innova T2-FHD
קניתי אותו היום, אכן הכל נראה הרבה יותר ברור וחלק
אבל שמתי לב למשהו מוזר
הסאונד על הפנים! לא משנה כמה שינתי בהגדרות מ PCM ל HDMI RAW ON וכו'
הרסיבר תמיד זיהה לי אותו כ PCM 2.0 והסאונד נשמע כאילו ברדיו, פשוט גרוע
ידועה לכם הבעיה הזו ?
אבל שמתי לב למשהו מוזר
הסאונד על הפנים! לא משנה כמה שינתי בהגדרות מ PCM ל HDMI RAW ON וכו'
הרסיבר תמיד זיהה לי אותו כ PCM 2.0 והסאונד נשמע כאילו ברדיו, פשוט גרוע
ידועה לכם הבעיה הזו ?
Kobi D
- HarelMoshe
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
חברה אם כל הכבוד לממיר הזה אין אתם מעלימים עין יש פה בעיה אחד מאוד גדולה : הסאונד בממיר מתחת לכל ביקרות חברתי דרך HDMI לTV והשידורים נשמעים כמו רדיו ממלחמת העולם ה 2 חחחח - עוד משהו נתקל בזה
לא..
אם כבר נתקלתי בזה בממיר שנמכר בחו"ל בסביבות 150 שקל ובארץ קוראים לו תומסון והוא נמכר ביותר מכפול, והסאונד שלו נוראי,ובסוף ניתקתי אותו והשארתי לילד שלי להשמיד אותו.
האינובה בסדר גמור, לא תמצא רמה גבוהה יותר במחירים האלה.
אם כבר נתקלתי בזה בממיר שנמכר בחו"ל בסביבות 150 שקל ובארץ קוראים לו תומסון והוא נמכר ביותר מכפול, והסאונד שלו נוראי,ובסוף ניתקתי אותו והשארתי לילד שלי להשמיד אותו.
האינובה בסדר גמור, לא תמצא רמה גבוהה יותר במחירים האלה.
- HarelMoshe
- חבר שרק התחיל

מוזר , כי אני רכשתי אותו לפני 3 ימים ויש לי את הבעיה הזאת , ואני רואה שיש פה משהו שיש לו אותה בעיה תגובה 23... בתמיכה נמסר לי האם לא יודעים במה מדובר " הכל תקין"
א. אם אין לך נקודה להשוואה מול ממיר אחר שנמכר באותו סדר גודל של מחיר הרי שהתחושה שלך היא סובייקטיבית בלבד.
ב. יכול להיות שאתה מצפה ליותר מדי.. בכל זאת מדובר בשידורים בתקן SD של 6 ערוצי טלויזיה שלא ממש מתאמצים שתיהנה משידור איכותי. המטרה כרגע של הרשות השניה היא לנצל כמה שפחות תדרים ולפתוח כמה שפחות מרבבים עבור הערוצים הקיימים וכדי לדחוס, מוותרים על איכות.
אולי תקן T2 ישפר משהו.
הנה קישור שכבר פרסמתי פה כמה פעמים עם הקלטה קצרה של שידור נסיון שבוצע בתקן T2 בחודש נובמבר וקלטתי אותו בממיר האינובה.
נסה לצפות בקטע הזה ולומר לי האם הסאונד גרוע או סביר (אל תשכח שמדובר בשידור נסיון בלבד).
https://dl.dropboxusercontent.com/u/654 ... 3-1637.mts
ב. יכול להיות שאתה מצפה ליותר מדי.. בכל זאת מדובר בשידורים בתקן SD של 6 ערוצי טלויזיה שלא ממש מתאמצים שתיהנה משידור איכותי. המטרה כרגע של הרשות השניה היא לנצל כמה שפחות תדרים ולפתוח כמה שפחות מרבבים עבור הערוצים הקיימים וכדי לדחוס, מוותרים על איכות.
אולי תקן T2 ישפר משהו.
הנה קישור שכבר פרסמתי פה כמה פעמים עם הקלטה קצרה של שידור נסיון שבוצע בתקן T2 בחודש נובמבר וקלטתי אותו בממיר האינובה.
נסה לצפות בקטע הזה ולומר לי האם הסאונד גרוע או סביר (אל תשכח שמדובר בשידור נסיון בלבד).
https://dl.dropboxusercontent.com/u/654 ... 3-1637.mts
- HarelMoshe
- חבר שרק התחיל

האמת הסאונד פה נשמע יותר טוב, ושאני אומר שהסאונד כרגע נשמע רע, אני משווה בין הממיר של הוט לשידורי עידן +.
אני לא סגור אם העלו את הקובץ הזה לפה אבל הנה PDF על הממיר:
ftp://ftp.getter.co.il/T2-FHD%20%D7%94% ... %D7%AA.pdf
ftp://ftp.getter.co.il/T2-FHD%20%D7%94% ... %D7%AA.pdf