מכשיר מומלץ לXBMC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כלול במחיר? 7 עדיף בגלל תמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

7 ייתן לך גם דפדפן מלא, ותמיד אפשר למחוק או לעשות dual boot (מאמין שאפשר אפילו ב-8GB).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נשמח לרשמים ותמונות כשיגיע. 
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אסור לחשוב בכלל על לקנות מחשב עם XP כיום. המערכת הפעלה הזאת כבר עברה את זמנה. 7 חדשה יותר וטובה יותר בכל דרך. גם חייבים לזכור שבחודש הבא מיקרוסופט מפסיקה את התמיכה ב-XP, כך שלא יהיו יותר עדכוני אבטחה.DANBR22 כתב:נראה לי שאני אהמר עליו. הם נותנים בחירה בין הגעה עם ווינדוס 7 ל XP, מה עדיף? אני מניח שה XP תופס פחות מקום.....
אני לא סוקר או מומחה גדול..
בינתיים אני מבסוט מהמוצר, מגיע עם WIN 7 ULTIMATE ומתפקד כמחשב לכל דבר, מגיע עם שני הרד דיסקים פנימיים של כ 16 GB כל אחד וזכרון 2GB.
מאחורה יש 2 כניסות USB, כניסת HDMI, כניסת VGA ורמקולים וחשמל.
מגיע עם שני פלסטיקים קטנים שיכולים לתפקד כסטנדים אבל לא באמת נחוצים וכבלים נוספים לחיבור הרד דיסק נוסף, כבל החשמל שמגיע הוא עם ליבור סיני ולכן צריך לחבר כבל ישראלי רגיל.
מבחינת הביצועים, הזרמתי אתמול HD 1080 דרך XBMCTORRENT, אני לא יודע כמה חד באמת היה הקובץ (שוקל 15GB) אבל הוא זרם טוב מאוד מרגע שהתחיל ללא קרטועים.
המכשיר מגיע עם מאוורר פנימי שמרעיש טיפה, לי אישית זה לא מפריע כי אני רגיל לישון עם מחשב נייח דלוק בחדר השינה, כאשר מתנגן סרט, לא מפריע כלל.
כנראה שהוא לא ממש מרעיש מכיוון שהשארתי את המחשב דלוק בלילה כדי שיסרוק את הספריה שלי והיום בבוקר כשהתעוררתי לא הצלחתי לזהות מהמיטה בשמיעה אם הוא דלוק או לא.
לי אישית יש שתי בעיות קטנות בתפעול אבל הן לא באמת קשורות למכשיר. השלט שנמכר על ידי אותו מוכר ואותו רכשתי עם המכשיר יכול לתפקד בפועל רק כעכבר אלחוטי, לכן אני זקוק לסקין שעובד טוב עם עכבר בלבד.. אשמח להמלצות.
בנוסף חלק מהמאגרים שהתקנתי מופיעים ריקים וללא תוספות משום מה (SUPER REPO, המאגר של אליעזר, כמה מאגרי מבוגרים ועוד..) אם מישהו מכיר את התופעה אשמח לעזרה.
אם למישהו יש שאלות ספציפיות אני אשמח לענות.
בינתיים אני מבסוט מהמוצר, מגיע עם WIN 7 ULTIMATE ומתפקד כמחשב לכל דבר, מגיע עם שני הרד דיסקים פנימיים של כ 16 GB כל אחד וזכרון 2GB.
מאחורה יש 2 כניסות USB, כניסת HDMI, כניסת VGA ורמקולים וחשמל.
מגיע עם שני פלסטיקים קטנים שיכולים לתפקד כסטנדים אבל לא באמת נחוצים וכבלים נוספים לחיבור הרד דיסק נוסף, כבל החשמל שמגיע הוא עם ליבור סיני ולכן צריך לחבר כבל ישראלי רגיל.
מבחינת הביצועים, הזרמתי אתמול HD 1080 דרך XBMCTORRENT, אני לא יודע כמה חד באמת היה הקובץ (שוקל 15GB) אבל הוא זרם טוב מאוד מרגע שהתחיל ללא קרטועים.
המכשיר מגיע עם מאוורר פנימי שמרעיש טיפה, לי אישית זה לא מפריע כי אני רגיל לישון עם מחשב נייח דלוק בחדר השינה, כאשר מתנגן סרט, לא מפריע כלל.
כנראה שהוא לא ממש מרעיש מכיוון שהשארתי את המחשב דלוק בלילה כדי שיסרוק את הספריה שלי והיום בבוקר כשהתעוררתי לא הצלחתי לזהות מהמיטה בשמיעה אם הוא דלוק או לא.
לי אישית יש שתי בעיות קטנות בתפעול אבל הן לא באמת קשורות למכשיר. השלט שנמכר על ידי אותו מוכר ואותו רכשתי עם המכשיר יכול לתפקד בפועל רק כעכבר אלחוטי, לכן אני זקוק לסקין שעובד טוב עם עכבר בלבד.. אשמח להמלצות.
בנוסף חלק מהמאגרים שהתקנתי מופיעים ריקים וללא תוספות משום מה (SUPER REPO, המאגר של אליעזר, כמה מאגרי מבוגרים ועוד..) אם מישהו מכיר את התופעה אשמח לעזרה.
אם למישהו יש שאלות ספציפיות אני אשמח לענות.
המוכר ש DANBR22 קנה ממנו מציע מיני pc רבים ומגוונים במחירים אטרקטיביים בהחלט:
http://www.aliexpress.com/store/group/f ... 53314.html
עלות תועלת הכי טובים שראיתי עד עכשיו!
http://www.aliexpress.com/store/group/f ... 53314.html
עלות תועלת הכי טובים שראיתי עד עכשיו!