daycalon כתב:סליחה xpa-5
לסטראו קדם xsp-1.
שמחובר ל xpa-5.
כמובן שאיכות השמע והוידאו של האופו יותר ממדהימה.
אגב מדגדג אותי להזמין את הxpr-5.
ה83 משמש אותי לyes apple tv .
...
אתה משרשר את האופו ישירות לאימוטיבה - מעניין
בעצם האופו משמש כ-VOL קונטרול...לחלוטין.
ה-Bass management שיש בנגני ה-OPPO עושה את העבודה לדעתך טוב יותר...בהשוואה ל-83...
חברים תודה על כל התגובות שלכם ובהתאם לכך החלטתי לרדת מסידרת הxpr ולהמשיך עם סידרת הxpa . ההשקעה שתוכננה לגבי המגבר תעבור לרכישת פרופסור שישודך לאימוטיבה ובכל זאת מה הייתם מציעים אם הכיוון הוא ללכת לפרופסור ברמה של ימהה cx-a5000 או אונקיו pr-sc 5509 כמובן אבל לא שמחירם בחו״ל עומד 2000$ אלא יותר כמו 1500$ ובנוסף להשקיע 500$ נוספים בקניית נגן בלו ריי כמו oppo 103d . האם יש אופציות נוספות מחברות אחרות או החברות ברמה הנ״ל כמובן גם בהתייחסות לרמקולים השקועים של קליפס( תשתית מוכנה כבר ל3 יחידות 6504 ו4 יחידות 5502 בסלון המיועד) כמובן בדקתי גם את המרוץ 8801 אבל שוב מחירו לא פחות מ2600$ . האם השיקולים שלי נכונים או שהייתם מציעים ללכת לכיוונים אחרים לגמרי? כל הצעה שלכם תתקבל בברכה כמובן לחיוב ולשלילה. שיהיה ערב מקסים לכולם ותמשיכו בתגובות המצוינות שלכם .
Maiden4444 כתב:חברים תודה על כל התגובות שלכם ובהתאם לכך החלטתי לרדת מסידרת הxpr ולהמשיך עם סידרת הxpa . ההשקעה שתוכננה לגבי המגבר תעבור לרכישת פרופסור שישודך לאימוטיבה ובכל זאת מה הייתם מציעים אם הכיוון הוא ללכת לפרופסור ברמה של ימהה cx-a5000 או אונקיו pr-sc 5509 כמובן אבל לא שמחירם בחו״ל עומד 2000$ אלא יותר כמו 1500$ ובנוסף להשקיע 500$ נוספים בקניית נגן בלו ריי כמו oppo 103d . האם יש אופציות נוספות מחברות אחרות או החברות ברמה הנ״ל כמובן גם בהתייחסות לרמקולים השקועים של קליפס( תשתית מוכנה כבר ל3 יחידות 6504 ו4 יחידות 5502 בסלון המיועד) כמובן בדקתי גם את המרוץ 8801 אבל שוב מחירו לא פחות מ2600$ . האם השיקולים שלי נכונים או שהייתם מציעים ללכת לכיוונים אחרים לגמרי? כל הצעה שלכם תתקבל בברכה כמובן לחיוב ולשלילה. שיהיה ערב מקסים לכולם ותמשיכו בתגובות המצוינות שלכם .
...
יש לך בעיה לרכוש בחו״ל ולהשתמש בשנאי מ 220 ל 110 או שאתה מדבר על רכישה בארץ בלבד.?
daycalon
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: daycalon
שליחה
איתי שלום.
אכן האופו מחובר ישירות ל xpa-5/
הוליום נשלט עי האופו.
הbass managment של האופו עדיף בהרבה על ה 83.
כמו שאמרתי לסטראו האופו מחובר לקדם בחבור xlr. ומשם לxpa-5 גם בחבור xlr/
ההפרדה של האופו יותר ממצוינת.
כמובן חבור hdmi ישירות מהאופו למסך.
חברים יקרים כל תגובה שלכם יותר טובה מהקודמת אבל אם לא ציינתי הפרוססור העתידי חייב להיות בעל כיוונן אוטומטי (נראה שה sherbourn pt7030 אינו כזה ונראה שאם הוא באמת במחיר חיסול כזה אם לא כדאי לחכות לאימוטיבה XMC1) השאלה היא האם כדאי להשקיע עד 1500$ בפרוססור שיעשה כמעט הכול (סליחה על חוסר הידע שלי אבל נדרש מכשיר שאין צורך להתעסק בכיוונון ויהיו לו מקסימום חיבורים וכו׳ כמו ימהה ומרנץ) דרך אגב מה דעתכם המקצועית על אונקיו pr-sc5509 במחיר 1500 $ (או שירד מגדולתו?) .תודה על ההשקעה שלכם
Maiden4444 כתב:חברים יקרים כל תגובה שלכם יותר טובה מהקודמת אבל אם לא ציינתי הפרוססור העתידי חייב להיות בעל כיוונן אוטומטי (נראה שה sherbourn pt7030 אינו כזה ונראה שאם הוא באמת במחיר חיסול כזה אם לא כדאי לחכות לאימוטיבה XMC1) השאלה היא האם כדאי להשקיע עד 1500$ בפרוססור שיעשה כמעט הכול (סליחה על חוסר הידע שלי אבל נדרש מכשיר שאין צורך להתעסק בכיוונון ויהיו לו מקסימום חיבורים וכו׳ כמו ימהה ומרנץ) דרך אגב מה דעתכם המקצועית על אונקיו pr-sc5509 במחיר 1500 $ (או שירד מגדולתו?) .תודה על ההשקעה שלכם
...
אנשים מחכים לאימוטיבה החדש כבר קרוב לשנתיים אז אופטימיות בטח אין פה ומדובר על 2000$
האונקיו 5509 מעולה וכולל כל מה שאתה צריך ,כולל מערכת כיול xt32 ,שתומכת בפרו .
החסרון היחידי שלו הוא ,חוסר תמיכה ב 4K .
במידה וזה המחיר שניתן להשיג אותו אז אתה תהנה.
shlomiassaf
חבר ותיק
תגובות: 1444
שליחה
אל תחכה לאמוטיבה XMC1... תאמין לי אני שנתיים עם UMC1 שמגביל אותי משמעותית...
מחכה ל-XMC1 הזה רק בגלל ה-40% הנחה שיש לי ולא נראה לי שאוכל לממש אותה...
הם אומרים (שם באימוטיבה) לפחות ממה שקראתי, שלאחר האי יציבות וה״מגבלות״ של הUMC1 הם לא יוציאו פרוססור חדש עד שכל ה״בעיות״ לדבריהם יתוקנו וייושמו בחדש...
מסתבר שזה לוקח להם הרבה זמן לא רק להבטיח אלא גם לקיים...
הUNC1 אגב בכלל לא רע...
ברשת אף השוו אותו לפרוססורים עדכניים של אינטגרה ושל מארנטז וכף המאזניים נטע לאימוטיבה...
לפחות ממה שקראתי מביקורות משתמשים בחול...
יש יופי של פוסט מעניין בנושא הזה בaudiogon...
זמר
חבר ותיק
תגובות: 1367
שליחה
לא יודע מה אתכם חברה אבל נתתם לי חשק למכור את הz11 שלי ולשדרג לפרוססור החדש של ימהה עם המגברה של Emotiva xpr-5 מה אתם אומרים זה שדרוג למה שיש לי?
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17943
שליחה
זמר כתב:לא יודע מה אתכם חברה אבל נתתם לי חשק למכור את הz11 שלי ולשדרג לפרוססור החדש של ימהה עם המגברה של Emotiva xpr-5 מה אתם אומרים זה שדרוג למה שיש לי?
...
אני היתי הולך על הפרוססור החדש הגדול של מרנץ
זמר
חבר ותיק
תגובות: 1367
שליחה
istarmini כתב:
זמר כתב:לא יודע מה אתכם חברה אבל נתתם לי חשק למכור את הz11 שלי ולשדרג לפרוססור החדש של ימהה עם המגברה של Emotiva xpr-5 מה אתם אומרים זה שדרוג למה שיש לי?
...
...
אחרי כל כך הרבה שנים עם ימהה קשה לי לעבור למשהו אחר אבל שלח קישור נראה על מה מדובר
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17943
שליחה
זמר כתב:
istarmini כתב:
...
...
אחרי כל כך הרבה שנים עם ימהה קשה לי לעבור למשהו אחר אבל שלח קישור נראה על מה מדובר
...
...
מה מיוחד בו שיש להעדיפו על הימאהה?
האם ידוע על אפשרות שדרוג ל-HDMI 2.0 ?
ממה שאני זוכר, Marantz זה "סוג של" Denon, ובזמנו הדנון הגדול קיבל שדרוג ל-HDMI 1.4 ותלת.
חברים תודה על כל התגובות . ״זמר״ אם אתה באמת מעוניין בxpr5 אז יש כרגע 2 יחידות למכירה בebay שעל פי המיילים של המוכר שקיבלתי נקנו באפריל האחרון עדיין באחריות ויישלחו לקונה בקופסאות מקוריות כפולות שהוזמנו במיוחד מemotiva עלות המכשיר כולל מיסים מע״מ ומשלוח עד הבית בישראל 2400$ !!! כאשר באתר היצרן נמכר חדש 2299 $ ללא מיסים מע״מ ומשלוח (יש לזכור שציינתי עלות הובלה ימית ולא אווירית שמגיע לתוספת של 410$). בכל מקרה אתם צודקים אין צורך לחכות לפרופסור החדש של אימוטיבה ועדיף להתמקד ביצרנים כמו ימהה(מועדף דגם 3030 או cx5000 אם המחיר יירד קצת) מרנץ (8801 או 77) ואונקיו(דגם 5010 או 929 הצנוע יותר כנראה לא 5509 בגלל 4k) למרות שנראה שגם 5010 לא כולל 4k. האם פרוססור שייקנה בחודשים הקרובים וילווה אותי לפחות כמה שנים עדיף שיהיה מוכן 4k או שלפחות בשנתיים הקרובות ה4k עדיין יקר בשביל אנשים ממוצעים ושפויים כמונו ללא תקציבים אדירים . כמובן ש4k הכוונה גם למסך וגם פרוססור. תגובתכם....