NUC i3 4010U של INTEL - חוות דעת
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני מסכים עם תוקסין. כמות המשחקים, הזמינות, והיכולות של הקונסולות עדיפות בהיבט של הנוחות לילדים בעיקר עבור ילדים צעירים
- steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לפי ביקורות בחו"ל הכרטיס מסך IRIS PRO 5200 שיוצא עוד מעט עם GIGABYTE BRIX אמור לתתStar-Blazer כתב:אני מסכים עם תוקסין. כמות המשחקים, הזמינות, והיכולות של הקונסולות עדיפות בהיבט של הנוחות לילדים בעיקר עבור ילדים צעירים...
מענה טוב למשחקים ברמה ממוצעת על גבי מחשב קטן מאד עם מעבד I5 או I7
תודה,
- steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
many current games can be played fluently in medium or high detail settings
זה לא רע בכלל, נראה לי שנחכה קצת עד שהם יצאו, אני בחו"ל עוד חודשיים עד אז הם בטח יצאו.
Thanks to the fast eDRAM memory, the average performance of the Iris Pro is only about 15 percent behind the dedicated mid-range cards GeForce GT 650M and GT 750M. This makes the Iris Pro even faster than AMDs Radeon HD 8650G and the fastest integrated GPU of 2013. Therefore, many current games can be played fluently in medium or high detail settings and a resolution of 1366 x 768 pixels. In some older or less demanding titels like Diablo III or Fifa 2013, even higher resolutions or quality settings may be possible.
זה לא רע בכלל, נראה לי שנחכה קצת עד שהם יצאו, אני בחו"ל עוד חודשיים עד אז הם בטח יצאו.
Thanks to the fast eDRAM memory, the average performance of the Iris Pro is only about 15 percent behind the dedicated mid-range cards GeForce GT 650M and GT 750M. This makes the Iris Pro even faster than AMDs Radeon HD 8650G and the fastest integrated GPU of 2013. Therefore, many current games can be played fluently in medium or high detail settings and a resolution of 1366 x 768 pixels. In some older or less demanding titels like Diablo III or Fifa 2013, even higher resolutions or quality settings may be possible.
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אם החסרונות האלה מפריעים לך, אז למקרה שאתה לא יודע אפשר לפתור את שניהם די בקלות על ידי קניית מפצל USBlebovitz כתב:לי יש את ה-NUC מהדגם הראשון עם חיבור חוטי (היו אז שני דגמים כשרק לאחד היה חיבור 1GB Ethernet).
מריץ יופי 1080P בלי לגמגם.
אני התקנתי עליו UBUNTU 64B כי יש לי 8GB זיכרון שם ולא רציתי לקנות WINDOWS7.
בובה של מכשיר.
החסרונות העיקריים שלו הם רק 3 יציאות USB וחוסר בעינית אינפרא אדום.
שתי הבעיות האלו נפתרו בדגמים החדשים. מה שאומר שאינטל הבינה את הפוטנציאל שיש למכשיר הזה בשוק ה-HTPC....
(Hub), ו-IR USB Dongle. שני מוצרים פשוטים שאפשר למצוא בזול.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

טוב אז ככה:
נבחר i3 4010U.
המחשב הוזמן מ - B&H. עלות 312$ לאחר TAX.
זכרון RAM יוזמן בנפרד מאיביי, אין לי צורך ב - SSD, המחשב יריץ XBMC על OPEN ELEC מDOK ויחובר ל - NAS עבור מקורות מדיה.
העליה לארץ תעשה באמצעות קרוב שמגיע... מקווה שלא יתפסו אותו משטרת ההגירה.
steveh, ההמלצה שלי על XBOX עבור משחקים ילדים לא קשורה ליכולת ההרצה אלא לנוחות שימוש בעיקר עבור ילדים קטנים. מכניסים דיסק מפעילים וזהו. הילדים שלי... גיל 7\10 מסתדרים בלי בעיות.
נבחר i3 4010U.
המחשב הוזמן מ - B&H. עלות 312$ לאחר TAX.
זכרון RAM יוזמן בנפרד מאיביי, אין לי צורך ב - SSD, המחשב יריץ XBMC על OPEN ELEC מDOK ויחובר ל - NAS עבור מקורות מדיה.
העליה לארץ תעשה באמצעות קרוב שמגיע... מקווה שלא יתפסו אותו משטרת ההגירה.
steveh, ההמלצה שלי על XBOX עבור משחקים ילדים לא קשורה ליכולת ההרצה אלא לנוחות שימוש בעיקר עבור ילדים קטנים. מכניסים דיסק מפעילים וזהו. הילדים שלי... גיל 7\10 מסתדרים בלי בעיות.
נערך לאחרונה על ידי Star-Blazer ב 09/12/2013 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

-
Star-Blazer
- חבר ותיק

תודה,Star-Blazer כתב:אבל אם אני לא טועה זה הדגם הקודם
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11681...
התכוונתי לדגם החדש. לא מצאתי במקום אחר.
מעניין שרק חנות אחת בכל הארץ מוכרת אותו.
פלונטר גם מחליפים בעלויות כל הזמן, האם זה אומר משהו על טיב האחריות דרכם למוצר הזה?
גם התמונה של החנות שלהם באתר - תמונה מזעזעת...
http://plonter.co.il/faq_address.tmpl?c ... 7&lang=heb
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 09/12/2013 21:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

האם ישנה המלצה על זכרון (RAM) למחשב? אני מחפש 4 גיגה 1600MHz.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כך כל LDDR3 שאתה מוצא , למען האמת RAM זה לא משהו שצריך להיות אובססיבי לגביו , בסופו של דבר כל החברות בסדר , לCrucial יש זכרונות לא רעים (הם מייצרים בעצם- יותר נכון Micron החברה מאחורי המותג Crucial) , גם Corsair,Samsung וKingstone כולם חברות עם שם עולמי בזכרונות ככה שכך מה שזול יותר ..
אישית לקחתי למחשב שלי זכרונות של Corsair - אחריות ל"כל החיים" בדגמי הVengance וגרסה עם קירור LP שלא מפריע לקירור של המעבד, אבל בתכלס זה לא ממש משנה.
אישית לקחתי למחשב שלי זכרונות של Corsair - אחריות ל"כל החיים" בדגמי הVengance וגרסה עם קירור LP שלא מפריע לקירור של המעבד, אבל בתכלס זה לא ממש משנה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
באמת החליפו מקום!
נראה בהחלט מזעזע..
לפני 8-9 שנים ניהלתי מו"מ לקנות את הפעילות, בסוף לא הייתה הסכמה למחיר.
נראה בהחלט מזעזע..
לפני 8-9 שנים ניהלתי מו"מ לקנות את הפעילות, בסוף לא הייתה הסכמה למחיר.