את הקול.
בתפריט יש אפשרות לביצוע עדכון אבל לא מצאתי עד עכשיו קובץ עדכון באתר של היבואן, כנראה שאין מה לעדכן בינתיים.
התמונה לטעמי היא נקודת תורפה בממיר הזה אבל אולי זה רק אני .לטעמי כבר ראיתי תמונה יפה, חדה ונקיה יותר בממירים אחרים. רואים גם מעט פיקסליזציה שלא ראיתי בעבר ורוויית הצבע מעט מוגזמת. אולי זה נראה לי ככה כי היה לי מעט זמן לבדוק את הממיר ואולי זה באמת ככה ויתוקן בעדכון עתידי.
השלט נוח ועובד טוב.
סריקת הערוצים היא פלוס ענק בממיר הזה !!
קודם כל ישנה אפשרות לבחור באיזה תקן עובדים. אפשר לבחור רק T, רק T2 או T+T2 . שאפו גדול למי שחשב על זה ויישם את זה ככה בממיר.
הסריקה האוטומטית די מהירה וחוזרת על עצמה פעמיים כדי לוודא שאף ערוץ לא נשאר בחוץ ובסיום מקבלים על המסך סיכום כמה ערוצי TV וכמה רדיו נוספו בסך הכל וכמה נעילות יש.
גם החיפוש הידני עובד בצורה קלה, פשוטה ואינטואיטיבית. עוד פלוס גדול לממיר הזה.
כשהיו אצלי תנאים לקליטה מקפריסין, הממיר קלט וננעל על המרבבים ללא בעיה מיוחדת. אבל אין ממיר שיכול להציג שידור כשהוא פשוט לא נקלט דרך האנטנה והיום למשל אין לי בכלל קליטה של קפריסין.
שידורים של T2 עוד לא היו באוויר מאז שיש לי את הממיר אז בנושא הזה אוכל לעדכן בהמשך.
חייב לציין לטובה את הגודל הפיזי של הממיר, בכל מקום שיניחו אותו הוא לא יכער את הסביבה, לא יציק במראה מגושם ולא אטרקטיבי. הממיר קטן, מעוגל בצבע שחור מבריק ויש רק נורית חיווי קטנה אחת בחזית שלו (פועל או כבוי)
גם ספק הכח החיצוני הוא לטעמי פלוס גדול כי הוא מרחיק מקור חום החוצה מהמעגלים של הממיר, ובמקרה של קפיצת מתח (סערת ברקים וכד') גם אם יישרף הספק, הוא לא ייקח איתו את כל הממיר ואפשר להחליף אותו בקלות (במקום לפתוח את מארז הממיר ולהחליף ספק פנימי).
בסך הכל, למרות שעוד לא בדקתי שידורי T2 אני יכול להמליץ בחום על הממיר הזה וגם השירות שקיבלתי מ-א.א. סיגמה היה מהיר, יעיל ואדיב.
עריכה : הבדיקות נעשו בחיבור הממיר למסך של מחשב.
לאחר חיבור למסך טלויזיה LCD בגודל 40 אינץ' וצפיה יותר ממושכת, איכות התמונה בסדר גמור. בדקתי גם עם הערוצים של עידן פלוס וגם עם ערוצים מקפריסין כאשר הייתה קליטה והצבעים יפים ונעימים לעין.
בקיצור, אחלה ממיר.