האם להתפשר על גודל המסך בשביל סדרה גבוהה יותר ? התחדשנו בפיליפס 8008 55"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912

שליחה

יש לך את ה la621 של lg. ראה פוסט מקביל שרץ עכשיו. אחלה מסך ויעמוד בתקציב שלך ל 60 אינץ.
אין אמבילייט אבל מסך לא רע בכלל

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74

שליחה

amitgv1 כתב:יש לך את ה la621 של lg. ראה פוסט מקביל שרץ עכשיו. אחלה מסך ויעמוד בתקציב שלך ל 60 אינץ.
...
ה- LG הוא בכלל לא אופציה מבחינתי, זה היה או הסמסונג או הפיליפס.
ואגב יש פה פוסט מקביל על LG621 עם פס אורכי שהיבואן לא רוצה להחליף בטענה שאין שום דבר תקול במסך.
וכן אני יודעת שהיה פה פוסט על מסך של פיליפס עם פיקסלים שרופים שהוחלף פעמיים או שלוש עד שהעסקה בוטלה בסופו של דבר, אבל לפחות במקרה הזה היבואן היה מוכן להכיר בעובדה שהמסך שהוא סיפק אינו תקין והעסקה בוטלה.

אני ממש אוהבת את האפקט שהאמבילייט נותן ולכן ירדתי מהסמסונג, מה גם שאני יותר אוהבת את איכות התמונה בפיליפס. המסך היחידי שהראה איכות תמונה שהיווה תחרות לפיליפס הוא ה- F8000 של סמסונג שהוא מחוץ לתקציב.

הבעיה שגם אחרי שהרחבנו את התקציב, עדיין קשה לבחור :/ לא קצת מבאס להוציא 13k על אמבילייט דו צידי?
(סליחה על החפירה פשוט קשה לי להחליט)

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

amitgv1 כתב:יש לך את ה la621 של lg. ראה פוסט מקביל שרץ עכשיו. אחלה מסך
...
שים לב טוב לשירשור הזה , יתכן שיש בעיה סדרתית עם ה LA 621
הרבה אנשים נתקלים בבעיה שמתוארת שם :

http://www.hometheater.co.il/vt190677.% ... la621.html

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

tinker כתב:
amitgv1 כתב:יש לך את ה la621 של lg. ראה פוסט מקביל שרץ עכשיו. אחלה מסך ויעמוד בתקציב שלך ל 60 אינץ.
...
ואגב יש פה פוסט מקביל על LG621 עם פס אורכי שהיבואן לא רוצה להחליף בטענה שאין שום דבר תקול במסך.
וכן אני יודעת שהיה פה פוסט על מסך של פיליפס עם פיקסלים שרופים שהוחלף פעמיים או שלוש עד שהעסקה בוטלה בסופו של דבר, אבל לפחות במקרה הזה היבואן היה מוכן להכיר בעובדה שהמסך שהוא סיפק אינו תקין והעסקה בוטלה.

אני ממש אוהבת את האפקט שהאמבילייט נותן ולכן ירדתי מהסמסונג, מה גם שאני יותר אוהבת את איכות התמונה בפיליפס. המסך היחידי שהראה איכות תמונה שהיווה תחרות לפיליפס הוא ה- F8000 של סמסונג שהוא מחוץ לתקציב.

הבעיה שגם אחרי שהרחבנו את התקציב, עדיין קשה לבחור :/ לא קצת מבאס להוציא 13k על אמבילייט דו צידי?
...
שימי לב...
יש דגם חדש של sony שאמור להגיע ממש בקרוב ובמחיר שיעמוד בתקציבך.
לדעתי הוא יהיה טוב יותר מכל האחרים שדובר עליהם כאן ואם יש לך קצת סבלנות שווה להמתין.
תעשי גוגל על 60W850b.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 11/01/2014 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

הנה לינק... בסוני כבר פתחו את ההזמנות לאספקה במרץ.
http://store.sony.com/60-diag-w850b-pre ... S-2014-TVs

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tinker כתב:
...

...
מסכים עם כל מילה. לכן, לדעתי שווה להמתין קצת. ה 8708 יגיע לדעתי עוד מעט ל 13 וזה מסך מדהים עם 4 אמבילייט. לדעתי, המסך הכי טוב היום

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

חצי שנה זה הרבה יותר מידי זמן :(

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tinker כתב:חצי שנה זה הרבה יותר מידי זמן :(
...
לדעתי, אין לך יותר מידי ברירות.
רק את תדעי להגיד האם חשוב לך יותר 5 אינץ ואז ללכת על סמסונג סדרה f, שלמרות שפחות התלהבת ממנה, את יכולה ללכת על מסך 60 של יבואן מקבילי במחיר נורמלי ( סדרה 6 ). המסך הזה לא רע בכלל, אבל תצטרכי סטרימר אם הולכת על מקבילי.
או לחילופין, להתפשר על חמישה אינץ וללכת על פיליפס עם 3 אמבילייט.

לפי מה שאני שומע ממך, אלה שתי החלופות שלך ורק את תדעי מה יותר חשוב לך.

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

amitgv1 כתב:
tinker כתב:חצי שנה זה הרבה יותר מידי זמן :(
...
לדעתי, אין לך יותר מידי ברירות.
רק את תדעי להגיד האם חשוב לך יותר 5 אינץ ואז ללכת על סמסונג סדרה f, שלמרות שפחות התלהבת ממנה, את יכולה ללכת על מסך 60 של יבואן מקבילי במחיר נורמלי ( סדרה 6 ). המסך הזה לא רע בכלל, אבל תצטרכי סטרימר אם הולכת על מקבילי.
או לחילופין, להתפשר על חמישה אינץ וללכת על פיליפס עם 3 אמבילייט.

לפי מה שאני שומע ממך, אלה שתי החלופות שלך ורק את תדעי מה יותר חשוב לך.
...
יאפ, נשמע שאלה האלטרנטיבות שלי.

האם יש חנות מתמחה מומלצת שאפשר לראות בה את הפיליפסיות side by side ושאפשר יהיה להוציא אותן במינימום מחיר :) ?

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994

שליחה

לא חנות מתמחה ,אבל מבחר גדול,שקם אלקטריק בר"ג ,קניון איילון .

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שקם אלקטריק זה רעיון טוב. רק קחי בחשבון שבחנויות האלה המסכים לא מכויילים. או יותר מדויק מכויילים זוועה ולכן מבלי להתעסק עם המסך, קשה להגיד באמת איזה מסך יתן לך תוצאה שיותר מתאימה לך.

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הייתי בשקם אלקטריק המסכים שם ממש מכויילים זוועה ואי אפשר להתרשם מאיכות התמונה ולכן אני מחפשת חנות מתמחה, איך חשמל נטו? או סלון חללית?

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

חשמל נטו ושקם אלקטריק זה אותו קונספט.
סלון חללית זו חנות מתמחה

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אגב, איך קרה שחצי מהשרשור על הרכישה של ה-8707 עם הפיקסלים התקולים של shiki נמחק? לאלקטרה היתה יד בדבר? 8O

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tinker כתב:אגב, איך קרה שחצי מהשרשור על הרכישה של ה-8707 עם הפיקסלים התקולים של shiki נמחק? לאלקטרה היתה יד בדבר? 8O
...
זה לא רלוונטי אם לאלקטרה היה יד בדבר. מה שרלוונטי זה מי שמבצע את הדברים האלה.....

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

לא הבנתי :|

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אלקטרה זה גורם בעל עניין וברור שיהיה לו אנטרס. לכן אמרתי שזה לא רלוונטי אם היה להם יד בדבר.
הדבר שרלוונטי זה שמנהלי האתר הסירו או העבירו את הפוסט. זו הבעיה האמיתית

tinker פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

:?

מוזר, חשבתי את הפורום הזה כמקום אובייקטיבי. לגיטימי שאדם שרכש מסך במיטב כספו ולא היה מרוצה יעלה את הדברים על הכתב.
נכון שזה פרסום שלילי לאלקטרה, אבל הם היו צריכים לחשוב על זה לפני שהתנהלו מולו כפי שהתנהלו.

ושכל אחד יעשה את השיקול שלו כשהוא מחליט אם לקנות מהם טלויזיה או לא.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

באינטרנט, שום דבר לא אובייקטיבי.
הדבר היחידי שאובייקטיבי זה האנשים בפורום. וגם בזה אתה לא יכול להיות בטוח. אין ספק שיש כאן בעלי עניין שאתה לא יודע עליהם שמפרסמים תגובות כאלה ואחרות.
מצד שני, כשלא היה אנטרנט, היית יכול לסמוך רק על מוכרים שלא הבינו דבר וחצי דבר ברוב המקרים ושהם בוודאות מונעים משיקולים מסחריים.

ronG9
טרול
טרול
תגובות: 33

שליחה

amitgv1 כתב:אלקטרה זה גורם בעל עניין וברור שיהיה לו אנטרס. לכן אמרתי שזה לא רלוונטי אם היה להם יד בדבר.
הדבר שרלוונטי זה שמנהלי האתר הסירו או העבירו את הפוסט. זו הבעיה האמיתית
...
(Y) (Y) (Y)
השרשור הנ״ל היה בן איזה 10עמודים! לאן הם נעלמו?? 8O 8O 8O
אם מנהלי הפורום אכן העלימו אותו עקב לחץ מהיבואן או מגורם אחר הרי שזה מצביע על ניגוד
אינטרסים רציני מצידם. מצד אחד חייבים להחזיר טובה לידיים שמאכילות אותם ומצד שני נוצר
מצב של חוסר אובייקטיביות מובהק כלפי החברים שמעוניינים להשתמש בפורום כדי לקבל שירות
הוגן ורציני למוצרים שהם רוכשים ממיטב כספם.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”