urik79 כתב:תודה.
זה טיפה סינית עבורי, בגלל זה שאלתי. כי באתר של unblock-us יש הוראות כיצד לעשות את זה ברמת הקליינט או ברמת הראוטר.
חשבתי שאם משנים את זה בראוטר זה מספיק...
...
השאלה מה אתה מנסה לעשות. אם אתה בסה"כ רוצה לצפות בתכנים בסטרימר רגיל או במחשב, דלג על השרשור הזה. יש ל- unblock-us ול- ibvpn שירותי DNS שאתה מגדיר מאוד בפשטות על הראוטר (או על מחשב ספציפי אם מעדיפים), ודורש 20 שניות עבודה.
אני מנסה להשתמש בכרומקאסט שדורש לעשות משהו יותר מורכב מ-DNS אמריקאי רגיל שאפשר להגדיר על כל ראוטר, בגלל מגבלות שגוגל יצרו. הם ניסו להקשות על משתמשים מחוץ לארה"ב לגשת לתכנים בדרך הסטנדרטית. הקהילה מצאה לזה פתרון מהיר מאוד ודי נגיש, לחלק מהמשתמשים יש כבר ראוטר שתומך בקושחה הפתוחה ואחרים, כמוני, צריכים לרכוש ראוטר תומך.
arotman כתב:אמליץ רק לוודא עם בזק מראש שהנתב שברשותך יכול להפוך למודם מכיוון שבפעם האחרונה שאני פניתי אליהם
נאמר לי שהם כבר אינם תומכים בשינוי הנתב למודם ויש לרכוש או שמעתי לאחרונה להשאיל בתשלום מודם שלהם.
ה 1043 הוא נתב לא רע עם הקושחה המקורית שלו עם DDWRT השתמשתי בו בעיקר כ AP אלחוטי.
...
אבדוק, תודה.
yairf כתב:הייתי מוסיף ראוטר נוסף עם DD-WRT ו-SUBNET נפרד, שישרת רק את מערכת המדיה, וכך הגלישה הרגילה בבית לא תיפגע בגלל השימוש ב-DNS אמריקאי.
אגב, אפשר להתחבר בשיטה הזו גם ל-Raphsody המצויין וגם ל-Netflix, את Hulu לא ניסיתי ואשמח לשמוע שגם הוא "נתמך".
...
חשבתי על זה. האמת שהגלישה בבית כבר היום מוגדרת כולה על DNS אמריקאי ואין שום בעיה. החיבור שלי רגיל לחלוטין למעט העובדה שכל תוכן בחו"ל פתוח בפני. הולו עובד בלי בעיה אבל הוא מעצבן בגלל הפרסומות, ואין לי מכשיר שתומך בהולו+.
אני לא בטוחה שאני זוכרת איך בכלל להגדיר ראוטר כ-AP, ובעצם איך להגדיר מודם וראוטר בנפרד. צפויות לי הרבה שעות גוגל..
yaytzo כתב:בדיוק למטרה זו רכשתי לאחרונה את הראוטר הבא:
http://www.ebay.com/itm/280903993234?ss ... 1497.l2649
היום לשמחתי הוא הגיע , וכולי תקווה שהוא יעשה את העבודה (עוד לא הספקתי להתקין אותו)...
...
תוכל לעדכן ברגע שתתקין? אני רגע לפני רכישה. במה אתה מתכוון להשתמש כמודם?