שרשור תגובות: אירוע השקת yes GO - טלויזיה בכל מקום
טוב כמה שאלות:
נניח ולחמי וחמותי יש יס בבית ולנו אין, האם אני אוכל לרשום את המחשב הנייד שלי על החשבון שלהם? האם זה יגביל אותם בצורה כזאת או אחרת?
מה קורה עם כל האנדרואיד TV? רכשתי מכשיר כזה, לדעתכם האפליקציה של יס תתמוך במכשירים הללו?
ולגבי חו"ל, האם שרתי פרוקסי יכולים לעקוף את המגבלה? בדומה למה שעושים בארץ עם נטפליקס והולו?
נניח ולחמי וחמותי יש יס בבית ולנו אין, האם אני אוכל לרשום את המחשב הנייד שלי על החשבון שלהם? האם זה יגביל אותם בצורה כזאת או אחרת?
מה קורה עם כל האנדרואיד TV? רכשתי מכשיר כזה, לדעתכם האפליקציה של יס תתמוך במכשירים הללו?
ולגבי חו"ל, האם שרתי פרוקסי יכולים לעקוף את המגבלה? בדומה למה שעושים בארץ עם נטפליקס והולו?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כן,miko79 כתב:כלומר, אם להורים או לסבא יש יס, אני יכול לבקש מהם לדוגמא שיירשמו לשרות במחיר XX כלשהו ולהנות מיס אצלי בבית ע"י חיבור המחשב לטלוויזיה?...
לעופר ולמרטין:
הסאונד בכתבה באיכות גרועה ,מגיע לנו סאונד איכותי יותר.
*לדעתי זה יכול לעבוד בסמארטטיוי, זה יחסוך את כל הציוד הטכני ממיר וצלחת לווין.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זורו44
אתה צודק, לא באנו מספיק מוכנים לאירוע (אשמתי).
לגבי סמארטטיוי - אני לא בטוח שזה מעניין את יס לעשות משהו כזה, אבל אין מגבלה טכנית שתמנע מהם מלעשות זאת.
אתה צודק, לא באנו מספיק מוכנים לאירוע (אשמתי).
לגבי סמארטטיוי - אני לא בטוח שזה מעניין את יס לעשות משהו כזה, אבל אין מגבלה טכנית שתמנע מהם מלעשות זאת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עופר, מרטין, אתם הולכים להרים עוד שת"פ עם יס בשלב הבטא של השירות החדש כמו שהיה עם הסטרימר? 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יכול מאוד להיות שנצליח להשיג מספר מקומות בודדים לניסוי עם העובדים, אבל פה לא יהיה בטא גדול כי ברגע שזה בחנות PLAY וב-APPSTORE, זה כבר זמין לכולם....epony כתב:עופר, מרטין, אתם הולכים להרים עוד שת"פ עם יס בשלב הבטא של השירות החדש כמו שהיה עם הסטרימר?...
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אם תהיה תמיכה ב ChromeCast והתכנים יהיו זהים לתכנים המשודרים אז לא יהיה יותר צורך בממירים!
נקודה נוספת; אם הנ"ל יקרה ספקי תשתית האינטרנט הביתי יתחילו לאכוף את מגבלת התעבורה החודשית הרשומה באותיות הקטנות בחוזה (50G בהוט). מעניין איך הדברים יתפתחו...
נקודה נוספת; אם הנ"ל יקרה ספקי תשתית האינטרנט הביתי יתחילו לאכוף את מגבלת התעבורה החודשית הרשומה באותיות הקטנות בחוזה (50G בהוט). מעניין איך הדברים יתפתחו...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
פרסום: יס משיקה את YesGo
"חברת הלווין Yes הציגה היום את שירות החדש שלה, הנקרא yes go. השירות יאפשר ללקוחותיה לצפות בכל תכני הערוצים כולל ערוצים בשידור חיי ותכני VOD הכוללות את מגוון הסרטים והסדרות, והכל דרך המכשירים הניידים – סמארטפונים, טאבלטים ולפטופים.
השירות יותאם למכשירי האייפון 4 ומעלה, אייפד 2 ומעלה ומכשירי האנדרואיד כולל הטאבלטים, ויכלול את כל לוח השידורים בצפייה ישירה בסטרימינג עד איכות של 720p. באמצעות האפליקציה ניתן לצפות בלוח השידורים המלא, וכמו כן ניתן יהיה להקליט תוכניות דרך המכשיר.
כרגע השירות זמין רק ללקוחות Yes בשל זכויות יוצרים, זו גם הסיבה מדוע ערוצים מחו”ל לא יוכלו לפעול ברשת וכן כרגע ערוץ 2 ו-10 אינם זמינים. עלותו השירות ללקוחות החברה שאין ברשותם מנוי ל-VOD הוא 19.90 שקל לחודש והוא יושק בעוד כחודשיים ובזמן זה החברה מבצעת ניסוי בקרב העובדים."
נלקח מאתר tgspot
השירות יותאם למכשירי האייפון 4 ומעלה, אייפד 2 ומעלה ומכשירי האנדרואיד כולל הטאבלטים, ויכלול את כל לוח השידורים בצפייה ישירה בסטרימינג עד איכות של 720p. באמצעות האפליקציה ניתן לצפות בלוח השידורים המלא, וכמו כן ניתן יהיה להקליט תוכניות דרך המכשיר.
כרגע השירות זמין רק ללקוחות Yes בשל זכויות יוצרים, זו גם הסיבה מדוע ערוצים מחו”ל לא יוכלו לפעול ברשת וכן כרגע ערוץ 2 ו-10 אינם זמינים. עלותו השירות ללקוחות החברה שאין ברשותם מנוי ל-VOD הוא 19.90 שקל לחודש והוא יושק בעוד כחודשיים ובזמן זה החברה מבצעת ניסוי בקרב העובדים."
נלקח מאתר tgspot
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תלוי מאוד בתמיכה של הנגן שלהם (דיסקרטיקס) במכשירים שונים.
לגבי chromecast. זה לא יתמוך. לעומת זאת, mhl כנראה יתמך.
לגבי chromecast. זה לא יתמוך. לעומת זאת, mhl כנראה יתמך.
כן יש אפשרות.yaronkle כתב:מרשים ביותר!
האם בממשק החדש קיימת אפשרות להגדיר הקלטה בממיר?
לא הבנתי את המגבלה למכשירים ספציפיים. זה לא יעבוד על מכשירים אחרים או שלא מובטח שזה יעבוד תקין על מכשירים אחרים?...
דרך אגב כשאפליקציה תופעל במסך מלא זה יהיה ביחס 16:9?
אם כן אז עדיף לקנות טאבלט שהוא 16:9 ולא 16:10(כמו הנקסוס 10)?