אוקיי, אז הבטחתי שאני יצלם את ההשתקה של משאבת המים של האוסקר שלי.. והנה התמונות וההסברים.
קניתי מזרן דחוס ועמיד בחום וגם ספוג עדין ורך ועמיד בחום ושחקתי אתם קצת בכדי לבדוק איך מקבלים את האפקט הטוב ביותר.
שמתי לב שהמשאבה חייבת להיות חופשיה ולזוז אחרת זה מגביר את הויברציה של גוף הפלסטיק של המכונה.
בסופו של דבר מצאתי את הפורמט הטוב ביותר וצילמתי.
עדיין לא הדבקתי את הספוגים כי אני מחכה שהopv יגיע מאיטליה ואז אני יצטרך לארגן את זה מחדש

ורק אז להדביק.
1.הברגתי החוצה את תושבות הגומי של המשאבה , הנחתי ספוג דחוס צמוד לבסיס ועליו הברגתי חזרה את תושבות הגומי(סימנתי ועברתי דרך הספוג).
2.על דפנות המסגרת של המשאבה הנחתי ספוגים כך שיצרו מסגרת מסביב למשאבה ובצורה כזאת שהספוג הרך יותר הוא זה שבא במגע עם המשאבה וכך היא יכולה להמשיך לזוז ולרטוט.
3.מדדתי את גודל המסגרת שיצרתי בכדי לחתוך מידה בגודל המתאים לכיסוי(החלק שצמוד למכסה מתכת), השארתי מקום של0.8 ס"מ(זה העובי של המזרן הקשיח יותר)והנחתי מעל המסגרת , הברגתי את הברגים חזרה והפכתי את המכונה.
4.פירקתי את החלק העליון(6 ברגים) והדבקתי(ממש 2 נקודות על כל חתיכת מזרן) בדבק 3 שניות , רצועות של הספוג הקשיח על הפתחים העליונים של הפלסטיק.
מדדתי 2 חתיכות מזרן קשיח והנחתי מעל בקבוק המים בצורה שסוגרת את הסאונד ועדיין אפשר להוציא בשנייה את הספוג ולהוציא את הבקבוק.
התוצאה: השקטה של בערך 75-80% מרעש המכונה בזמן שחרור מים וכ-90% מרעש המכונה בעת חליטה.
בהצלחה לכל המשועממים שהולכים לנסות את זה...