קניתי את ה INEW V3 מהקישור שפורסם פה, יצא 610 שקל, עבר בלי מכס.
סך הכל מכשיר מאד מרשים (וניסיתי כמה סינים אחרים לפניו).
היתרונות העיקריים :
1. די זריז לפחות בבדיקה עד עכשיו
2. קל מאד
3. קומפקטי ודק - עיצוב מעולה
4. מגיע בלי שטויות ואפליקציות סיניות מיותרות.
5. זול (לפחות היה זול בעזרת קופון הנחה של 25 דולר).
חסרונות שמצאתי עד עכשיו :
1. כמו במעבדי MTK רבים צריך "לאתחל" את ה GPS שלו כדי שיעבוד ויקלוט מספיק לווינים (פעולה חד פעמית לא מסובכת במיוחד).
2. "רק" ג'יגה RAM כאשר מכשירים רבים היום מגיעים עם 2 (אבל זאת גם פונקציה של מחיר).
3. הקליטה לא מעולה, גם בסלולרי וגם ב WIFI, כבר עבדתי עם מכשירים שקולטים יותר חזק (או לפחות החיווי מראה ככה).
4. עוד לא הצלחתי להתרשם מהמצלמה, לא יצא לי לצלם באור יום אבל בתאורה חלשה בלילה המצלמה לא משהו בכלל, ייתכן ואפליקציה אחרת תשפר את המצב ואני עוד צריך לבדוק את זה.
5. לא הצלחתי לעשות ROOT למכשיר, אין בשום מקום בתפריטים שלו developer options ולא מצאתי אפשרות להפעיל USB debugging .
לסיכום, למי שלא מחפש top of the line, ובשביל מחיר של עד 650 שקל, המכשיר הזה שווה ביותר.
כמובן שצריך לבדוק לאורך זמן, עמידות סוללה, טעינה ופריקה מספר פעמים, הפעלה יומיומית של אפליקציות, ניווט עם WAZE ועוד.
INEW VS XIAOMI
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
- גיל37
-
- חבר ותיק

חברים אני מפרסם פה אזהרה להתרחק מהסמארטפון V3 של INEW.
מסתבר שהיחידות הראשונות שסופקו הגיעו ללא תכונת OTG ושזה פשוט פגם ב FIRMWARE שתוקן בעדכון שפורסם. העניין הוא שעד שהגעתי לזה, נתקלתי בתגובות של אחרים שקנו את המכשיר ודיווחו שהדיגיטייזר הפסיק לעבוד והטלפון נותר ללא מסך מגע.
לא חשבתי שזה יקרה אצלי, במיוחד אחרי שביצעתי את העדכון ואכן ה OTG התחיל לפעול, אבל היום אחר הצהריים זה קרה, המסך לא עובד ואין שום שליטה על הטלפון.
עכשיו לך תקבל מהסינים האלה אחריות...
בקיצור- להתרחק ומי שהזמין כבר, שיבטל או שישלח חזרה את המכשיר בלי להפעיל אותו וידרוש מייד זיכוי מלא על התשלום, חבל על הכסף שלכם.
מסתבר שהיחידות הראשונות שסופקו הגיעו ללא תכונת OTG ושזה פשוט פגם ב FIRMWARE שתוקן בעדכון שפורסם. העניין הוא שעד שהגעתי לזה, נתקלתי בתגובות של אחרים שקנו את המכשיר ודיווחו שהדיגיטייזר הפסיק לעבוד והטלפון נותר ללא מסך מגע.
לא חשבתי שזה יקרה אצלי, במיוחד אחרי שביצעתי את העדכון ואכן ה OTG התחיל לפעול, אבל היום אחר הצהריים זה קרה, המסך לא עובד ואין שום שליטה על הטלפון.
עכשיו לך תקבל מהסינים האלה אחריות...
בקיצור- להתרחק ומי שהזמין כבר, שיבטל או שישלח חזרה את המכשיר בלי להפעיל אותו וידרוש מייד זיכוי מלא על התשלום, חבל על הכסף שלכם.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
אם הזמנת מהאתר שמכבד את עצמו כגון Fulcrumall או China24shop אין סיבה שלא תוכל לשלוח אליהם ולקבל מכשיר אחר או זיכוי.
"על החתום...."
- גיל37
-
- חבר ותיק

הזמנתי מלינק שפורסם פה בתחילת האשכול מחנות to2c
לפי מה שאני קורא ברחבי הרשת , הם לא ממש עונים או נותנים שירות אחרי המכירה. אני אפנה אליהם אבל ללא תקוות גדולות.
לפי מה שאני קורא ברחבי הרשת , הם לא ממש עונים או נותנים שירות אחרי המכירה. אני אפנה אליהם אבל ללא תקוות גדולות.