שרשור תגובות: יריד עודפים ותצוגות מטורף בקונקטור 24/12 עד ה- 31/12
- zoharkahana
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12
men יש אצלנו מספר דגמים של מעמדים לרמקולים , אתה מוזמן להגיע ולראות אותם
c100.co.il
- zoharkahana
-
- עוסק בתחום

חברים יקרים ,
יש כרגע בתצוגה גם זוג RX6 , וסאב RXW12
יש כרגע בתצוגה גם זוג RX6 , וסאב RXW12
c100.co.il
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
יש לי את הסאב הזה בבית - עובד יופי בחלל בעייתי (עם קצת עזרה מאודיסי)!zoharkahana כתב:חברים יקרים ,
יש כרגע בתצוגה גם זוג RX6 , וסאב RXW12...
- zoharkahana
-
- עוסק בתחום

עוד עדכון מלאי חם :
הגיע 4 יח' של רדיו אינטרנט AIRSTREAM 10 מוצר מדהים בחצי מחיר במקום 1990 ש"ח רק 995 ש"ח
חיבור WI-FI וגישה למוזיקה מהמחשב זהו פתרון מושלם למטבח , לחדרי שינה ולמשרד .
הגיע 4 יח' של רדיו אינטרנט AIRSTREAM 10 מוצר מדהים בחצי מחיר במקום 1990 ש"ח רק 995 ש"ח
חיבור WI-FI וגישה למוזיקה מהמחשב זהו פתרון מושלם למטבח , לחדרי שינה ולמשרד .
c100.co.il
- Scanner
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 512
הרסיברים משתתפים במבצע?
- zoharkahana
-
- עוסק בתחום

יש הנחות גם על חלק מהרסיברים
c100.co.il
- dvirko
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
בעקבות הפרסום נסעתי לקונקטור ורכשתי כמה פריטים. השירות היה אדיב, מקצועי ויעיל.
עם זאת, ברצוני לציין כי ההנחות בפועל רחוקות מאוד ממה שפורסם כאן באתר.
כמו כן, אין שום "מתנה על כל קנייה" כפי שפורסם.
אני מציע לכל מי שמתכנן לבקר שם, להתקשר קודם ולברר את המחירים בטלפון.
עם זאת, ברצוני לציין כי ההנחות בפועל רחוקות מאוד ממה שפורסם כאן באתר.
כמו כן, אין שום "מתנה על כל קנייה" כפי שפורסם.
אני מציע לכל מי שמתכנן לבקר שם, להתקשר קודם ולברר את המחירים בטלפון.
- bigmoshik
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 33
- שם מלא: moshik shahar
תודה ל-DVIRKO
היי דביר, שבוע טוב.
ברצוני להודות לך על התגובה ועל הערותיך הבונות. כולי ביטחון כי המוצרים שרכשת משביעים את רצונך בטיבם וכי הם הסבו לך הנאה בסוף השבוע האחרון.
לגבי המתנה, אני באופן אישי מבקש את סליחתך, הפרסום נכון אך במקרה שלך באופן תמים ביותר פשוט שכחתי לתת לך אותה לפני שיצאת ולכן, אם יורשה לי אעביר לך אותה באופן אישי מחר בערב לביתך.
לגבי ההנחות, ביריד העודפים שלנו קיימים מאות פריטים וכולם במחירים מיוחדים עד לסוף השנה. המוצרים שפורסמו כדוגמאות עדיין מצויים בחלקם ואף קיימים מוצרים בהנחות יותר משמעותיות מההנחות המפורסמות, ולכן אם ההנחה הייתה רחוקה בפועל אין זה אומר כי היא לא הייתה משמעותית ובוודאי אין זה אומר כי היא לא הייתה כדאית.
ולגבי המלצתך, כפי שראית וציינת, אצלנו לא מקבלים רק מחיר ומאחר ומוצר עודף חייב להיראות בטרם קנייתו בירור טלפוני לא יקצר את הדרך לקנייה ולא יהפוך אותה לכדאית יותר.
אני מאחל לך שבוע טוב והמשך הנאה רצופה מהחיים,
מושיק שחר
קונקטור מוצרי אלקטרוניקה
ברצוני להודות לך על התגובה ועל הערותיך הבונות. כולי ביטחון כי המוצרים שרכשת משביעים את רצונך בטיבם וכי הם הסבו לך הנאה בסוף השבוע האחרון.
לגבי המתנה, אני באופן אישי מבקש את סליחתך, הפרסום נכון אך במקרה שלך באופן תמים ביותר פשוט שכחתי לתת לך אותה לפני שיצאת ולכן, אם יורשה לי אעביר לך אותה באופן אישי מחר בערב לביתך.
לגבי ההנחות, ביריד העודפים שלנו קיימים מאות פריטים וכולם במחירים מיוחדים עד לסוף השנה. המוצרים שפורסמו כדוגמאות עדיין מצויים בחלקם ואף קיימים מוצרים בהנחות יותר משמעותיות מההנחות המפורסמות, ולכן אם ההנחה הייתה רחוקה בפועל אין זה אומר כי היא לא הייתה משמעותית ובוודאי אין זה אומר כי היא לא הייתה כדאית.
ולגבי המלצתך, כפי שראית וציינת, אצלנו לא מקבלים רק מחיר ומאחר ומוצר עודף חייב להיראות בטרם קנייתו בירור טלפוני לא יקצר את הדרך לקנייה ולא יהפוך אותה לכדאית יותר.
אני מאחל לך שבוע טוב והמשך הנאה רצופה מהחיים,
מושיק שחר
קונקטור מוצרי אלקטרוניקה
לא חשוב המסך אלא מה שמסביב...
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
רציתי להוסיף שביום שישי קפצתי לביקור ראשוני וההתרשמות הייתה מעולה.
נפגשתי לראשונה עם משה שהיה מקצועי ואדיב, לאחר שיחה קצרה ומחשבות על כמה אופציות יצאתי בסופו של דבר עם הרמקולים אותם התכוונתי להשלים לקדמיים והתחדשתי בזוג סראונד מרשימים ואיכותיים מבית מוניטור אודיו מדגם RXFX.
על הדרך גם הוספתי מתקן תליה איכותי למסך ויצאתי לדרכי,שמח ומרוצה לעבודת התלייה שארגנתי לעצמי בבית.
ממליץ בחום, אחלה סחורה,אחלה מבצעים ויותר מהכול,שירות מרשים.
נפגשתי לראשונה עם משה שהיה מקצועי ואדיב, לאחר שיחה קצרה ומחשבות על כמה אופציות יצאתי בסופו של דבר עם הרמקולים אותם התכוונתי להשלים לקדמיים והתחדשתי בזוג סראונד מרשימים ואיכותיים מבית מוניטור אודיו מדגם RXFX.
על הדרך גם הוספתי מתקן תליה איכותי למסך ויצאתי לדרכי,שמח ומרוצה לעבודת התלייה שארגנתי לעצמי בבית.
ממליץ בחום, אחלה סחורה,אחלה מבצעים ויותר מהכול,שירות מרשים.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money