אייפד מיני ב 700 ש"ח באיביי
מה שאפל עושה לא מעניין אותי, מחיר השוק יורד כל הזמן ובמיוחד אחרי שיצא דגם חדש אם הם רוצים ואם לא, ואני לא רואה סיבה להתלהב מהנחה של 100$ אחרי יותר משנה ודגם חדש, אבל כנראה שבין השאר זאת גם אחת הסיבות שאני בחיים לא אקנה מוצר של אפל
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
ברור שקשור. אני גר בישראל, והמחיר כולל משלוחpuma1 כתב:מה קשור המחיר בארץ ? אני מדבר על מחיר ההשקה של המוצר הזה שיצא כבר לפני מעל לשנה, בסך הכל 100$ פחות...
רציתי לענות על עוד דברים שרשמת, אבל הצחיק אותי שאתה כלכך לא מתעניין באפל, ובכל זאת בחרת לקרוא ולהגיב בשרשור שכותרתו אייפד מיני.
נמכרו 2000! שחור ו-לבןShayosef כתב:באסה פיספסתי את זה ! 1000 נמכרו, זה היה יכול מושלם לילדים...
ברכות לאלה שהספיקו לקנות
למרות שגם לי יש טיפה ספק בקשר למכירה הזאת ויכול להיות שאני תמים שאני מאמין לזה תמיד יש את ההגנה של איביי +פייפאל לכן אין סיכון בקנייה!
המוכר באמת עשה מכירה מטורפת הוא רשם בפרטים :
This is a special limited quantity - 1 per person promotion for eBay Customers.
free global shipping
על פניו לפי היסטוריית המכירות שלו נראה אמין, אני הזמנתי 1 וגררתי עוד 4 אנשים שעובדים איתי לקנות חח
למרות שגם לי יש טיפה ספק בקשר למכירה הזאת ויכול להיות שאני תמים שאני מאמין לזה תמיד יש את ההגנה של איביי +פייפאל לכן אין סיכון בקנייה!
free global shipping
על פניו לפי היסטוריית המכירות שלו נראה אמין, אני הזמנתי 1 וגררתי עוד 4 אנשים שעובדים איתי לקנות חח
נערך לאחרונה על ידי amirss ב 04/12/2013 20:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- wallalon
-
- חבר ותיק

ברשימת קונים ראיתי המון עם פידבק 0, אני מניח שאנשים פשוט פתחו יוזרים.amirss כתב:ברכות לאלה שהספיקו לקנות![]()
free global shipping
על פניו לפי היסטוריית המכירות שלו נראה אמין, אני הזמנתי 1 וגררתי עוד 4 אנשים לקנות חח...
סיבה טובה לפתוח יוזר באיביי על מחיר כזה.wallalon כתב:ברשימת קונים ראיתי המון עם פידבק 0, אני מניח שאנשים פשוט פתחו יוזרים.amirss כתב:ברכות לאלה שהספיקו לקנות![]()
free global shipping
על פניו לפי היסטוריית המכירות שלו נראה אמין, אני הזמנתי 1 וגררתי עוד 4 אנשים לקנות חח......
הכי חשוד בעולם:
tem location: brooklyn, NY, United States
Shipping to: Worldwide
Excludes: Philippines, Singapore, India, Iraq, Canada, United States, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom
המחיר בדולרים אוסטרליים, כמות של 1000 בדיוק מכל סוג במחיר נמוך יותר מ retail של APPLE
שימו לב שכל המוצרים האחרים שלו נמכרים בדולרים אמריקאיים. כולל מכירות עבר
Excludes: Philippines, Singapore, India, Iraq, Canada, United States, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom
המחיר בדולרים אוסטרליים, כמות של 1000 בדיוק מכל סוג במחיר נמוך יותר מ retail של APPLE
שימו לב שכל המוצרים האחרים שלו נמכרים בדולרים אמריקאיים. כולל מכירות עבר
אם אתה לא מכיר את החוקים עדיף שלא תתקן - אתה סתם מטעה.puma1 כתב:oris74 קניה מעל 325 לא תחוייב בכל המיסים, יש או מעמ ומכס או מעמ ומס קניה...
קניה מעל 325 דולר עבור מוצר החייב מס קניה (לדוגמא מכשיר סלולרי) תחוייב גם במע"מ גם במכס וגם במס קניה.
Bad decisions make good stories
אם תסתכל על הסטוריית המכירה שלו תראה שגם בעבר הוא הציע למכירה את האייפד הזה במחיר יותר גבוהה ולא ממש הלך לו :shuali כתב:הכי חשוד בעולם:
שימו לב שכל המוצרים האחרים שלו נמכרים בדולרים אמריקאיים. כולל מכירות עבר...
320$ + 48$ עבור המשלוח :
http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini ... 7675.l2557
http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPad-Mi ... 7675.l2557
לפי מה שראיתי האייפד שהוא הציע במחיר המטורף היה גם היה ב daliy deals של איביי.
אומנם כל זה נכון אבל תסתכל בפרטים הקטנים :amirss כתב:אם תסתכל על הסטוריית המכירה שלו תראה שגם בעבר הוא הציע למכירה את האייפד הזה במחיר יותר גבוהה ולא ממש הלך לו :shuali כתב:הכי חשוד בעולם:
320$ + 48$ עבור המשלוח :
לפי מה שראיתי האייפד שהוא הציע במחיר המטורף היה גם היה ב daliy deals של איביי....
המוצר בעבר היה בדולרים אמריקאיים (הוא בכל זאת מוכר אמריקאי), והוא שלח לכל העולם בלי יוצאי דופן.
כמו כן שים לב לסוג המשלוח, באייפד מיני מהלינקים שאתה צירפת:
US $48.60 Israel USPS Priority Mail InternationalTM Estimated Delivery within 8-16 business days
Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
לעומת זה של היום:
Free shipping Israel Standard International Flat Rate Postage Estimated Delivery within 7-21 business days
AU $109.47 Israel Express International Flat Rate Postage Estimated Delivery within 4-8 business days
איזה מוכר איביי בריא בנפשו שולח מוצר כמו אייפד לכל העולם בלי דואר רשום ?
ברור שיקח יותר זמן לארוז 2000 אייפדים בכל זאת זה המון עבודה לעסק קטן, כמו כל חברה שמקבלת הזמנה גדולה , מן הסתם שהמועד יתארך.shuali כתב:אומנם כל זה נכון אבל תסתכל בפרטים הקטנים :amirss כתב:אם תסתכל על הסטוריית המכירה שלו תראה שגם בעבר הוא הציע למכירה את האייפד הזה במחיר יותר גבוהה ולא ממש הלך לו :shuali כתב:הכי חשוד בעולם:
320$ + 48$ עבור המשלוח :
לפי מה שראיתי האייפד שהוא הציע במחיר המטורף היה גם היה ב daliy deals של איביי....
המוצר בעבר היה בדולרים אמריקאיים (הוא בכל זאת מוכר אמריקאי), והוא שלח לכל העולם בלי יוצאי דופן.
כמו כן שים לב לסוג המשלוח, באייפד מיני מהלינקים שאתה צירפת:
US $48.60 Israel USPS Priority Mail InternationalTM Estimated Delivery within 8-16 business days
לעומת זה של היום:
Free shipping Israel Standard International Flat Rate Postage Estimated Delivery within 7-21 business days
AU $109.47 Israel Express International Flat Rate Postage Estimated Delivery within 4-8 business days
איזה מוכר איביי בריא בנפשו שולח מוצר כמו אייפד לכל העולם בלי דואר רשום ?...
אני מאמין שהמוכר לקח את זה בחשבון לכן הוא שם תווך כזה לזמן המשלוח, אני חושב שהוא מוכר את זה במחיר הפסד או רווח זעום ביותר כך שלא שווה לו להפסיד עוד כסף על עלות משלוח דואר רשום.
מצד שני אני גם לא שולל את האפשרות שאיזה נוכל פרץ את החשבון הזה וניצל את זה שהמוכר עכשיו נמצא בסטטוס של "out of office",
אין לדעת נמתין בסבלנות ונראה .
תגידו מה שאתם רוצים יש כאן רק הסבר אחד, מישהו פרץ לו לחשבון (כנראה אוסטרלי \ ניו זילנדי) העלה מכירות של אייפד במטרה לגמור את הכמות בכמה דקות בלי שיראה חשוד ולהספיק להוציא את הכסף מהחשבון פייפל (אפשר לבחור לאיזה חשבון התשלום יועבר בעת העלאת המוצר ככה שלא חובה שיהיה תואם לחשבונו של המוכר האמיתי).
לא רואה שום הגיון למוכר למכור אייפד מיני ב200 דולר עם משלוח חינם לכל העולם (15-30 דולר). יש לזה 2 הסברים,
1)רמאי
2)מוצר גנוב
אם מדובר ב2 אז אשריכם. רוב הסיכויים שמדובר ב1 ותקבלו חבילה ריקה או משהו בסגנון
לא רואה שום הגיון למוכר למכור אייפד מיני ב200 דולר עם משלוח חינם לכל העולם (15-30 דולר). יש לזה 2 הסברים,
1)רמאי
2)מוצר גנוב
אם מדובר ב2 אז אשריכם. רוב הסיכויים שמדובר ב1 ותקבלו חבילה ריקה או משהו בסגנון
גם במבצע ה-LEVIS501 ב-170 שקל עד לארץ, המטבע הוא $אוסטרלי ואותו סוג משלוח מארה"ב.
אבל גם ב- Standard International Flat Rate Postage מקבלים Tracking number
הבעיה עם משלוחים של USPS היא שברובם גם הדואר שולח יד לכיס שלנו וגובה כל מיני עמלות משונות.
הבעיה עם משלוחים של USPS היא שברובם גם הדואר שולח יד לכיס שלנו וגובה כל מיני עמלות משונות.
- wallalon
-
- חבר ותיק

אולי אתה מתבלבל עם UPSbugsbunny כתב:גם במבצע ה-LEVIS501 ב-170 שקל עד לארץ, המטבע הוא $אוסטרלי ואותו סוג משלוח מארה"ב.
הבעיה עם משלוחים של USPS היא שברובם גם הדואר שולח יד לכיס שלנו וגובה כל מיני עמלות משונות....
הזמנתי לפחות 10 חבילות עם USPS סטנדרטי וזה תמיד הגיע בדואר חבילות רגיל לסניף הדואר.
מלבד תשלום מיסים/מע"מ איפה שהיה צריך, מעולם לא שילמתי דמי טיפול או משהו נוסף.
זה השירות העדיף עליי מארה"ב.
לגבי הג'ינס - זה מחיר טוב, אבל הדגם הענתיקה הזה נמכר גם במשביר במחירים לא גבוהים הרבה פעמים (200-300) ואפשר למדוד כמו שצריך.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
[left]Dear shayosef,
Unfortunately, there was a limited quanitity in stock and we are all sold out. Thank you for you interest in our product.
Sincerely,
- buysuperdeal
[/left]
מייל ממנו אחרי שהתעניינתי אם ניתן להזמין.
Seems legit to me
Unfortunately, there was a limited quanitity in stock and we are all sold out. Thank you for you interest in our product.
Sincerely,
- buysuperdeal
[/left]
מייל ממנו אחרי שהתעניינתי אם ניתן להזמין.
Seems legit to me
שי
501 על אף ענתיקותו כל עוד לא תשמין/תרזה/תגבה/תנמך,המידות זהות ולא צריך למדוד שוב. אבל זה לא הנושאwallalon כתב:אולי אתה מתבלבל עם UPSbugsbunny כתב:גם במבצע ה-LEVIS501 ב-170 שקל עד לארץ, המטבע הוא $אוסטרלי ואותו סוג משלוח מארה"ב.
הבעיה עם משלוחים של USPS היא שברובם גם הדואר שולח יד לכיס שלנו וגובה כל מיני עמלות משונות....
הזמנתי לפחות 10 חבילות עם USPS סטנדרטי וזה תמיד הגיע בדואר חבילות רגיל לסניף הדואר.
לגבי הג'ינס - זה מחיר טוב, אבל הדגם הענתיקה הזה נמכר גם במשביר במחירים לא גבוהים הרבה פעמים (200-300) ואפשר למדוד כמו שצריך....
אני לא מתבלבל, USPS עד הבית עם שליח של רשות הדואר, אלה העמלות שגובה הדואר, מעבר למיסים אם יש:

- wallalon
-
- חבר ותיק

לא קרה לי מעולם בUSPS סטנדרט (או FIRST הזול יותר)bugsbunny כתב:501 על אף ענתיקותו כל עוד לא תשמין/תרזה/תגבה/תנמך,המידות זהות ולא צריך למדוד שוב. אבל זה לא הנושאwallalon כתב:אולי אתה מתבלבל עם UPSbugsbunny כתב:גם במבצע ה-LEVIS501 ב-170 שקל עד לארץ, המטבע הוא $אוסטרלי ואותו סוג משלוח מארה"ב.
לגבי הג'ינס - זה מחיר טוב, אבל הדגם הענתיקה הזה נמכר גם במשביר במחירים לא גבוהים הרבה פעמים (200-300) ואפשר למדוד כמו שצריך....![]()
אני לא מתבלבל, USPS עד הבית עם שליח של רשות הדואר, אלה העמלות שגובה הדואר, מעבר למיסים אם יש:
...
אולי ב-EXPRESS זה נכון
לא משנה - נחכה ונראה האם יגיע אייפד בסוף