3 שאלות-
1.בקשר ל 3d, תכונה שלהבנתי הופכת לעוד תכונה מתוך תכונות אחרות- האם יש התרשמות מאיכות התכונה של 3d במכשירי 4k?אני מניח שבשלב זה קשה היה למצוא תכנים להתרשמות כזאת, וכן- שחוויית הצפיה בתכני 3d מטלוויזיות/מקרנים 4k אמורה להשתפר.
2.בקשר לשונות הפורמטים- אני מבין שיש טלוויזיות מחברות שונות בתקני- 4k, 5k, 8k...האם הולכת להיות מלחמת פורמטים? האם אמצעי השידור (טלוויזיות/מקרנים/נגני סרטים/סטרימרים/מגברים..) אמורים להיות אוניברסליים ולשדר את כל מגוון הפורמטים?
3.האם אני צריך לדחות את 2 השאלות הקודמות במספר חודשים כי הן מקדימות את זמנן...?
שרשור תגובות: CES 2014 - המסכים בשטח בווגאס מתכופפים לבקשתך
- IGAL4d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
1. עדיין לא. ממה שראיתי אין ממש הבדל דרמטי ובכל מקרה אין כרגע תוכן 3D UHD.
מה שכן צפוי להשתפר זה מסכים פסיביים (החל מ-Q+ של שארפ שהוא 2XFHD) שיקבלו שיפור רזולוציה ולכן החסרון שלהם ביחס לתלת מימד אקטיבי, נעלם...
2. לא ממש. התקן ל-UHD קיים וסגור. 5K זה נסיון לנסות שוב את תחום ה-21:9 אלא שבגדלי מסכים גדולים יותר. להערכתי זה יכשל, אבל בכל מקרה, גם המסכים האלה תואמים מבחינת הפורמט ל-UHD רגיל והם פשוט 2160P מורחב (כלומר ביחס רחב יותר).
3. לא. הן בדיוק בזמן.
מה שכן צפוי להשתפר זה מסכים פסיביים (החל מ-Q+ של שארפ שהוא 2XFHD) שיקבלו שיפור רזולוציה ולכן החסרון שלהם ביחס לתלת מימד אקטיבי, נעלם...
2. לא ממש. התקן ל-UHD קיים וסגור. 5K זה נסיון לנסות שוב את תחום ה-21:9 אלא שבגדלי מסכים גדולים יותר. להערכתי זה יכשל, אבל בכל מקרה, גם המסכים האלה תואמים מבחינת הפורמט ל-UHD רגיל והם פשוט 2160P מורחב (כלומר ביחס רחב יותר).
3. לא. הן בדיוק בזמן.
- opi13
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
לצערי אין שיפור 3D במסכי UHD- האם יש התרשמות מאיכות התכונה של 3d במכשירי 4k?...
תלת מימד מגיע ב- 2K המסך לא עושה UPSCALE
לא ראיתי מכשיר בלו ריי שעושה UPSCALE
התקן אולי ישתפר בעתיד ל-4K3D
אבל עד שיהיה סרטים ברמה הזאת , תחכה שנים
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
במסכי 4K יש אפשרות בפסיבי להגיע ל-FHD בכל עין (כלומר, יש כאן השוואת תנאים לתלת מימד אקטיבי).