מחפש מזרימדיה איכותי
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
idan309 כתב:LioriK,
האם ראית מישהו שרכש 303D ולא מרוצה?
לי היה A400 והייתי מאוד לא מרוצה והיום יש לי 303D ואני מאוד מרוצה....
אתם חייבים להיות הגיוניים ולהבין שהכל תלוי ב- Setup ובחומרים שכל אחד צופה בהם...
אני חושב בדיוק ההיפך !!!
כחולה טכנולוגיה מושבע ובעלים של Dune Base 3D, A-400 ו- Oppo 103 שמחוברים לימהה 3010 וממנו למקרן
epson 9000 מבחינתי, לאחר עשרות בדיקות, עדכוני קושחה ומשחקים עם הגדרות, ללא שום ספק, ה- A-400 הוא המנצח !!! פשוט מדהים, איכות התמונה הטובה ביותר- הודות למעבד הוידאו הייחודי שלו ופשוט אוכל כל מה שזרקתי לו - כולל רימוקסים כבדים של בלוריי - הכל עובד חלק לעומת האחרים שעושים לי לא מעט בעיות... אני די מאוכזב מהדיון שאמור להיות טוב וחזק יותר מה- 303D אבל בפועל מגמגם לי עם הרבה קבצים... שלא נדבר על הקושחות שלהם שיוצאות פעם במליון שנה, לעומת החברה מהקהילה של פופקורן שמוציאים ל 400 עדכונים בממוצע כל שבועיים...
אני אישית הייתי הולך עם ה- A-400, ולמעשה רכשתי עוד אחד לחדר אחר בבית...
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
בתור בעלים של- C-200, C-300, A300 ועכשיו - A-400 אני לא מבין על מה אתה מדבר...istarmini כתב:בדיחות לסוף שבועroneng31 כתב:אם כבר פופקורן A400...
אבל זה עוד דיון לפתוח...![]()
![]()
ה 400 הזה הוא בושה וחרפה ואת זה אומר מי שיש ברשותו מספר מכשירים של פופקורן שאני מאוד מרוצה מהם....
המכשיר הראשון שלהם שהוא פשוט מושלם מבחינתי !!! שקט, אלגנטי, ופשוט אוכל הכל ובאיכות וידאו שקשה להתחרות בה... ראה מה כתבתי בפוסט אחד מעל...
לאחר כעשרה סטרימרים שונים שבדקתי זה הראשון שמנגן לי הכל חלק ובאיכות מדהימה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
או שאתה לא מנגן את סוגי הקבצים הבעיתיים ,שאיתם המכשיר כושל פעם אחר פעם ,או שיש לך מכשיר מיוחד ,ששונה מכל מה שיש אצל אחרים ,והרווחת ולכן תהנה.eyalgro כתב:בתור בעלים של- C-200, C-300, A300 ועכשיו - A-400 אני לא מבין על מה אתה מדבר...istarmini כתב:בדיחות לסוף שבועroneng31 כתב:אם כבר פופקורן A400...
אבל זה עוד דיון לפתוח...![]()
![]()
ה 400 הזה הוא בושה וחרפה ואת זה אומר מי שיש ברשותו מספר מכשירים של פופקורן שאני מאוד מרוצה מהם....
המכשיר הראשון שלהם שהוא פשוט מושלם מבחינתי !!! שקט, אלגנטי, ופשוט אוכל הכל ובאיכות וידאו שקשה להתחרות בה... ראה מה כתבתי בפוסט אחד מעל...
לאחר כעשרה סטרימרים שונים שבדקתי זה הראשון שמנגן לי הכל חלק ובאיכות מדהימה......
הדיונים לדורותיהם תמיד היו בעלי ממשק מהיר וטוב יותר ויציבים יותר. היו להם תמיד שתי חסרונות למול הפופקורנים:
1.גוקבוקס חיצוני מסובך יותר להפעלה ופנימי ,שבכלל לא היה ועדין אין
2.חוסר היכולת להציג תרגום חיצוני במבנה בלוריי מלא.
חסרון 2 נפתר לחלוטין ,בדגמים החדשים ,וחסרון 1 עדין קיים.
מי שחסרון 1 לא מהווה בעיה מבחינתו יעשה בשכל ,במידה וירכוש דיון ולא פופ, לדעתי כמובן.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 19/12/2013 6:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הפוך גוטה הפוךשלא נדבר על הקושחות שלהם שיוצאות פעם במליון שנה, לעומת החברה מהקהילה של פופקורן שמוציאים ל 400 עדכונים בממוצע כל שבועיים...
עדיף להוציא מכשיר יציב ולעדכן אותו פעם במליון שנה כשצריך ולא להוציא מכשיר בוסר ולעדכן אותו כל שבועיים.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
eyalgro,
כמו שזה נראה מהתשובות שלך יש 3 אפשרויות:
1. אתה זכית למכשיר A400 ספציפי מעולה
2. אינך צופה בתכני תלת מימד ובטח לא ברשת (כשלי היה A400 תכני תלת מימד, אם בכלל הצליחו להתנגנן זה קרה אחרי כמעט דקה של מחשבה, ברשת רב התכנים גמגמו).
3. מאז שנפרדתי מהמכשיר (לפני מס. חודשים) עדכוני התוכנה שעשו לו שיפרו אותו פלאים.
מה אכפת לי שפופקורן מוציאים עדכונים כל שני וחמישי? אני רוצה מכשיר עובד ללא תקלות מרגע הרכישה ואת זה ב-A400 (מה שלא נכון ל-C200) לא קיבלתי.
כל העניינים האחרים בטלים בשישים (גם אני הרגשתי בהתחלה שאיכות התמונה ב-303D נופלת מזו שב-A400 אבל ברגע שהעברתי מ-1080P 60HZ ל-1080P 24HZ המצב התהפך, אם איכות תמונה חשובה לך אני מציע לך לבדוק את הדרבי, אני חושב שהוא ייתן לך שיפור אמיתי).
אומנם היה נחמד עם דיון היו מוציאים עדכון למכשיר שמשפר את עניין ה-JB אבל מבחינתי זה ממש לא חשוב.
כמו שזה נראה מהתשובות שלך יש 3 אפשרויות:
1. אתה זכית למכשיר A400 ספציפי מעולה
2. אינך צופה בתכני תלת מימד ובטח לא ברשת (כשלי היה A400 תכני תלת מימד, אם בכלל הצליחו להתנגנן זה קרה אחרי כמעט דקה של מחשבה, ברשת רב התכנים גמגמו).
3. מאז שנפרדתי מהמכשיר (לפני מס. חודשים) עדכוני התוכנה שעשו לו שיפרו אותו פלאים.
מה אכפת לי שפופקורן מוציאים עדכונים כל שני וחמישי? אני רוצה מכשיר עובד ללא תקלות מרגע הרכישה ואת זה ב-A400 (מה שלא נכון ל-C200) לא קיבלתי.
כל העניינים האחרים בטלים בשישים (גם אני הרגשתי בהתחלה שאיכות התמונה ב-303D נופלת מזו שב-A400 אבל ברגע שהעברתי מ-1080P 60HZ ל-1080P 24HZ המצב התהפך, אם איכות תמונה חשובה לך אני מציע לך לבדוק את הדרבי, אני חושב שהוא ייתן לך שיפור אמיתי).
אומנם היה נחמד עם דיון היו מוציאים עדכון למכשיר שמשפר את עניין ה-JB אבל מבחינתי זה ממש לא חשוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

דרבי זה לא סטרימר זה מעבד וידאו שעושה אחלה עבודה במחיר הגיוני.LioriK כתב:סליחה על הבורות, אבל מה דרבי?
של איזו חברה?דגם?...
http://www.hometheater.co.il/article039 ... D7%99.html
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
LioriK,
למה לא? כי ניגון תכנים התובענים ביותר לא מצדיק יותר מחיבור 10/100.
למה לא? כי ניגון תכנים התובענים ביותר לא מצדיק יותר מחיבור 10/100.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ממש לא ,LioriK כתב:היום עם הסטרימר שיש לי PRODIGY אני לא מצליח לראות סרטים מהרשת כמו שצריך, כל כמה שניות הסרטימר הזה רושם BUFFERING...
לכן חשבתי שאני צריך 1GB....
אם אתה מחבר כבל רשת (ולא אלחוטי כמובן)
אז 10/100 במוצר אכותי (כמו ה tvix) ותנגן מה שבא לך , והכל יעבור מהר חלק ויפה .
מספיק להזרמה של תכנים תובעניים ללא בעיה.
ו Xtreamer לפחות מההתרשמות שלי (בדגמים שאני נתקלתי בהם ) לא מייצרים מוצרים ברמה גבוהה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא לגעת ,כי הוא משתמש במעבד של ריילטק ,שמתקשה בהזרמת תכני בלוריי כבדים ברשת ,ובנוסף חברת המעבדים סגרה את מחלקות הפיתוח של המעבדים עבור סטרימרים .LioriK כתב:אני מחבר כבל רשת כמובן,
ומה עם הסטרימר הזה? MED1000X3D
אני פשוט מחפש משהו שגם עובד ממש טוב ב3D ומשמיע קבצי FLAC ברמה גבוה....
הזרמה ברשת ? רק סטרימרים עם מעבדים של סיגמה ,שזה אומר או פופקורן או DUNE
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
uris,
סליחה על הבורות אבל האם יש דגם של TVIX מסוגל להזרים תוכן תלת מימד מלא?
להבנתי זה צורך של פותח השרשור ולכן אם אין אפשרות אז האופציה לא רלוונטית.
LioriK
אם אתה גר באזור הקריות אני מזמין אותך לביקור התרשמות (תביא תכני FLAC כי לי אין).
נראה לי שיש סיכוי טוב שאחרי שתתרשם תתקדם לרכישה.
סליחה על הבורות אבל האם יש דגם של TVIX מסוגל להזרים תוכן תלת מימד מלא?
להבנתי זה צורך של פותח השרשור ולכן אם אין אפשרות אז האופציה לא רלוונטית.
LioriK
אם אתה גר באזור הקריות אני מזמין אותך לביקור התרשמות (תביא תכני FLAC כי לי אין).
נראה לי שיש סיכוי טוב שאחרי שתתרשם תתקדם לרכישה.